Kaldığımız apartta kamera varmış ve tehdit ediliyoruz yardım eder misiniz lütfen?

Sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz geldiğinde bir apart kiraladık erzurum'da ve evde rahatça 2 gün boyunca takıldık sonrasında evde kamera olacağından şüphe duyduk biraz bakındık tabi ama bulamayınca ve hacı amca diye tanınan adamın evi olduğu için biz rahat olduk.

Erkek arkadaşım şözleşme imzalamış işte evdeki eşyaları kırmıcam vs vs diye sonra da bir madde daha varmış evde herhangi bir müstehcen bir şey yaşamayacağım da varmış. Biz biraz yaşadık tabi.

Sonra adam erkek arkadaşıma whatsapptan mesaj atıyor elimde görüntüleriniz var internette yayınlarım herkes izler diyor ve sevgilimden 5000 lira para istiyor. Elindeki sözleşmeyi de devreye sokacağı 50 bin lira kadar paranı alacağını söylüyor ver 5 bin kurtul diyor.

Ya açıkcası korkuyoruz ve videoları kısa kısa atmış biz çok şok olduk arkadaşlar napılır bu durumda lütfen bir yardım edin?
Güncellemeler
+1 yıl
Adamla pazarlıkla 2500'e inmiş sizce verip kurtulsak mı
Kaldığımız apartta kamera varmış ve tehdit ediliyoruz yardım eder misiniz lütfen?