Önce hedefteki kişiyi iyice tanıman gerekiyor ne seviyor ne sevmiyor ona göre davranman gerekiyor falan fistan o işler de bana sahtekarlık olarak geldiği için o işe girmiyorım örnek vermek gerekirse resim yapmayı seven bir hatun için bende bayılırım Van gogh idolümdür harika resimler çizerim gibi gibi bir sürü yalan dolan sayman gerekiyor yalansız olduğun gibi olduğunda ise olmuyor resimi severim ama çizemem mesela 😏olmadığın kişi gibi görünüp kazanırsın (kalıcı olmaz geçici kazanç gerçekler er geç Günyüzüne çıkana kadar) "yada olduğun gibi görünüp hiç kazanamazsın ben 2. yi tercih ediyorum
Örnekteki kadına kedilerden gir devam et şöyle kedilerim var böyle kedi severim yıllarca baktım besledim o benim herşeyim moduna gir olumlu olacaktır 😂 kediyi severim evet ama uzaktan evimde istemem onun kılı tüyü pisliği hiç çekemem bunu söylediğim zaman herşey başlamadan bitiyor zaten 😂
hiç çekinme kardeşim çok güzel havalı kız daha anlayışlı olur sen çirkinlerden kork onlar daha beter nerde bir cirkin var havasından tribinden geçinmez bide seni küçük görür
Bence önceliğin bir kızda bunu düşünmek olmamalı ilk önce bakımlımı zekimi ona bak hijyen ve kişilik önceliğin olsun :) Çünkü eğer güzel ve havalıysa ama zeka beyin yoksa beş para etmez karşındaki ayrıca bu dünya böyle ki kız iyi biri değilse başka erkeklere gider birsürü yakışıklı erkek var sonuçta :D
Zeki olmassa eğer başın belaya girebilir veya sen sıkılırsın bukadar egoist ve kendinden emin olmak zararlı detaya girmeyeceğim insan psikolojisinden çok iyi anlarım
Kız nelerden etkilenir önce onu öğrenmek gerek. Kimisi tipten, kimisi maalesef paradan, kimisi karakterden hoşlanır. Seninki hangisinden hoşlanıyorsa o yönünü ortaya çıkararak.
kızın yaşam standartaları nedir onu bir araştır ilk önce. Nasıl mahallede oturuyor. Nasıl bir evde oturuyor? Sosyal medyadaki arkdaşlarının hallerine bak, giyimlerine bak, ilişki durmlarına bak, paylaştıklarına bak, senin beğendiğin kadının beğendiklerine bak, yorum yaptıklarına bak, pijama ile fotoğrafı var mı araştır. okuluna bak hangi semtte, özel okul mu devlet okulu mu? Çoğunlukla reklamlar aldatıcıdır. tüm bu özellikler sana yakın duruyorsa, hiç çekinme harekete geç. Gerisi normal ilgi çekme uygulamalrı işte. Ama zenginse, arabası varsa özel okuldaysa, yazları İsveç'ten, Kemer'den foto atıyorsa. Ya çalışıp kendini onunla eş değer hale getireceksin ve harekete geçecveksin ya da kızdan vaz geçeceksin.
Sen samimi ol kendin ol. Kelimelerini kullanırken cesaretli ve kendinden emin kelimeler kullanmaya dikkat et. Zengin veyahut fakir olması hiç farketmez. Sen onu kendine aşık ettikten sonra ister boğaz da yemeğe çıkar ister mahallenin köşebaşı pilavcisinda beraber pilav gömün fazla değişik birşey olmaz. 2si arasındaki tek fark başkalarına hava atmaktır bence. Kısaca samimiyetinden şaşma, dürüst olursan zaten 1 0 ileride başlarsın, gerektiğinde kendini geri çekmesini ve kendi görüşlerini belirtmekten sakınma.
Dış görünüşünün tabikide belli bir önemi var tabi ancak kızı etkilemek için pahalı şeyler almaya çalışma sakın gerek yok. Eğer ki kızın gözü para da puldaysa sakın uğraşma onu sevmek için. Kendine yazık edersin. Arkadaşlarının yanında senin kadının olduğunu belli etsin yeter. (bana göre)
Elbet onunda vardır bir zaafı. Ki her zaman demez miyiz bu kız bu çocuğa nasıl bakmış ya da bu çocuk bu kıza nasıl bakmış diye. Emin olun o çok çok yakışıklı dediginiz ya da çok çok güzel dediginiz kişiler sadece dış görünüşe bakmıyor. Onların sadece güzelliğini/yakışıklılığını değil kalbini sevecek birilerini arıyorlar.
Onu gercekten sevdigini goster kulun kolen olayimdan bahsetmiyorum cunku onun gozunde ezik durumuna dusersin ama boyle bir agirligin olup gerktiginde tepkini koyarsan ve kendin gibi davranirsan o zaten senden etkilenmeye baslicaktir ama oncelikle ona insan oldugunu ve onun senin icin herkesten farkli oldugunu hissettirmen lazim
O güzelliği ve havası kadar ahlakı ve kişiliği de güzelse elbette yapılır.. Ancak ben güzelim havsında olmadık arsızlık yapan kıza lanet olsun derim.. Onları paralı deyyuslar paklar..
Bana ulaşılmaz gelmiyorlar sonuçta hepsinin muhakkak bir kusura var. Şahsen ben çok havalı çok dikkat çeken bir kızla beraberlik yaşayamam kızı tasiyamayagimdan değil etrafindakilerden dolayı.
Kendin olucaksın ağırlığını koy az ve öz konuş konuştuğun da güzel şeyler olsun göz teması ve tebessüm derslere katıl okuldaysan üni. Dersle ilgili bişeyler sor
Basit bir onudan muhabbet et konuştukça decami gelir Sen de o sirada tanimis olursun ve belki tanidiginda hayalindeki kiz olmadigini goreceksin ve vazgeceksin belli olmaz
En İyi Cevaplar