+1 yılBen 25 yasindayim ergenligi bitirdim diye dusunuyorum benimde sevgilim var ve baska erkekler tarafindan begenilme cabam yok ama begenildigim zaman da tuhaf bir sekilde hosuma gidiyor bu sadakatsizsin onu aldatiyosun diye birsey degil bence kadinlarin cogunda vardir sen sevgilini seviyorsan ve gonlun kimseye kaymiyorsa bir sorun teskil etmez zamanlada gecer o kadar kafana takma sen sevgilini sevmeye devam et
32 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkür ederim🙏🌸
- +1 yıl
Begenikmek ilginenikmek arzulanmak kadinin dogasinda var bu hastalik. degil. onemli. olan seni arzulayani sevgilon varken sen arzuluyosan ozaman sorun
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılYapardın cunku kadınlar iç güdüsel olarak verebilmek ister bu kotu bir sey değil her kadında var olmasaydı kadınlar dışarıya çıkarken bu kadar süslemezdi veya sevgili olanlar sadece sevgililerinin yanında ıyi giyinirdi
55 Yorumla
Soran+1 yılBazen bakışıyorum bu hoşuma gidiyor o yüzden hiç rahat değilim işte
- +1 yıl
Rahat ol canim
- +1 yıl
Haklisin bende rahatsiz olurdum da yapmazdım ama ne kadar istesemde
- +1 yıl
harika yorum
- +1 yıl
@hakanyirmiikicm tesekur ederim 😊
Beğenilmeyi herkes ister sen sanıyor musun sevgilisi olan ya da yıllarca evli diğer kadınların dışarıdan başkaları tarafından beğenilmekten rahatsız olduğunu? Normal bir durum insanın doğasında var bu.
02 Yorumla
Soran+1 yılArzulanmayı?
Korkacak bir şey yok bütün kadınların doğasında var her zaman bütün gözler kendi üzerinde olsun ister. Ama başka birini arzulamak ayrı bir konu eğer öyle bir şey varsa sevgiline Aşık değilsindir.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
+1 yılYa bu ergenlikten kaynaklı olabilir. Yani henüz vücudun oturmaması ve zaten beğenilme arzusu çoğu kadında vardır. Kiminde fazla, kiminde az, kimine ise hiç. Olabiliyor bu tip şeyler. Veya gerçekten psikolojik bir rahatsızlığın vardır. Bunun için de tedavi olabilirsin. Bir çeşit kişilik bozukluğuydu sanırım bu olay. Bir süre devam edip memnun değilseniz bastırmayı deneyerek kendinizi tedavi edebilirsiniz. Olmuyorsa gerçekten geçmiyorsa profesyonel destek alabilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların doğasında beğenilmek vardır. En önemli motivasyon unsurlarından biridir. Baskıcı, kapalı veya sıkıcı bir aile ile kişiliğini bastırmamışsa eğer, beğenilmek her kadının keyif aldığı bir durumdur. Buna aldatma denmez, kadınlık denir. Sonuçta aklın başkası ile bir ilişki, flört düşünmüyorsa, bu çok doğal bir motivasyondur. Bir kadına güzel olduğunu söyleyebilmek ve kadının da buna tevazu ile karşılık verebilmesi, eski zamanlarda nezaketti mesela. O yüzden problem etme bence.
13 Yorumla- +1 yıl
1 yılı geçmiş bu post açılalı ama yorumunuz dikkatimi çekti. Ben şu an evliyim hatta çocugum var bazen rüyalar görüyorum. Eşimin arkadaşları beni arzuluyor beraber olmak istiyor falan. Hatta bu geceki gerçek gibiydi. Uyuyorum koltukta. Eşim arkadaşı ben tanımadık bir evde kalmışız. Kocamın arkadaşı geliyor. Bişey istiyor sende var mı varsa versene lazım vb diyor. Sonra sarılıyor öpüyor. Uyuma taklidi yapıyorum. O gidince bir uyanıyorum ıslanmışım. O kadar hoşuma gitmiş ki. Sonra hemen hazırlanmaya koyuluyorum giyinip süslenip püslenicem kıyafetlerimi beğenmiyorum. Sonra uyandım zaten. Kendi evim kendi odam bebeğim. Eşimle bir süredir yatakları ayırdik çocuk aramızda yatiyor
- +1 yıl
@dilek288 Libido ve arzular, bir çok heyecanlı eylemler yaptırabilir. Yapacağın eylemlerde de doğru yanlış gibi bir niteleme yapmazsın, bazen toplumsal yanlışlar olarak görünse de, eylemsel olarak arzularının esiri olabilir, o yanlışı, o haz için yaparsın ve bedellerini göze alırsın. Cesaret ile heyecan doğru orantılıdır. Ancak bu, bunları yapacağın anlamına gelmez. Yani bir hayatın var. Evlilik ise bitirilebilir bir kurum. Fakat anlattığına göre bebeğin var. Ona olan vicdan azabın, bu eylemleri yapıp arzularını sönümlediğinde daha yıkıcı olabilir. Kısacası çok şey arzulayabilirsin ve bu arzular toplumda dile getirelemeyecek kadar sert olabilir. Yapma potansiyelin olur ama seni kontrol eden daima mantığın olmalıdır. Bilinçli olduğun sürece bu arzularını, başka insanları dahil etmeden de zihinsel olarak rahatlatabilirsin. Bir çocuk annesi olarak, çocuk doğru şekilde büyüyene kadar odak noktan olmalı. Sonrasında eşini sevmiyorsan ve yeterli olarak seni heyecanlandıramıyorsa, boşanabilir ve herhangi bir arzun, yanlış zamanda olmadan özgürleşip, arzularını yaşayabilirsin. Herkesin içinde bazen fırtınalar olur ama mantığını kullananlar başka bir sonuca çıkmaz, kullanamayanlar o kumarı oynar. İlgi, kadının temelidir. Kısacası kendine tam anlamıyla bilinçli hakim olman yeterli.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herkes tarafindan ovgu almak iatiyorsun bu bir ozguven ekaikligi eger kendine guvenin tam olsaydi birilerinin seni begenmesine ihtiyac duymazdin sahsen ben biri beni begensin begenmesin cok da umrumda olmaz ben icinde kendimi nasil hissediyoum bu onemli
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBegenilmek bir kadin icin tabiki onemli. Diger erkekler icin ise bence fazla dusunmemeli. sonucta klasik turk erkegi. haa avrupa erkekleri tarafindan begenilmek cok zor. sevgilim olsun ne olursa olsun olmamali. zaten yakisikli orani cok dusuk ulke. sen kendini sev yeterli
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAvrupa yskisikli ve kulturlu ulke
+1 yılaynı şey bendede var , çirkin erkek olsa bile beğenilmek istiyorum , ayrıca duygularım sürekli değişiyor , birgün seviyorum birgün sevmiyorum , küçücük birşeyinde soğuyorum , istediğim kriterde değilse beğenmiyorum , ama seviyorum öylede bir şey , bilmiyorum kontrol edemiyorum , araştırdım bu bir hastalık borderline ismide. psikoloğa gitmen lazım , bende gidiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
bir şey daha var kusursuz olmadığını gördüğümde soğuyorum , ki kusursuz insanda yoktur
+1 yılBeğenilmek herkesin hoşuna gider tatlım 😊😉 Arzulanmayı istemediğin sürece sıkıntı yok bence, sıkma canını 🙂
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemekki sevgilinin sevgisini ve ilgisini yetersiz görüyorsun.
00 Yorumla
+1 yılKendini güzellik konusunda yetersiz hissediyorsun demek ki amacın dimkat çekmek olabilir mi
11 Yorumla
Soran+1 yılYok onla alakalı değil
- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılIşte senin gibi doyumsuz kızlardan Rabbim beni korusun. Amin
70 Yorumla Dünyanın senin etrafında dönmediğini yakında anlarsın
20 Yorumla
+1 yılBence sen bir psikoloğa falan git yorumlarida okudum kucuk biseyde degil hem fıtrata ters bu hislerin bir kız kendini sadece eşine saklar sadece o benim guzelligimi görsün sadece o beğensin der
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek büyük aşk duymuyorsun demek ki, öyle olsaydı başkası aklına gelmezdi. Günümüz saçma kişilik örneği
00 Yorumla Şekerim Allah'a dua et ona sığın dürüst şekilde isteklerini söyle Allah duanı kabul eder
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim🌸
psikolog tabiki ilgilenir. temel sebebini bulmaya çalışır.
10 YorumlaFıtri bir durum...
Direk alanım olmasa da herhangi bir mahsuru olduğunu düşünmüyorum...10 Yorumla
+1 yılOna aşık değilsin aşık olduğumda dünyanın en yakışıklı erkeğini bile gözüm görmüyor benim.
00 Yorumla
+1 yılSadece beğenilmeyi istemekse sorun yok gibi. devamı da cezbediyorsa işler karışır
010 Yorumla
Soran+1 yılİstemeden bakışıyorum bazılarıyla. Hiçbir şey hissetmiyorum onlara karşı ama capkınım sanırım :/
- +1 yıl
bazen yasaklar cezbeder, hatta çoğu zaman... Ayrıca çapkınlık öyle bişi değil.
Soran+1 yılNasıl düzelebilirim
- +1 yıl
bozulmuş değilsin ki düzelesin.
Soran+1 yılİyi de ben sevgilim varken başkalarıyla bakışıyorum ve beni beğenmelerini istiyorum. Ben çok kötü biriyim. Başka yanlışlarım da oldu, kim ne derse desin hatalı olduğum düşüncesi değişmez bende. O yüzden düzelmek için fikre ihtiyacım var.
- +1 yıl
Başka yanlışların derken? Bahsetmediğin şeyler var belli ki, ne olduğunu bilmeden yorum yapmam doğru olmaz...
Soran+1 yılBiseks veya lez değilim ama kızlarla sanal seks yaptım. Erkeklerle de konuşacakken durdurdum kendimi konuşmadım. Sanırım erkeklerle yapamayınca kızlara yöneldim bilmiyorum.
- +1 yıl
Bunu burdan paylaşmasaydın iyiydi, neyse ki gizlisin...
Soran+1 yılSıkıntı yok 6xperlik, tanınan hesabımda da paylaşmıştım bunu. Gizliyim ama önemsemiyorum pek kimin ne düşündüğünü
- +1 yıl
tepkiler yorar ister istemez... zaten huzursuzsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiğer erkekler beni beğenmesin diye makyajsız falan çıkıyorum ☺️
15 Yorumla
Soran+1 yılŞaka? Sevgilin var diye mi😳
Cevap sahibi+1 yılEvet hoşuma gitmiyor. Diğer erkeklerin bakışlarından rahatsız oluyorum
Soran+1 yılNe güzel. Allah güzel gönlüne göre versin kuzum😒
Soran+1 yılŞey birde burcunu öğrenebilir miyim sakıncası yoksa
Cevap sahibi+1 yılBoğa burcuyum ☺️
+1 yılbir dakka lan! 3 bilinmeyenli denklem diyeceğim de başka bilmediklerimiz de vardır...🤔
00 Yorumla
+1 yılEşiniz/sevgilinizle evde başbaşa iken beğenilme telaşınız yokki zaten, hepiniz aynısınız yaniii.
00 Yorumla
+1 yılSadece beğenilmek ile mi sınırlı yoksa perdenin arkasında dahası var mı? Anlatmak istersen dinlerim
015 Yorumla
Soran+1 yılGenelde beğenilmek hoşuma gidiyor. Diğerini hiç düşünmemiştim ara ara o da oluyor sanırım.
Soran+1 yılArzulanmak yani
- +1 yıl
Peki arzulanmak sana ne hissettiriyor? Arzuladığını anladığında ne düşünüyorsun?
Soran+1 yılSadece hoşuma gidiyor. Ben de arzulamıyorum onları. Ama şey, bazen gözüm başka yerlere çarpabiliyor. Vallahi öleyim ben ya😔
- +1 yıl
Gözün başka yerlere çarpması dana mahsus birşey değil ki? Genital bölge sanırım
- +1 yıl
Sana mahsus*
Soran+1 yılBakıyorum hosuma gidiyor bazen
- +1 yıl
Bu her insanda olabiliyor. Anlık bakıp sonra kafanı başka yone ceviriyorsun. Göz görmek için var neticede. Istemsiz bakabiliyor insan
- +1 yıl
Biraz fazla mi bakıyorsun?
Soran+1 yılİstemsiz değil bir an gözüm çarpıyor tamam ama bazen nasıl diyim canım istiyor işte ya
- +1 yıl
Ne düşünüyorsun peki o an? Düşüncelerini engelleyebiliyor musun?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Anlık gelip geçici düşünceler o halde😊
Soran+1 yılTesekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim, her zaman🤗
Doyumsuz. Beğeniyorlardır lakin önemli olan neyinle beğenilmek istediğin?
013 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyimle.
Yüzümle, fiziğimle, zekamla..
Soran+1 yılNedenini bilmiyorum işte. Detayda da belirttim neden böyleyim diye.
Soran+1 yılHep istediğim şeylerdir ve başarıyorum da. Ezik büzük bir kız olayım kimse bakmasın diyorum yapamıyorum illa herkesin gözü bende olacak. Özellikle de erkeklerin. Vicdan azabından intihar etmeyi bile düşündüm yemin ederim.😔
- +1 yıl
Teshircilik var sanirim. Kimileri evet cidden bunun için yaşıyor resmen. Yürüdüğünde tüm gözler üzerinde olsun erkekleri aciz görmek hosuna gidiyor. ya da daha fazlası erkekleri birbirine düşürmek. Bu sadece erkekler için de değil hemcinsler için de kıskanılmak hosuna gider böyle arkadaşların
Soran+1 yılErkeklerin acizliği ve birbirine düşmesi. Kulağa çok hoş geliyor😏
Soran+1 yılGider tabiki. Evlenmekten çok korkuyorum bu yüzden.
Soran+1 yılBuradan sor sen. Direk okur kaldırırım uyarı almazsın.
Soran+1 yılSana güveniyorum lütfen konuyu diğerleri gibi saçma sapan yerlere çekme. Gerçi onu yapanların hepsini ifşa ediyorum o ayrı da.. Neyse istek atıyorum yaz.
+1 yılİlgiye açsın, sevgilinin ilgisi yetmiyor, hevesini almışsın.
00 YorumlaYeterince değer ve takdir görmediğin için olabilir sevgilinden
00 Yorumla
+1 yılİlgilinin ve insanların seni beğenmesini istiyorsun canım
00 Yorumla
+1 yılBöyle birini tanımıştım. Evli ve iki çocuk annesi. Üzülüyorum böyle olanlara
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO her insanda olan birşey dir, bir tane elimde var ama başka larıda bakarmı yoksa sadece bumu bana hasta,,,
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikoloji okumuş biri olarak yardımcı olabilirim buyur gel konuşalım dertleşelim
01 Yorumla
Soran+1 yılİstek atacağım kabul eder misin
Çok normal herkes karşıcins tarafından beğenilmek ister
00 Yorumlagozun doymamis demekki ya da erkek arkadasin yetemiyor sana ;)
00 Yorumlaben de böyleyim ama şikayetçi de değilim.
22 Yorumla
Soran+1 yılSevgilin varken bunları yapmak yani beğenilmeyi-arzulanmayı istemek, bakışmak, hatta konuşmak bile istemek vicdan azabı çektirmiyor mu? Benimki tek beğenilmek değil. Sende de mi bunlar var?
Kadınsın beğenilme duygusu normal
21 Yorumla
Soran+1 yılBazen bakışıyorum bu hoşuma gidiyor o yüzden hiç rahat değilim işte
+1 yılIcgudusel birsey her kadında var bu
00 YorumlaRevolver denen filmi izle.. o zaman
00 YorumlaKendi değerini başkalarının gözünden ölçüyorsun.
00 YorumlaNormal ya Çok enteresan değil. Her kadında vardır.
00 Yorumla
+1 yılDemekki sevgilin sana yetmiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Yapmazdin..
Hep beni sevin beni. ilgi istiyorsundur 😂
00 Yorumla
+1 yılİnsani birşey eyleme geçmiyorsan sorun yok
00 YorumlaIlgi eksikliği
44 Yorumla
Soran+1 yılHerkes öyle diyor ama bilmiyorum. Aynı şehirdeyiz ayda bir hatta bazen iki ayda bir buluşuyoruz. Bir ara çok güzel bir gün geçirmiştik o günden sonra hiçbir erkek umrumda olmadı. O günden bu yana 1 ay geçti yine eskisine dönüyorum.
Soran+1 yılVardı da soğumadı herşey aynı
+1 yılnasıl birisi olduğunu merak ettim
00 Yorumla
+1 yılHer kadın beğenilmek ister.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılKezbanliktan olabilir hanımefendi
10 Yorumla
+1 yılSadece begenmlrni yksa arzulamalarini mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelde beğenilmek hoşuma gidiyor. Diğerini hiç düşünmemiştim ara ara, cok nadir o da oluyor sanırım.
- +1 yıl
Taakip atar msn bir
cocukluginda sorun yasadn sanrim
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
+1 yılKafayı yemişsiniz mk ya 😏
01 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğin beyensin sen bırak milleti tuhafmısın dangalakmısın
- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılNormal gayet tabi düşüncen sadece bu kadarsa
00 Yorumla
+1 yılEziklikden başka bişey değil.
00 Yorumla
+1 yılEgon var ve begenilmek hasttaligin var
00 YorumlaEgo tatmin olmak ister her zaman 😊
00 Yorumla
+1 yılBeğendir sende kendini
00 Yorumla
+1 yılİlgi bağımlılığın var
00 Yorumla
+1 yılİnsan beğenilmek ister
00 Yorumla
+1 yılBilemedim ne diyim sana simdi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çoğu kişide var merak etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılKova burcu musun
12 Yorumla
Soran+1 yılKova'ya çoook yakın bir burç, İkizler😒😒
- +1 yıl
Bence senin ki sadece hoşlanti sevgilini sevmiyorsun insan sevince kimse dikkatini çekemiyor
Sende annem gibisin aynı
00 Yorumla
+1 yılBegenilmek herkesin hoşuna gider
00 YorumlaErkekleri azdırmayı seviosun
00 Yorumla
+1 yılSen iyi bir yarrrrag istyrsun
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği