Tabi tabi sana bişey diyim saçma değil mi bir erkeğin böyle olması Allah seni erkek olarak yarattı eee arkadan da çok yanlış helak olursun tövbe et ya uzak dur burda bana hakaret edebilirsiniz ama iyiliğini düşündüğüm için ben senin Aies olursun görürsün cennet e gidemezsin tövbe et
burda din tartışacak değilim cennet senin ya da başkasının ya da bir gurubun tapulu malı değil bir kere ayrıca her önüme gelenle ilişkide yaşamıyorum sadece iyi bir arkadaşlık istiyorum bu kadar.
insanların tercihi seni niye geriyor bu kadar rahatsız olacaksan ülke nufusunun yüzde 70 si asgari ücretle açlık sınırın altında doğru düzgün yaşayamayan eğitim alamayan ve bunalımda olan insanlar var bunlardan rahatsızlık duy ülkeye ve dünyaya emin ol daha faydalı olacaksın...
Eşcinsellik de normal değil bu dediklerini de biliyor um Burası müslüman bir ülke iyi bir yönü yok bunun kötü yönü çok Sana karşı değilim ama siz erkekler e yakıştırmiyorum ve
hayır burası laik bir ülke hiç bir mezhebe ya da hiç bir gurubun inanışına göre değil akıl mantık ve bilime göre yönetilir insanlar senin inancına göre yaşamak zorunda değil o zaman sen benim inancıma göre yaşa bakalım işine gelecek mi sizin gibiler yüzünden ülkenin hali ortada zaten bide hala konuşma haddinde bulunuyorsunuz yazık bu ülkeyi bu duruma getirenlere...
şuanda yaşanılan dininde yüzde 90 nı kuranda yazmıyor o nasıl olacak kuran ile alakası olmayan insanlardan sözde hocalardan duyduklarınla gelme bana kurana göre yaşasak danimarkadan farkımız olmazdı ama biz ırak afganistan olmayı tercih ettik senin gibi araştırmadan biat edenler yüzünden
Kızlar Ne Diyor
İşsizim ama bu kadar değil
Evli görünmek istemezdim
Sen boş insansın
bu tarz bir evlilik isteyenlerde var ama
Tabi tabi sana bişey diyim saçma değil mi bir erkeğin böyle olması Allah seni erkek olarak yarattı eee arkadan da çok yanlış helak olursun tövbe et ya uzak dur burda bana hakaret edebilirsiniz ama iyiliğini düşündüğüm için ben senin
Aies olursun görürsün cennet e gidemezsin tövbe et
burda din tartışacak değilim cennet senin ya da başkasının ya da bir gurubun tapulu malı değil bir kere ayrıca her önüme gelenle ilişkide yaşamıyorum sadece iyi bir arkadaşlık istiyorum bu kadar.
Kız la
Ol
insanların tercihi seni niye geriyor bu kadar rahatsız olacaksan ülke nufusunun yüzde 70 si asgari ücretle açlık sınırın altında doğru düzgün yaşayamayan eğitim alamayan ve bunalımda olan insanlar var bunlardan rahatsızlık duy ülkeye ve dünyaya emin ol daha faydalı olacaksın...
Eşcinsellik de normal değil bu dediklerini de biliyor um
Burası müslüman bir ülke iyi bir yönü yok bunun kötü yönü çok
Sana karşı değilim ama siz erkekler e yakıştırmiyorum ve
Kesin yakışıklı sin
Bişey diyim sana cinsiyet degisitir
hayır burası laik bir ülke hiç bir mezhebe ya da hiç bir gurubun inanışına göre değil akıl mantık ve bilime göre yönetilir insanlar senin inancına göre yaşamak zorunda değil o zaman sen benim inancıma göre yaşa bakalım işine gelecek mi sizin gibiler yüzünden ülkenin hali ortada zaten bide hala konuşma haddinde bulunuyorsunuz yazık bu ülkeyi bu duruma getirenlere...
Ben CHP liyim
Senle trol geçiyor um
geçemedin ama =)
Niye 😂
başkasıyla geç canım benle olmaz o iş =)
Ok.
Herkesin kendi tercihi Kuran'da eşcinsellik le alakalı şey yazıyor ama o allah a senin aranda olan bişey
şuanda yaşanılan dininde yüzde 90 nı kuranda yazmıyor o nasıl olacak kuran ile alakası olmayan insanlardan sözde hocalardan duyduklarınla gelme bana kurana göre yaşasak danimarkadan farkımız olmazdı ama biz ırak afganistan olmayı tercih ettik senin gibi araştırmadan biat edenler yüzünden
Ben araştırıyor um Google dan her gördüğümü değil kitap Okuyan biriyim bakarım
Varr