Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Klasik erkek davranışı sana bitiyor merak etme, yav erkekler hep aynı taktik yav yeter artık kızın kafasını karıştırmaktan başka bir boka yaramıyo böyle çok havalı olduğunuzu falan mı sanıyosunuz anlamıyorum gerçekten, bilerek yapıyor, bu gerçek bir ilişki tecrübesi yaşamamış erkelerde görülür yanında başka wpde başka olur zaten sende kendiside hoşlandığını bildiği halde kıskandırmaya çalışır! Neden iq anlamıyorum valla tecrübesiz erkekler gerçekten kızları geçiyolar, sürekli bir tripli gibi ama değil, olmasada olur havaları (gerçekten öyle hissetmiyo aslında dingil hee)
Hemen çözümünü söylüyorum iki gün yüz verme yazma merhaba merhabaya indir konuşmayı korkudan altına sıçaçak
ya da gop çoçuğu hesabı sevmiyodan oyalama kardeşim gibi sert konuş bak nasıl R yapıyo zırto artis bu erkeleride bir kızda sevmeyi versin hemen burak özçivit kesiliyolar bir özgüvenler bir havalar dedim gibi takma kafana ne dediysem o çıkar herzman kitabını yazmışım.228 Yorumla
Soran+1 yılDalgasına mı yazdın gerçekten mi yazdın anlamadım:)) şimdi şöyle her şeyi anlatayım. Ben 19 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı sevgili edinmeyi yanlış buluyorum ve buna rağmen hoşlanmama rağmen onunla arkadaş kaldım. Değerimi bilemedi bu da beni çok üzüyor. Temiz bir kızım. İlk üç hafta süper gidiyordu bayağı ilgileniyordu sonra ne olduysa beni arıyor arar aramaz 30 saniye bile geçmiyor ben uyuycam diyor telefonu kapatıyor. Bana hatta evlenilecek kızsın deyip sürekli evlilikten bahsediyordu. Her saniye seviyorum diyordu. Ama 1,5 haftadır yazıyor bana merhaba nasılsın diye cevap yazıyorum mesajıma günlerce bakmıyor sonra yine aynısını yapıyor. Veya telefon açıyor bana açıyorum açar açmaz 2 dakika sonra kapatıyor. Sevmediğini hissediyorum artık. Madem sevmiyor neden böyle yapıyor. 2 haftadır aynı tavır. Seviyorsa gurur yapmazdı peşimden koşardı. Bir erkek dayanamaz diye düşünüyorum. Ama o 3 gün yazmıyor 3. Günün sonunda napıyorsun diyor cevabıma bakmıyor bile.
Soran+1 yılNe yapayım bana bir yol göster lütfen oynuyormuş gibi geliyor bana. Bilmiyorum. Hep kısa kesiyor böyle çoğu zamanda hiç bakmıyor mesajıma ama whatsappta çevrimiçi. Bu davranışına rağmen üzerine düşmüyorum bile
Soran+1 yıl2 haftadır böyle
Soran+1 yılBu arada o dediğini uyguladım 1 haftadır uyguluyorum bir şey olmuyor. Hiç yazmıyorum hatta
- +1 yıl
Ne dediysem arkasındayım ciddiyim (hatta atlamadan bidaha oku yazıyı) çünkü erkekler bir veya birden fazla kızın onu düşünmesinden aldığı zevki hiç bişeyden almaz (özellikle kendi düşünmüyo mesajını karşıya verdiğinde bu duygu maks olur. Emin ol seksde bile öyle zevk almazlar) ya da kendine seni bağlamak için her fırsatı değerlendirip kendini bişeymiş gibi gösteriyo yazacak 1 ay sonra 2 ay sonra olur ama yazacak abi yazacak sadece yanlız kalıp düşündüğünde seninde pas vermediğini görünce olmadı tutmadı diyip geri yazacak.
- +1 yıl
Sen ne yap biliyomusun daha hiç yazma ama küsmede sana yazarsa cevap verme yüz yüze gelirseniz naber derse iyi falan de hatta birazda güler yüzlü ol yüz yüzeyken ama çok konuşma normal konuş aza yakın olsun bak gör delirecek delirecek sonrada tecrübe edicek hiç bı kıza böyle yapmıcsk çünkü yaptığının kızda istediği etki bırakmadığını kızı kaybettiğini kızı soğutmaktan başka bir boka yaramadığını tecrübe edecek niye cevap yazmıyosun falan derse işim var/vardı kusura bakma dersin sana mesaj atarsa 3-4 dk sonra gir 10 dk wp açık kalsın çıkma çevrimiçi görsün (tabi çoçuğa dediklerimi yapmak zorunda değilsin, çoçuğu istiyosan bu salak haraketleri kesmesini istiyosan yapabilrisin ama ben bile soğudum. Sen bence boşver bu çoçuğu ders vermek için de yapabilrisin hatasını anlar bir tekme vurursun hayatının dersini alır kimseye yapmaz bidaha emin ol)
Şimdi çoçuğun neden böyle yaptığını anladın birde benim sana sorum var bu çoçuğu hala istiyomusun?
Soran+1 yılİstiyorum ama bu yaptığı beni o kadar soğuttu ki. Şöyle ki gerçekte hiç buluşmadık. Sadece internet üzerinden yazıştık. Gerçekte görmüyoruz yani birbirimizi. 2 ay sonra kesin yazacak diyorsun ama yazsa zaten yazardı aradan 2 hafta geçti. İlgi gösteren çoktan gösterirdi. Bu hareketlerine hiç son vermeyecek sanırım. Aklımı karıştıran madem seviyor neden birkaç gün yazmayıp yazdığında da mesajıma bile bakmıyor? Soğukta davranıyor yazdığında. Hiç yazmıyor değil. Ama yazınca da konuşması 2 dakika sürüyor. Şimdi mesaj atarsa ne yapayım. Veya beni seviyor mu? Ben şunu fark ettim bu çocuğa kötü davrandığımda iyi, iyi davrandığımda ise kötü davranıyor. Sanırım o kadar emin ki, artık bir şey yapsam da cepte olduğumu hep sanacak. Çünkü en son onu engelledim o da da beni engelledi sonra engeli aç dedim. Açtı telefonda dedim ona yazmasan da olur sadece engelleme beni dedim. Sen benle oynasan da seni seviyorum ben dedim. O günden beri böyle. Ne yapacağım. Hala seviyor mu? Evlilik diyordu hep
Soran+1 yılDün mesela bana nasılsın dedi iyiyim sen dedim öğlen attı mesajı hala bakmış bile değil. 1, gün oldu
Soran+1 yılOrada mısın:(((
- +1 yıl
Anlattıklarınla zaten benim doğru tespit ettiğimi tastikliyosun. Demişsinki kötü davrandığımda iyi, iyi davrandığımda kötü davranıyo. Çoçuk seni istemese yazma bana der darlama beni der şekil şukul yapıyo artist sen bu çoçuğu oda seni yüz yüze hiç görmedin mi? Ayrıca mesajını görüyor bildirimlerden ama senin sayfana girip mavi tik attırmıyo kendince bir havalarda hatta denemek istiyosan bir blöf yap hemen bildirimden bakıcak mesajı görünce ne oldu yazıcak yaz ona sen ne biçim bir insansın ya! Bunu yapmış olamazsın?(Ama başka bişe yazma) Yaz hemen ne oldu yazıcaktır. Kendi yazıp sonra senin yazdığına bakmamasının sebebi ben istediğimde konuşurum seninle bana ulaşmak öyle kolay değil fikri oluşturmaya çalışıyo malesef kızlarında kafası karışıyor halbuki sen kimsin lan tik kafalı emin ol hiç kız arkadaşı olamamıştır ya da kısa sürmüştür çünkü adam değil ve tecrübesiz böyle yaparak bişe yaptığını sanıyo eee sende oltaya geliyosun şimdi gerçekler acı seni sevip sevmemesi 2-3 ayda anlaşılır.
- +1 yıl
Hiç yazma soğuk yap sonra noldu diye ısrar edersede dersin adam olucaksan gel olmıcaksan kaybol canım sen kendini ne zannediyosun. çoçuk şımarmış kendi kendine, Şimdi kendinde bir hava vardır sorma tüm kızlar ona hasta sanıyodur Burak özçivit sanıyodur kendini bok
Ama sen engelleme beni diyerek çoçuğu öyle bir şımartmıssın ki bu çoçuk 2 değil 5 ayda zor yazar sen bu çoçuktan vazgeç bu çoçuk seni sevmiyo,
Sadece Senin üzerindende egosunu tatmin ediyo. tavan olmuştur egosu zaten arkadaşlarına anlatıyodur off beyler bı kız taktı kafaya beni abi off ya faln diye, erkekler kolay kız sevmez, sen kolay kız imajı çizmek için yapılacak herşeyi yapmışsın
Sen engelleme ama yazmada yazarsada açıkca brlirt kendini kabul etmez artislik yaparsa yol ver başka çaren kalmamış. - +1 yıl
Seni deneme tahtası olarak kullanana üzerinden kendini mutlu eden birinin seni gerçekten sevme ihtimali yok olsada olur olmasada basitce hoşlantı belki vardır zaten sana bunları yapan birinin neden seni sevip sevmediği merak ediyosun ki, Hala değil bu çoçuk seni hiç sevmemiş seviyo numarası yapmış edebiyat kasmış üzerinden seni kendine bağlamak istemeiş birazda olmuş şimdi ondan beslenip zevk alıyo önceki yazımda söylemiştim erkeler bir veya birkaç kızın kendini düşündüğünü bilmesi ona seksden bile alamayacağı bir zevk verir hele kendisi umarsamıyorum duygusunu kıza hissetirise zevk maksimum olur.
SEN HALA OYUNCAĞI OLMAK İSTİYOMUSUN? Az kırmızı çizgin olsun az kız ol az dişi ol o seni dinlesin kulu olma olucaksa sevgilin olsun dostun olsun böyle durumlarda ama o seni kulu olarak zevk makinesi olarak görüyo..
Malasef..
Soran+1 yılSen nasıl mükemmel bir insansın. Kimse benimle böyle güzel dertleşmedi. Adamsın gerçekten. Üşenmeden yazmışsın bir de. Ne desem az. Teşekkürler gerçekten. Şöyle ki ben aslında zor bir kızım ama aynı zamanda da çok doğalım. Bir şey hissedersem hemen söylerim. Ben şimdiye kadar hiçbir erkekle konuşmadım o ilk konuştuğum erkek. O da bunu biliyor. Neyse işte ben zor kızım derken sevgiliye karşı biriyim. O da bunu biliyor. Ve ben ondan hoşlanmama rağmen sevgili olmadım. Hatta bana ısrar etti hoşlanıyorsan niye olmuyoruz sevgili diye 1 ay yalvardı. Ben sevsem de sevgili olmadım. Arkadaş olarak bekleyeceksen beni bekle dedim. Diyeceğim şu ki gerçekten zor bir kızım. Ama hoşlandığımı da biliyor. Sadece hoşlandığımı söyledim. İlk haftada hemen hoşlandım dedim zaten. Uzatmadım. Ama hiçbir zaman ilk mesajı da atmadım ona. Nasıl kolay kız oldum anlamadım gerçekten... kafam allak bullak. Belki de gerçekler acıdır. Belki gerçekten öyleyim bilemedim...
Soran+1 yıl19 yaşıma kadar hiç arkadaşım olmadı. Hala yalnızım. Ve onu çok sevmiştim. 30 dakika önce de bana yazmış Şeyda diye. Adımı tek yazdı. ama cevap versem mi? Versem yine aynısı olacak... 24 saat mesajıma bakmamış şimdi mesaj atmış. Yazsam mı bilemedim sen karar ver. Bir de ben bu çocuğu süründürsem bile nasıl anlayacağım ki beni cepte görmediğini? Yani ne dicekte ben anlayacağım? Nasıl pişman olduğunu anlayacağım. Çünkü yüz yüze hiç görüşmedik. Başlarda öyle şeyler söylüyordu ki. Seni herkesten çok seviyorum. Yok sesini özledim falan. Yok seni köpek gibi seviyorum. Hatta bu taktiği uygularken bile bana seni köpek gibi seviyorum demişti ama son bir haftadır buz gibi. Günler geçtikçe daha da buz gibi oluyor. O kadar kafam karışık ki... ne yapayım bilemedim. Çocuk için oyuncak olmuşum. Galiba... madem sohbet etmeyeceksin neden mesaj atıyorsun değil mi? Hayır sohbeti de taş çatlasa en fazla 2 dakika sürüyor. Tabi ona sohbet denilirse...
Soran+1 yılÖyle bir pişman etmeliyim ki... ne yapabilirim? Veya o kadar şeyler yazdım ne düşünüyorsun? Beni tekrar sevebilmesi için? Zor görmesi için? Ne yapabilirim..
Soran+1 yılBir hafta önce buna sordum neden böyle yapıyorsun niye geç cevap veriyorsun diye o da bahaneler uydurmuştu hatta demişti ki; ben bildirimden görüyorum ama sonra cevap veririm diye bildirimi erteliyorum diyor. Ben sinirlendim sonra tamam mı. 3 gün boyunca ben aynısını yaptım. Hatta internetten erkekleri peşinden koşturma taktikleri diye dinledim. Ama en fazla üç gün dayanabildim :/ sonra sevgime yenik düştüm. Ben de o her aradığında işim var deyip kapatıyordum, sonra geç cevap veriyordum, dışarı çıktım falan arkadaşlarla diyordum ( dışarı çıkmıyordum arkadaşım yok yalandı ) böyle şeyler. O da çıldırmıştı. Neden böyle yapıyorsun değişmişsin diye. Kapatma kapatma diyordu telefonu. Moralim bozuluyor böyle yapma falan. Öyle işte. Ama bunları yapmama rağmen yine de devam ediyordu ama azalmıştı o davranışları o sıralar. Sonra ben de dedim ki sana kötü davrandım bilerek adam ol diye ama olmuyorsun devam ediyorsun dedim. Sonra konu kapandı gitti işte hala da devam ediyor
Soran+1 yılBir kere de ilgisizlikten dolayı mutsuz olmuştum kıskandırmaya çalıştım yalandan. Whatsapp durumuma bir harf koydum yanına da kalp. Bana günlerce o kim diye sordu. Beynimi yemişti resmen. En az 50 kere sordu yani. Merak etsin diye kafasında yer edeyim diye cevap vermemiştim. Hatta kim o çocuk onu döverim demişti. Öyle şeyler. Olmayan bir kişiyi kıskanıyordu yani. Hatta ben seni kıskanıyorum hayatında biri var mı diye diyordu. Ben de olamaz falan diyordum öyle...
- +1 yıl
Öncelikle beni yanlış anlama ben kolay kızsın demedim kolay kız imajı çizmissin dedim sadece yanlış anlamanı istemem. Süründürüsen cepte olmadığını anlar zaten çünkü yüz vermeyen bir kıza cepte dermisin soğuttum galiba diye telaşa kapılır hatta
Şimdi sen pişman etmek ama ayrılmak istemiyor musun?
Soran+1 yılPişman etmek istiyorum tabii ki. Ama ben kendi taktiğiyle onu vurmaya çalışınca pek etkilenmedi. O yüzden aynısını yap deme. Yani şöyle ki geç cevap versem de kısa cevap versem de çocuk gram takmıyor. Sadece bir iki gün takmıştı onda da zaten hemen anladı. Eskiye döndü. Başka taktik varsa söyle :) hem o kadar şey yazdım ne düşünüyorsun... hepsini yorumlar mısın. Yorumlayabildiğin kadar..
Soran+1 yılİkinci sorum.. sen bana seni hiç sevmemiş diyorsun ya o zaman neden ben kıskandırmaya çalıştığımda olmayan bir çocuğu sorguladı o kadar günlerce kim o kim o diye...
Soran+1 yıl+ şunu söyleyeyim, son uzun konuşmamızda biz kavga ettik çünkü hiç yazmadı o yüzden dedim ki ben soğudum senden diye, sevmiyorum seni artık dedim. O günden beri 14 gün oldu devam ediyor taktiklere. Bilgi vereyim dedim aklıma geldide
Soran+1 yılAnladım. Açık sözlüsün en azından. Fazla yordum kusura bakma. Teşekkür ederim. Saygılar.
Soran+1 yılAçıkçası, yorum gelmiyor diye daha yazmayacağımı bil diyorsunuz ama ben size silah zoruyla yorum yazdırmadım ki. Yani uzun bir şey yazdınız ben de karşılık verdim. Size uzun yazın diyen de ben değildim kendiniz yazdınız... diyebilirdiniz yazmam diye sorun etmezdim. Ama ben sizi çok yormuşum gibi bir izlenim verdiniz mahçup oldum. Tekrardan teşekkürler. Çok yazdınız gerçekten. Sağolun. Umarım hayatta hep mutlu olursunuz :) son kez iyi geceler
- +1 yıl
Olurmu öyle şey tabiki kendim istedim kendim büyük bir gönüllükle yazdım mahçupluk bir durum yok sadece zamanım yok yorumlamaya ben adam gibi cevaplamadıktan sonra yarım yazmayı sevmem yardımı dokunmıcaksa önemi olmaz o yüzden yoksa demezdim sonra yine dertleşiriz diye istersen istek atabilirsin.
İyi geceler düşündüğün gibi değil yanlış anlama
Soran+1 yılAnladım şimdi pekala. Ben utangaç bir insan olduğum için mahçup oluyorum sizinle alakası yok. Neyse sizi eklerim ben zaten istek attım. Cndkhs kullanıcı adım. Bu soruyu sormak için açtım bu hesabı o yüzden saçma bir isim. Neden açıkladım onu da bilmiyorum neyse. Kabul edersiniz gelişmeleri söylerim...
En İyi Cevaplar
+1 yılVur kaç taktiği yapıyor Osmanlı torunu 😂😂
Seni üstüne çekmeye çalışıyor
Olta atıyor
Kaçan kovalanır diyor
Daha ne diyim412 Yorumla
Soran+1 yılAma ben hiç mesaj atmıyorum ona. 2 gün yazmıyor 2. GÜnün sonunda naber nasılsın falan diyor cevap veriyorum saatlerce veya günlerce bakmıyor bu davranışı da hep tekrarlıyor
- +1 yıl
Şey istiyor
Sürekli yazsın üstüme düşsün
Çevrimiçi olunca sana bakıyordur girmiş mi falan diye
Soran+1 yılBen yazarım yazmasına da ama kendisi nasılsın diyor günlerce yazmadıktan sonra ben de iyiyim sen diyorum günlerce cevap yok whatsappta çevrimiçi çok üzülüyorum. Bence artık sevmiyor sence?
- +1 yıl
Sevgiyle alakası olmayan bir şey ya
Bence karakter
Yani bilmiyorum sevmese de söyler
Soran+1 yılSeviyorum diyordu. Anlamadım ben bunun amacını.
- +1 yıl
Bence yazma
- +1 yıl
Sana yazdığı zaman da yazma
Soran+1 yılYazmam. Peki cepte olmadığımı ona nasıl gösterebilirim? Bir taktiğin var mı
- +1 yıl
İşte cevap verme
Ne bileyim klasik Trip meselesi
Fazla üstüne düşme eğlendiğini. Belli et
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Başarılı olursun umarım
Soran+1 yılUmarım :)
Erkekler Ne Diyor
Bizede mesaj geliyor hoşlandığın biri atınca insan 2 eli kanda olsa yazar be ve o senden hoşlansa anında dönerdi
23 Yorumla
Soran+1 yılDoğru :/ ama aşırı hoşlanıyordu. Ve ben temiz bir kızım yani bana bunu neden yapıyor anlamıyorum. Madem hoşlanmıyor niçin birkaç gün yazmadıktan sonra yazıyor ve yazınca cevabıma bakmıyor? By davranışı hep tekrarlıyor. soğuyacak bir şey de yapmadım. Bana seninle konuşmadan yapamam demişti.
Soran+1 yılDoğru
+1 yılCanı istemiş yazmıştır canı istememiş yazmamıştır erkek işte 3-5 dakikalık zevke bağlı bir varlık aqq
10 YorumlaHoşlansa boş bırakmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılSeni seviyorum falan diyor ama bir şey yazıp cevabıma bakmıyor günlerce
Soran+1 yılNeden söylüyor ki ya
Hoşlandığını zannetmiyorum
20 Yorumlag*tu kalkmistir
46 Yorumla
Soran+1 yılHiç mesaj atmıyorum ki ama
Soran+1 yılO yazmadığı sürelerde yazmıyorum yani
Soran+1 yılBen onu anladım. Ama başlta hoşlandığını söylemişti üç hafta iyi gidiyorduk sonra ne olduysa iki gün yazmamaya başladı bir günaydın yazıyor nasılsın yazıyor cevap veriyorum bakmıyor madem soğumuş neden böyle yazıp bakmıyor cevap vermiyor
+1 yılgarip :-/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltaktik yapmaktadır
30 Yorumla
+1 yılAnladım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt