Sürekli bana bakıyor. Bazen bahaneyle konuşma çabalarına giriyor. Arkadaşına da anlatmış beni ama bir türlü açılmıyor?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela bende çok sevdiğim bir kız var ama redederde hiç yüzünü bile göremem diye acilamiyorum biraz daha sevdiğini belli etmesini bekliyorum küçük şeyler de olsa bekliyorum. Biz böyleyiz işte..
Sana bir şey sorsam olur mu?122 Yorumla
Soran+1 yılTabi sor
Soran+1 yılAma sonra da ben soracağım 😊
Cevap sahibi+1 yılIşte bu kız da yüksek lisans yapıyor bende yüksek lisans yapıyorum sadece kampüste ders muhabbeti yapıyoruz. Kızın benle konuşurken yüzü gülüyor, onun yanında çok mutlu oluyorum o da benle konuşurken öyleymiş gibi ama reddeder diye çok korkuyorum biraz beklesem mi yoksa direk sorsam mı? Ama red ederse ve ben onu göremezsem çok üzülürüm
Soran+1 yılDirek söyle kardeş hiç durma
Soran+1 yılBen de o kızın aynısıyım onunla konuşunca mutlu oluyorum yüzüm gülüyor. O anlamıyor bari sen anla
Cevap sahibi+1 yılÇok heyecanliyim pazartesi konuscam o zaman 😊
Cevap sahibi+1 yılGel sende seninkine açıl birlikte acilalim
Soran+1 yılHayır o söylesin ona daha çok yakışacak
Cevap sahibi+1 yılO zaman çocuğu sevdiğini biraz daha göster, ya da ona değer verdiğini.
Soran+1 yılPeki o kız sana bakış atıyor mu.
Soran+1 yılYani senin bakışlarına karşılık veriyor mu
Cevap sahibi+1 yılEvet ya bir kızın bana hiç böyle bakmamıştı içim eriyor kalp krizi geçirecektim 😅
Cevap sahibi+1 yılAma bazı kızlar öylesine arkadaşca bakmış olabilir dedi moralim bozuldu
Soran+1 yılBen o bakarken bakamıyorum çekiniyorum anladın mı
Soran+1 yılAçıldın mı?
Merak ettim
Cevap sahibi+1 yılYarın açılmayı düşünüyorum, tez için o da gidecekmiş, çıkışta söyluycem telefondan sormak istemedim
Soran+1 yılTabi telefonda söylenmez böyle şeyler. Yüz yüze konuş
Soran+1 yılAyy keşke bizimki de açılsa 🤗
Cevap sahibi+1 yılumarım sende sevdiğine kavuşursun :), heyecandan uyuyamıyorum ya aşk çok güzel bir şey..
Cevap sahibi+1 yılRed etti, hem iyi bir dost hemde aşkımı kaybettim işte bu yüzden teklif etmekten korkuyordum. Boğulacak gibi oluyorum, dışarı çıkıp orda yatcam iyice
Soran+1 yılGerçekten mi
Soran+1 yılÜzülme lütfen. Sen olması gerekeni yaptın içinde ukde kalmayacak.
En İyi Cevaplar
Çekiniyor çocuk. Madem sen de ondan hoşlanıyorsun, git ilk adımı sen at, büyüklük sende kalsın :)
015 Yorumla
Soran+1 yılSürekli yalnız yakalamaya çalışıyor beni. Geçen yalnız kaldık ama tek kelime etmedi. Hatta yüz vermedi soğuk davrandı. Ben muhabbet açtım. Sonra sinirlendim bugün gördüm yine bakıyordu ama ben bakmadım
- +1 yıl
Ben olsam, büyüklük bende kalsın der açık açık konuşurum. Derim "Bana bak haylaz, peşimde dolanıyorsun, sonra kaçan kovalanır taktiği yapıyorsun, yemezler. Hoşlanıyorsan açık açık söyle, utanıcak birşey yok bunda." der bir tebessüm ederim. Israrla utanmaya devam ederse de çeker giderim, zorla mı güzellik yapacağız yani :)
Soran+1 yıl😂 😂ahahaha çok güldüm
Soran+1 yılYa tamam ben de çekingenim bakışlarına karşılık veremiyorum ama. En azından selam veriyorum arada. Ya da tebessüm ediyorum
- +1 yıl
Gülersin tabi. Biz kovalar böyle insanlarız. Dalavereyi sevmem, akılcıyımdır. Yaşımın, tecrübelerimin getirdiği bir olgunluk ta var. Haliyle oturur çocukla bir konuşurum. Empati yaparım, ona, onun içinde bulunduğu durumu anladığımı hissettiririm. "Yok ben senden hoşlanmıyorum." derse de cevabımı almanın mutluluğuyla uzaklaşırım :)
Soran+1 yılÖyle bir ortamımız bile yok ne yazık ki
Soran+1 yılOff 😶😑
Yalnız kaldım da soğuk ve ciddi davrandı
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok düşüncelisin.
Soran+1 yılAma bu böyle ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum
- +1 yıl
@soran hayat gizemlerle doludur. O da öyle bir gizem olarak kalacak belli.
O çocuk ne yapmak istiyor olabilir?
Belki, karakter sorunu yaşıyordur. Çevre, okul, stres faktörleri çocuğu yıpratmıştır. Senden hoşlanıyordur ama sert, ciddi davranarak hoşlanmıyorum imajı yaratmaya çalışıyordur. Belki sevmeye korkuyordur. Vardır illa bir endişeleri. Normal hareketler değil bunlar. Var o çocuğun seninle bir derdi de, görünüşe bakılırsa zaten o çocuk öyle pek koluna takıp sevgili yapılacak bir insana benzemiyor, kötü bir dönemden geçiyor muhtemelen. Buradan anlattıklarına bakarak ben birşey söylemem, sen daha iyi bilirsin.
Ben teşekkür ederim, işsiz güçsüz oturuyorum bilgisayar başında. Ara sıra böyle adam akıllı başlıklar görünce bana da malzeme çıkıyor işte =)
Soran+1 yılÇok teşekkürler 🙏
Uzun uzun yazmışsın çok güzel yorumladın onu tanımlıyor gibisin ne diyeyim
Soran+1 yılTamam peki ☺
kararsızdır
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki vaz mı geçer
Soran+1 yılAma ortak arkadaşımız bile yok 😓
Soran+1 yılTamam canım 😘🤗
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
+1 yılÖzgüven eksikliği vardır genelde özgüven eksikliği yaşayan erkeklerin penisi ufak olur
ondandır belki ☺00 Yorumlaya red edersen. cevabından emin olmadığı içindir.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma bakmak yerine biraz konuşmaya çabalasa olmaz mı
Soran+1 yılSürekli yalnız yakalamaya çalışıyor beni. Geçen yalnız kaldık ama tek kelime etmedi. Hatta yüz vermedi soğuk davrandı. Ben muhabbet açtım. Sonra sinirlendim bugün gördüm yine bakıyordu ama ben bakmadım
Soran+1 yılBen onun söylemesini istiyorum. Ona daha çok yakışacak
Yüz göz olmak istemiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin kendisine açılmanı istiyordur
08 Yorumla
Soran+1 yılKendisi açılmaz mı
Cevap sahibi+1 yılAçılmaz sen açıl niye erkekten bekliyorsun
Cevap sahibi+1 yılSen niye karşı taraftan bekliyorsun
Soran+1 yılAma o söylese daha iyi olur
Cevap sahibi+1 yılOda senin için böyke düşünüyor olamaz mı
Soran+1 yılBelki olabilir ama bu görev genelde erkeklerin olur. Bunun farkındadır değil mi
Cevap sahibi+1 yılDuyguları açıklamak herhangi bir cinse ait görev değildir duyguların cinsiyeti olmaz belki ilgiye ihtiyacı vardır belki utanıyordur belki aşka inanmıyordur inandıracak birisini bekliyordur daha bir çok nedeni var sen bunları düşüneceğine ayrı geçen her dakikayı kendine dert edeceksin şimdi etmesen bile ilerleyen zamanda keşke diyeceksinnbenden bu kadar
Soran+1 yılBen onsuz geçen dakikalar için kendime kızıyorum haklısın. İkimizde bu kadar istiyorken birşeylerin olmaması canımı çok sıkıyor
Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı. herkes bir degil aradaş o da öyle ne yaparsın
020 Yorumla
Soran+1 yılAma bu işin sonu nereye gidecek.
Hep böyle mi?
Soran+1 yılNe diyim
Soran+1 yılYa bırak şimdi..
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Soran+1 yılOlmadı ama napiym
Soran+1 yılBiraz farklı bence
Soran+1 yılNeden sordun
Soran+1 yılSevgi aşkın karışımıdır zaten. Fakat aşk ana maddedir yani hepsinin tamamı;
Tutukluluktur
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılYani aşk sevginin karışımı olacaktı
Soran+1 yılMutlaka farklı evet haklısın
Soran+1 yılNeden sordun ki
Gt ü yemez
042 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Biz erkeklerin yarısı düşük çeneli olsakta beğendiğimiz koza açılamayız, bunu karşı taraftan bir davetle ancak gerçekleştiririz yani kız zarf atar erkekte zamanının geldiğini anlar. Aksi halde o sana açılana kadar seni başkaları kapacaktır bunu da bilemez. Yani ufacık bir tebessüm konuşmadan yapılan bir flört sana açılması için davettir.
Soran+1 yılYa tamam ben de çekingenim bakışlarına karşılık veremiyorum ama. En azından selam veriyorum arada. Ya da tebessüm ediyorum
Soran+1 yılBen de çekingenim gözlerine bakamıyorum utanıyorum ama bunun dışında sıcak ılımlı davranıyorum
Soran+1 yılKıskandığını nasıl anladın
Soran+1 yılYani kıskanıcak bir yanı var mı bu durumun
Soran+1 yılYani yok erkek arkadaşım pek yoktur
Soran+1 yılAnlamadım ya sorunu. Tekrar yazabilir misin rica etsem
Soran+1 yılHa bir keresinde benim bulunduğum ortama bir grup arkadaşı geldi o da benim içerde olduğumu biliyordu. Orda işi olmadığı halde gelip kapıda durdu arkadaşlarının yanında. Sonra gitti
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılArkadaşlarına gülüp bakıp gitti yani 😂😂
Soran+1 yılBurda sanki kıskandı hani o amaçla geldi gibi öyle hissettim
Soran+1 yılÇok doğru söyledin bence
Soran+1 yılYani burda benim bir suçum yok değil mi?
Tek sorunum o baktığı zaman ben bakamıyorum utandığım için
Soran+1 yıl😂😂.
Soran+1 yılİlk başlarda çok uğraşıyordu ama muhabbet için
Soran+1 yılÇok uzatıyor ben eriyip bittim resmen😓🤕😢
Soran+1 yılBen bakmıyorum bugün gördüm
Soran+1 yılTanıdık olabilir 😁😁
Soran+1 yılBir şey daha sorabilir miyim
Soran+1 yılBu çocuk bir de arkadaşına anlatmış beni. Ben gidince ikisi de bana bakıyor. Arkadaşı da beni gözlemliyor hep. Neden ona söylediğini bana söylemiyor?
Soran+1 yılArkadaşdan mı öğreneyim
Soran+1 yılO da kayıplarda bu aralar
Çekiniyordur
025 Yorumla
Soran+1 yılNapmak lazım
Soran+1 yılArkadaşına söylemiş bir zahmet bana da söylese keşke
Soran+1 yılVar evet bir keresinde ismimi falan sordu myhabbet etti
Soran+1 yılYa geçen arkadaşlarıyla oturuyordu nasılsınız dedim. Dedim de söylediğime pişman oldum çok ciddi bir ifadeyle cevapladı
Soran+1 yılAman bu kadar da olmaz ya 🙈
Soran+1 yılKarşısında ben delirdim😡
Soran+1 yılBu kadar basit ve kısaydı yani 😂😂
Soran+1 yılÇok haklısın
Soran+1 yılNeden mücadele etmiyor o zaman
Soran+1 yılEvet biliyorum ama benim elimden gelen bu çünkü ben bir bayanım
O da seviyorsa mücadele versin biraz
Soran+1 yılÖyle ama ben de ona bakınca gülüyorum mutlu oluyorum az önce dediğin gibi. O da senin gibi açılacağını düşünsün biraz
Soran+1 yılBunun adım atması çok zor değil mi
Soran+1 yılPeki hiç mi kendine kızmıyor birşey yapmadığı için
Soran+1 yılÖzelden yazabilir miyim
utangaçtır.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman söyler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!