Aşk İlişkileri Sevgiliden istenecek en makul istek ne olur sizce? Blackgirll_1453 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sevgiliden istenecek en makul istek ne olur sizce? Aşkım sana ruj sürebilir miyim? Aşkım sana ağda yapabilir miyim? Gazoz kapağını açabilir misin? Yavru zürafa besleyelim mi? Daha başka (Diger) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgiliden istenecek en makul istek ne olur sizce? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Pikachu77 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl Aşkım fare besleyebilir miyiz? 😏 1 1 Yorumla Pikachu77 +1 yıl Uberim🌸😏 Yorumla
ibooo1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yavrum sana ejderya aliyim mi 😂 1 2 Yorumla Blackgirll_1453 Bana al 😀😀😀 Yorumla ibooo1 +1 yıl Tamam kendi ellerimle getirecem😂 Yorumla
Dj_Parrot Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Hiç sevgilim olmadı. Dertlerimi deşmeyin lütfen 🙁😕😓😪😭😢😤😖 2 1 Yorumla Blackgirll_1453 +1 yıl Peki, özür.😔😔 Yorumla
Blood_Vortex Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. :D :D 1 0 Yorumla
Aşkaziyade Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 44% +1 yıl Aşkım sana ruj sürebilirmiyim kiii yapacak potansiyele sahibim😂 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Verdiğin değeri görememek ne kadar da kırıcı bir şey bilemezsin Black Hanım 1 1 Yorumla Blackgirll_1453 +1 yıl Doğrudur Yorumla
Dolunay060 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl Kavanoz kapaklarini acar ve agir esyalari tasirdi esim. 1 0 Yorumla
konusmamgerek Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Ağda ve ruj hariç erkek ruj sürmez zaten ama sevgilim olsa ona sürebilirim. Ağda yapmasin bir zahmet sevgilim sonuçta namahrem karım degilki ağda yapsın veya ben yapayım ona. Olmaz ağda 😂 bence araba şirketi öğret demesi 😂 1 0 Yorumla
öataç Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Otur ve sevdamı izle göremiyorsan gözümün içine bak orda görürsün kendini :) sevdamı derim :P 1 0 Yorumla
ƒσянσησя Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Gezmek - yemeğe çıkarmak - film seyretmek - Alışveriş yapmak Daha ötesi yok 1 0 Yorumla
Aydıncavuş Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Sadece sevmesini bilsin bana yeter, bu zamanlar da en arayıp da bulunamayan şey sevgi ve saygıdır. 1 0 Yorumla
BCeren1903 Takip Et Guru Yaş: 123 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. Bizim tesise mi gitsek (; (🏁) 3 0 Yorumla
Tazmanyacanavaarı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Zürafa beklemek 🙄🤔😂😂 1 4 Yorumla Blackgirll_1453 +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Seçenekler harika Yorumla Blackgirll_1453 +1 yıl Teşekkürler 😀🌷 Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Ricaederim 😊 en masumu ruj sürmek galiba Yorumla
azra_suu Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Bana sadık kalabilir misin 😁 4 3 Yorumla busy0404 +1 yıl En zor olanı istedin🤣🤣 Yorumla azra_suu +1 yıl Haklısın erkeklere çok zor 😊 Yorumla busy0404 +1 yıl Erkeği kadını yok bunun. Sadik güvenilir edepli dürüst insan sayısı azalıyor ondan dolayı zor dedim. Cinsiyet değil karakter meselesi 👍 Yorumla
sercanayyildiz Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı. Zor degil aslında ustelik bedava adam olmak 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Gazoz kapağını açar mısın :D 1 0 Yorumla
jessy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Yemeğe gidelim mi teklifi 1 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ağda. 2 1 Yorumla adrenalin64 +1 yıl İtinayla ağda yapılır. 😀 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Benimle. evlensene 1 0 Yorumla