Sanaldan tanisip iliski yasamak?

Oncelikle onyargilarinizi kenara atmanizi bekliyorum. Evet yaptigim cok buyuk bir hata ama olan oldu. Suandan itibaren onume bakmali ve bu ooaydan ders almaliyim. Lutfen elestirirken karsinizdaki insami dusunerek elestirirseniz sevinirim.
Ben vakti zamaninda sanaldan biriyle tanistim, cok etkilendim ve birbirimizden hoslanmaya konusmaya basladik. Her an konusurduk mesajlasirdik. Sonra olay farkki bir boyut aldi. Cinsel istekler ortaya cikti. Ki bem bu tarz konulara cok tepkili biriyimdir, evlenmeden bisey yasamak bana hic bir zaman dogru gelmezdi. Cok buyuk konustum sanirim. Tensel birsey yasamadik ama resim vs. seyler attik birbirimize. Biliyorum cok salakca, hala neden yaptigimi bende bilmiyorum. Ve iliskimiz bitti. Sonu tahmin edebiliyorsunuzdur😊 Tehditler savurdu, seni rezil edicem her yere yayicam dedi. Haliyle korktum ve cok kitu hiasettim kendimi. Sonra numarami dagitmis olmali ki, hergun tanimadigim adamlarla ugrastim durdum. Şu an resimlerimi yaydi mi bilmiyorum ama bu korkuyla yasamak bile benim omrumden omur goturdu. Neden yaptim nicin yaptim inanin bilmiyorum. Cok pismanim ama gecmisi geri de getiremiyoruz. Ne yapmaliyim, nasil unutmaliyim bu olayi? Biliyorum kolay degil ama bununla yasamam mumkun degil. Hayatimin geri kalanina odaklanamaz oldum artik. Lutfen yardim edin.
Sanaldan tanisip iliski yasamak?