İki yol vardır. Biri kolay , diğeri meşakkatli. 1. yol. Düzgün bir tipe sahipseniz , etrafta saygı gören biriyseniz ve başarılıysanız. Kadının beğenmesi durumunda ona biraz ilgi gösterdiğinizde kalbini kazanırsınız (bu kadının realist düşüncesi ile alakalı) 2. yol. Tip olarak vasatın altında , pek popüler olmayan biriyseniz ve kendi halinizde "iyi" bir insansanız, göstereceğiniz çaba , yapılacak bazı jestler ama kadını sıkmadan, bir nebze yaklaştıracaktır. Fakat yine bitmedi. Çünkü kadın öncelikle önemsemeyecektir. Nihayetinde biri kalbini kıracaktır. Ondan sonra bu kadın sizi bir şekilde fark eder, yaptıklarınızı görür biraz ısınır. Bu durumda siz çabalarınızı daha da arttırır ve o kadına yaklaşırsınız. Son tahlilde , kadın gerçek anlamda sevildiğini hissettiği anda kalbini kazanmış olacaksınız.
Acı bir gerçek var. Onu sevmeyen ve umursamayan bir erkeğe kaptırıyor kendini pek çok kadın. Ben muhabirlik yaptım ve bir sürü şerefsizin elinde hayatı yitip giden ve geçinmek için hayat kadını olmak zorunda kalan kadınlarla tanıştım. Bütün bayanlara tavsiyem. Fazla maceracısınız gerçekten sizi değer verenlere fazla değil hiç değilse biraz kulak verin.
Zamanınızı size değer vermediği halde peşinden koşarak elde ettiğiniz ve sizi kullanmaktan başka bir karakteristik özellik taşıyamayanlarla öldürmeyin artık
Valla 2 gülse yanıma gelip öpse çekiştirse kolumdan cimdiklese ısırsa heemen yumuşarım =) zaten gönül almak sevgiyle alakalı bişeydir sizi seven bir kadın hemen yumuşuyacaktır. Eğer gereksiz yere diretiyorsa o kadından korkun derim. O sizin hayatınızı s*ker.
Yatağa kahvaltı getirmesin mümkünse. Onun dışında bana kendimi iyi hissettirecek şeyler yapmalı.. Beni tanımalı sevdiğim şeyleri sevmediğim şeylwri bilmeli. Ancak o şekilde bana kendimi iyi hissettirebilir zaten
Ona değer vermesi lazım ilk önce maalesef her şey severek olmuyor. çok seven kocası onu hem döverim hem severim der. Değer veren kocası ise yapmaz onun için değer değer değer... Onu özel hissettirin yanınızda rahat hissettirin göz teması kurmayı ihmal etmeyin bu gibi şeyler
Bikere gizemli ayaklardan uzak duracaksın bayım. Net olacaksın net! Ya siyah ya beyaz. Her şeyden önce güven vereceksin. Kadınlar yakışıklı erkeklere değil, güven veren erkeklere aşık olur. İçten olacaksın zekanı kullanacaksın sahipleneceksin Adam gibi.
Mesele kazanmak değil, doğanın olurunda var bu zaten, bir şekilde kazanıyorsun kadının kalbini. Esas zanaat kazandığını kaybetmemekte, çünkü kazandıktan bitmiyor ki, her gün yeniden kazanmak yeniden fethetmek zorundasın. Yazılış olarak "kadın" beş harf olabilir fakat ama lakin , sözlük anlamını değiştir deseler kadın=sonsuzluk yapardım.
Gönlüyle sözü bir olan, merhametli, vicdanlı, dürüst, ince düşünen her erkek bir kadını etkileyebilir. Kadın ne istediğini bilen, nankör ve şımarık değilse tabi..
Günümüz kadınları despot ve baskın takılmayı seviyor, o yüzden şu an sünepeler ya da ipleri veren erkekler her kadının baş tacı göz bebeğidir, haaa var yine şovalye gibi erkekleri seven iş bilen hatunlar ama azalıyorlar akım değişti...
Kolundan tutup benimsin diyceksin, sonra yumruğu koyacak suratına ebeninkini tersten göreceksin 😂 aşk dediğin böyle başlar 😂 uvv sert ve haşin avratlara bayılırım 😂 ehehehe
Hiç kimseyle çıkmadım, bu zamana kadar artık bundan sonra da Allah nasip ederse yuva kurmaya gider vicdanım, yüreğim rahat ve eşim olucak insana Allah nasip ederse tertemiz kavuşmanın mutluluğunu yaşamayı nasip etsin rabbim amin
Öncelikle gerçekten istemek, kararlı olmak ve bunu göstermek, hak etmek gerekiyor... gerisi zaten olması gereken şeyler bunlar olduktan sonra o kalbin size ait olmaması için de bir sebep kalmıyor...
En öncr kesinlikle dürüstlük ile. Sonra ilgi alaka sevgi ile. Sonra sevdiği şeylere kendin sevmiyorsan bile, o sevdiği için bazen yapmak ile. Ama yani bayanlara sormak lazım.
İlgi, sevgi, içtenlik, dürüstlük, iyi niyet, şakacı olmak ( bende pek yok ), agir başlılık ( bu da çok yok ) bilgi, zeka, karakter ve bence en önemlisi tip olmalı ( bu da yok )
Para , artslik ve kadını yönetmekle. Bir de kızın bilmediği şeyleri öğretse gitmediği yerlere götürse tamamdır. Bazılarını da ortamda sözü dinlenen erkek olmak etkiler
@ÖzkanKartal Allahim liman deyince neden yanlis anlıyorsunuz? Liman derken güvenebileceği birisi olmak , cani sıkılınca morali bozulunca dertlesecegi biri olmak babında soyledim ben. Gerçi neyi anlarsan anla. Anlayan zaten anladi. Zaten edebiyatta da liman bu anlamda kullanılıyor. Yanlis bir sey demedim yani
kalem ile kalbinin oldugu yeri isaretliyip nesterle deriyi kesiceksin testere ile gogus de ki kemikleri kirip kalbinin bagli olsugu damarlari nestetle kesip alcaksin ama dikkat et olebilir
Hatunla Gratis, H&M, cosmo home, Watsons makyaj malzeme yerleri olsun yeter yani bak nasıl kazanıon tecrübe konuşuyor burda rujun numarasını bileceksin 😉
Türlü türlü şaklabanlıklar yaparak kadınların gönlünü kazanmak kolay. Asıl mesele hiç bir şey yapmayıp, doğal olarak bir kadının sevgisini, aşkını kazanmaktır.
Güven verip kibar olmak gerek. Tabi bu olması gereken bu... Şimdiki zamanda ise paran ve araban varsa zaten bütün kızların kalbini kazanmışsın demektir.
En İyi Cevaplar