Her şeye laf eden sevgili?

Biraz uzun anlatıcaklarım ama lütfen okuyun.8 aylık bir ilişkimiz var. Ben üniversitede okumak için Antalyaya geldim o İstanbul'da. Çok kavgalar ettik bu konuda ama bir şekilde çözüme ulaştık. Oraya gittiğimde ilişkimizin çok güzel gideceğini sanıyordum ama erkek arkadaşım bambaşka bir insan oldu. Normalde kıyafetime arkadaşlarıma falan karışır ama gittiğimden beri daha fazla abartmaya başladı. Antalyanın sıcağında tişörtün üzerine hırka giymemi istedi duraktan otobüse hatta okula kadar görüntülü konuşuyoruz ve bir erkek sesi duysa çıldırıyor önüme bakmama bile izin vermiyor ne desem inanmıyor derse giricem diyorum oturdugun yeri çek diyo kantinde oturmama laf ediyor erkeklere kendimi gösteriyormuşum kız arkadaş edinmeme bile laf etti ve ben yeter diyincede hayatımda hiç duymadığım küfür ve hakarerleri duyuyorum. Sınıfın whatsapp grubunda olmam bile kavga sebebimiz. Bana oraya gidince değiştiğimi söylüyor ama kendisi değişti farkında değil içinden bir canavar çıktı. Normalde de her şeye karışır ama buraya geldiğimden beri çok aşırı abartmaya başladı. Ben hala aynı benim sadece artık yaptıkları sabrımı tüketti. Kavga ettik ben onun için İstanbula geldim görüşmek için ama istemiyor. Ne yapmam gerek bana akıl verebilir misiniz?
Her şeye laf eden sevgili?