Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla taviz verme zamanla hep daha fazlasına karisacak emin ol. Üzüleceksin kaybolan zamanına kizacaksin. 25 yas altinda bir erkekse zaten derhal terk etmeni oneririm belli ki bu kişi ailenin yasam tarziyla uyuşmayan biri annen normal goruyor giydigin elbiseyi ama sevgilin... su an bu soylediklerim senin icin hicbir sey ifade etmeyecek cunku sevgi tam olarak bitmemis ama bir gun benim dustugum durumlara düşersin.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet anlıyorum seni babam karışmıyor bana bu karışıyor bir de elbise ayaklarıma kadar kendine karıştırmıyor bana dediklerine bak
Cevap sahibi+1 yılBen de hayatimda babamdan gormedigim baskiyi ondan gordum ve bitiyor yani iliskim bitmesine de üzülmüyorum kuş gibi hafifledim sanki
Soran+1 yılBitse ben de üzülmem gibi geliyor bir hafta ağlarım sonra dünya varmış derin
Cevap sahibi+1 yılBoyleleriyle omur gecmez gercekten. Gencligimizi baskalarina ayak uydurarak geçiriyoruz
Soran+1 yılAynen ayrılmak en iyi çözüm aslında
En İyi Cevaplar
Seni seviyor aman bacağını açma seni seviyor aman sana bağırsın seni seviyor aman oraya gitme seni seviyor aman ağzına sıçsın. İlişkilere böyle bakmayın evcil hayvan mısınız yahu itaat etmeyin. Ne istiyorsanız onu giyin ne söylemek istiyorsanız onu söyleyin
13 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşünüyorum ama sıkıldım o hayatımda diye dikkat ediyorum aramız bozulmasın diye ama kendine karıştırmıyor bana karışıyor elbise ayaklarıma kadar yırtmacı olması normal
Soran+1 yılBelli değil mi yazdıklarından çok anlayışsız hep susuyorum ama yeter
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek geri vites yaptığı an kaybetmiş.
haksız da olsan geri vites yapmadan toparlayacaksın.
ben olsam geri vites yapmazdım.013 Yorumla
Soran+1 yılNerde yapmış ki suçlu çünkü o
Soran+1 yılAyakların altında elbise
Cevap sahibi+1 yıliki kere üst üste iyi geceler dedikten sonra sen saldırıya geçmişsin
ben olsam hiçbirşey demezdim
bir daha o elbiseyi giymeyeceksin bitti
Soran+1 yılÖyle bir şey diyemez benim de onda sevmediğim şeyler var kendine laf ettirmiyo dediğim gibi elbise upuzun ayaklarıma kadar sorun olacak bir şey yok ki tek yırtmaçlı diye bunları diyor. Saldırıya gececem tabi kendi o kadar şeyi diyor susuyum mu
Cevap sahibi+1 yıltamam işte ben sana haksızsın demiyorum zaten. elbise konusunda da haklı olabilirsin. elbiseyi görmedim.
ama erkekliğin şanındandır. haksızken de haklı olabilmeyi başarması lazımdı.
geri vites yaptı kaybetti.
Soran+1 yılSusayım diye o kesin
Cevap sahibi+1 yılbir bayanı susturmanın en etkin yolu suçlayarak susmak.
suçla sus karşıda çıldırsın. telefonunu sessize al delirsin.
sonra da anlasın bir daha böyle birşey yaparsam tepki bu olacak diye.
benim sevgilim mini mini eteklerle geziyordu, şimdi etek giymiyor. Giyersem ne yapacağımı biliyor.
Soran+1 yılSuçum yok ki
Cevap sahibi+1 yılsenin için söylemiyorum zaten
Soran+1 yılAma ilgisiz dün değil önceki gün hastayım dedi hiç konuşmadı yattı dün de ablasıyla gezdi avmde sinemaya gitti bana akşam 6 ya kadar düzgün hiç yazmadı ben yine bir şey demedim tam yatarken de böyle dedi saçma değil mi upuzun ayaklarıma kadar elbise bir de
Cevap sahibi+1 yılGiyme diyorsa giyme ne olur yani.
sevgilinden değerli mi
haklıysan da tamam de giymem de mevzu kapansın bitsin nedir yani.
bunu bir özgürlük mücadelesi haline getirmenin ne anlamı var
unutma aşk vazgeçebilmektir !
Soran+1 yılAma o kendine toz kondurmuyor ben niye kondurayım
Cevap sahibi+1 yıltamam anlaşıldı sizden bir b. k olmaz. ayrılın gitsin
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılolay olan resimleride görseydik sonunda daha güzel olacaktı. :) :)
bizde yorumlardık :)06 Yorumla
Soran+1 yılAyaklarıma kadar bir elbise ya
- +1 yıl
uzun bir elbise bu kadar olay oluyor anlamadım
Soran+1 yılYırtmaç varmış
- +1 yıl
kadınlarımız ne yazık ki seviyor ama sevdiğin kişi beğenmiştir. ama insan kendisinin olunca vucudunu sergilemeyi istemez seninkide bu yüzden olabilir
uzun elbisede yırtmaç diz üstüne çıkarsa doğal olarak olay olur :)
Soran+1 yılMesaj attım
- +1 yıl
teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılBaban isyanlardadır valla kac yıllık kızım ama beni kıyafetine karıstrmadı elin oğlunun agzının içine bakıyo diye..
34 Yorumla
Soran+1 yılBabam hiç bana onu giyme demedi. Ben eskiden açık giyinirdim hayatıma girince sorun olmasın diye düzeldim ama ayaklarıma kadar bir elbise yırtmaç olmadan nasıl yürünecek
- +1 yıl
Onu da karıştrma o zaman nikahli karısı mısın
Soran+1 yılDeğilim ki bir de beni ima ettiği şeye bak illa bir yerini açmak zorunda mısın
Soran+1 yılAma ilgisiz dün değil önceki gün hastayım dedi hiç konuşmadı yattı dün de ablasıyla gezdi avmde sinemaya gitti bana akşam 6 ya kadar düzgün hiç yazmadı ben yine bir şey demedim tam yatarken de böyle dedi saçma değil mi upuzun ayaklarıma kadar elbise bir de
Trip atacağım kimsem bile yok gözlerim doldu lan. Kıymetinizi bilin bu günlerinizin.
21 Yorumla
Soran+1 yılNesini biliyim ki resmen sorun yaratmak istedi
Saçma sapan bişeylere takılmış sanki sorun yaratmaya çalışır gibi bir hali var. Herşeyi biz kızlardan bekliyorlar sırf arada sevgi var diye kendi isteklerimizi arka plana atamayız ki
11 Yorumla
Soran+1 yılSorun yoktu zaten durduk yere dedi bir de uzatan ben gibi duruyorum ama kendi lafları diyor sonra ben kötü oluyorum
+1 yılNiye bu kadar alttan alıyorsun seriat polisi misin lan sen yoksa sevgilim misin ben akli basinda bir kadinim nerde nasıl ne giyinecegimide cok iyi biliyorum deseydin kestirip atsaydin ruh hastası
05 Yorumla
Soran+1 yılDediğim gibi kendisi fotomu da çekmişti bunla yazın hatta çok güzel bir elbise dedi. Şimdi de o giyilinir mi deri ceketle elbise sonbaharlık babam karışmıyor bana ya babamla gezmeye gittim mini giymiştim az da kısa giyseydin ya dedi şaka takılmaca güldü. Bu beni kıskanmış gibi yaptı herhalde aramız bozulsun istiyor, Ama ilgisiz dün değil önceki gün hastayım dedi hiç konuşmadı yattı dün de ablasıyla gezdi avmde sinemaya gitti bana akşam 6 ya kadar düzgün hiç yazmadı ben yine bir şey demedim tam yatarken de böyle dedi saçma değil mi upuzun ayaklarıma kadar elbise bir de. Ne yapmak istiyor bilmiyorum
- +1 yıl
Yahu su yazdıklarını bir oku neden bu kadar alttan aliyosun kocan mi bu senin sevgilin gormus bir de daha önce onu yazmis ya elbisenle ilgili bisey sonra iyi geceler demis hic gormemis gibi iyi geceler deyip cikacaktin cani sıkilmis bunun
Soran+1 yılİyi de sinir oldum nasıl kendimi savunmaya alayım hep kendi yapıyor iyi geceler diyor ben uzatan oluyorum sonta da
- +1 yıl
Işte diyorum yaa hic umursamasaydin gorurdu
Soran+1 yılO da iyi geceker deyip duruyor sinir bozucu değil mi
Ne bahanesi kızım bahane başka olur bu seni seviyor
13 Yorumla
Soran+1 yılAma kapalı kıyafet
Soran+1 yılDiyorum elbise ayaklarıma kadar
+1 yılBöyleleri ile uğraşmaya değmez.
Çıkar hayatından ya böylesini ne uğraşıyorsun06 Yorumla
Soran+1 yılDurduk yere dedi görmüşsünüzdür sanki sorun yaratmaya çalışır gibi elbise upuzun yırtmaçsız yürünmezki bir de deri ceketle mi giyilir diyor sanki stilist
- +1 yıl
Onunla tanışırken çarşaflı dolaşıyordun da sonradan mı açıldin sanki de garipsiyor.. Hoş öyle Olsa bile karışmaya hakkı yok
Tatlı dille uygun görmediğini dileGetirse neyse ama bu ne ya
Böyleleri ile zaman geçmez
Soran+1 yılTanışmadan önce daha açıktım ben elbise falan giyinmeyi seviyorum onun yüzünden istediğimi de giyemiyorum. Dediği şeye baksana illa bir yerini mi açacaksın ayaklarıma kadar yırtmaç olmadan yürünür mü
- +1 yıl
Sen bunu çekmek istiyor musun?
Ya kabulleneceksin ya da tekmeyi bas
Soran+1 yılHiç çekmek istemiyorum
+1 yılKimseyi karıştırma giyimine
03 Yorumla
Soran+1 yılDediğim gibi kendisi fotomu da çekmişti bunla yazın hatta çok güzel bir elbise dedi. Şimdi de o giyilinir mi deri ceketle elbise sonbaharlık babam karışmıyor bana ya babamla gezmeye gittim mini giymiştim az da kısa giyseydin ya dedi şaka takılmaca güldü. Bu beni kıskanmış gibi yaptı herhalde aramız bozulsun istiyor, Ama ilgisiz dün değil önceki gün hastayım dedi hiç konuşmadı yattı dün de ablasıyla gezdi avmde sinemaya gitti bana akşam 6 ya kadar düzgün hiç yazmadı ben yine bir şey demedim tam yatarken de böyle dedi saçma değil mi upuzun ayaklarıma kadar elbise bir de. Ne yapmak istiyor bilmiyorum
- +1 yıl
Rahatlık batmış belli
Soran+1 yılAyrılayım diye elinden geleni yapıyor bence
+1 yılAdam gece gece kaşınmış
022 Yorumla
Soran+1 yılAynen durduk yere dedi upuzun elbise yok yırtmacı büyükmüş nasıl yürüycem yırtmaçsız
- +1 yıl
Demir sopa ile dayağı haketmiş
Soran+1 yılAramızda sorun yoktu kavga istiyor galiba
- +1 yıl
Sen git ağzının üzerine bir yumruk indir haketmiş o
- +1 yıl
Canım bu seni boşlamak istiyor her halde birini buldu
Soran+1 yılBuldu bilmiyorum ama sıkıldı da olabilir
Soran+1 yılGünaydın bile demedi ben de ona yazmadım bugün hiç konuşmadık
- +1 yıl
Sen hiç bir şekilde yaz ma bakalım nereye kadar yazmayacak
Soran+1 yılYazdı şimdi günaydın bal diye apt. l ben yazmamı bekledi kesin çalışıyor çünkü sabah sekiz de uyanıyor
- +1 yıl
Biraz daha yazma sonra kendini naza çek
Soran+1 yılGeç yazdım ben de evet
- +1 yıl
Yazma biraz burnu sürtsün
Soran+1 yılAynen haklısın
Soran+1 yılAblasıyla yemek yemeye gittikler şimdi de ablasından su istedi gel yemek ısmarlayım demiş ablası yanında da ablasının biri daha varmış😫
- +1 yıl
Bak hainlere iş birliği yapmasınlar sana karşı
Soran+1 yılYapmazlar herhalde
- +1 yıl
Belli olmaz onların işi
Soran+1 yılBunaldım galiba uzun ilişkiden sıkıldım
Soran+1 yılDedi
- +1 yıl
Yazma o zaman ona bir daha o belliki birini bulmuş sürekli ayrılmak için bahaneler uyduruyor
Soran+1 yılBana da öyle geliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbiseyi görseydik karar verirdik
016 Yorumla
Soran+1 yılElbise ayaklarıma kadar yırtmaçlı elbise
Cevap sahibi+1 yılBacağın başladığı yere kadar yırtmaç varsa kızmakta haklı
Soran+1 yılSaçmalama o kadar değil kendisi de gördü fotomu da çekmişti Dediğim gibi kendisi fotomu da çekmişti bunla yazın hatta çok güzel bir elbise dedi. Şimdi de o giyilinir mi deri ceketle elbise sonbaharlık babam karışmıyor bana ya babamla gezmeye gittim mini giymiştim az da kısa giyseydin ya dedi şaka takılmaca güldü. Bu beni kıskanmış gibi yaptı herhalde aramız bozulsun istiyor, Ama ilgisiz dün değil önceki gün hastayım dedi hiç konuşmadı yattı dün de ablasıyla gezdi avmde sinemaya gitti bana akşam 6 ya kadar düzgün hiç yazmadı ben yine bir şey demedim tam yatarken de böyle dedi saçma değil mi upuzun ayaklarıma kadar elbise bir de. Ne yapmak istiyor bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDengesiz davranıyor. Bence sen bu durumu kullan. Sen böyle ilgisiz umursamaz olursan bende istediğimi giyer dolaşırım sanane çok mu umrundayım de. Sen nası davranıosan bende öleyim falan yap. Ne dicek bakalm
Soran+1 yılBen de aynen o kafadayım kendi istediği gibi fotoğraf koyuyor kız takip ediyor hepsi arkadaşı güya kendine laf ettirmiyor. bir de ben ay da bir foto atıyorum eskiden her gün atardım. Dengesiz ilgisiz umursamaz hep yani konuşmaya isteksiz sanki zorla sevgilim ol dedim ben de artık öyle olacam bana bunalımdayım deyip ablalarıyla geziyor canlı müziğe sinemaya ne alaka yani
Cevap sahibi+1 yılSen dediğim gibi ol ona
Soran+1 yılAblasıyla yemek yemeye gittikler şimdi de ablasından su istedi gel yemek ısmarlayım demiş ablası yanında da ablasının biri daha varmış😫
Cevap sahibi+1 yılSeninki elden gitmiş haberin olsun. Ablasıyla çıktığının yarısı kadar senle takılsa mesele çözülürdü zaten. Bence takma umursama istediğin hayatı yaşa bundan sonra. O seni yedekte tutuyor sadece sevdiğinden değil
Soran+1 yılAblalarıyla aynı şehirde canım. Uzak şehirdeyiz şu an biz.
Cevap sahibi+1 yılÇok sık dışarı çıkıosa problem vardır. Seni araması lazjm eğer işi yoksa mesaj atması lazım böyle olmaz
Soran+1 yılEv hapsi ver kimseyle görüşmeyim istersen ablam o kızla takılıyo kızın da sevgilisi var benim de sevgilim olduğumu biliyor dedi
Cevap sahibi+1 yılBenim olmadığım masada yabancı bir kızla oturamazsın diceksin. Kızım böyle yüz vermeyin vala çok ezilirsin bak.
Soran+1 yılAblası varmış ya
Soran+1 yılBunaldım galiba uzun ilişkiden sıkıldım dedi
Cevap sahibi+1 yılCanım sizin işin sonu yok haberin olsun. Boşa kendini paralıosun. Birlikte olmak demek kıskanmak demek değildir.
Soran+1 yılOlmayacağını kendisi de söyledi
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrip yemeyi özlettin bana 😊😊
Takılma fazla017 Yorumla
Soran+1 yılBen ona güzel mesaj atıyorum o ne diyor ki cidden kapalı bir elbise
Cevap sahibi+1 yılLaf olsun diye işte sende kapat konuyu açarsada
Daha orda mı kaldın de 😂😂😂
Soran+1 yılAramızı bozmaya yer aradı gibi
Cevap sahibi+1 yılBiraz öyle geldi banada
Bide sürekli iyi geceler demiş sen yazman rağmen
Ezdirme kendini
Soran+1 yılLafları diyor sonra uzatma diyor banasa cevap verme hakkı doğmamış mı
Cevap sahibi+1 yılYav takma insansın sonuçta kendini savunacaksın
Öyle hep bana olmaz dünya kimseinin oıçında dönmüyor afedersin
Soran+1 yılAma ona bakarsan uzatan ben oluyorum ben mi uzatmışım burda? Kendi bana neler dedi ki elbisem ayağımın altında ta
Cevap sahibi+1 yılBacım bir şey olmaz olur böyle şeyler
Sen için ferah tut
Bozulmaz aranız ❤️❤️😊
Soran+1 yılSorun o değil ki sinir oldum bahane arıyor gibi
Cevap sahibi+1 yılTopu sana bıraktım artık aranıza girmiş oluyorum 😊😊😊😊😊✌️✌️✌️✌️
Soran+1 yılKonuşması normal mi
Cevap sahibi+1 yılNormal gibi
Takılma bence bu kadar 😊
Soran+1 yılEtek ayaklarıma kadar
Cevap sahibi+1 yıl
Taktın ama iyice o yatmış uyuyo sen burda düşünüyosun
Salla gitsin
Soran+1 yılYarın da uzatıt bu konuyu surat atar soğuk davranır
Cevap sahibi+1 yılBacım bitirdin beni 😂😂😂
Yarın konuşursunuz
Soran+1 yılGünaydıb yazmadı ben de yazmadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki kıskanmak için kskanmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aramız iyiyken böyle bir şey yaptı
Ayrıl
010 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşünmeye başladım artık
- +1 yıl
Tamam belli ki senden soğumuş biraz kafasını dinlemek istiyor ya da sana acı çektirmeye çalışıyor ceza gibi bir şey seninle az ilgilenerek seni unutarak kendi eğlenerek bir nevi cezalandırıyor seni ama sen bunlara takılma sen de rahat ol bir hafta idare et düzelmezse ilişkiyi bitirmek istediğini söyle eğer yapabilirsen
Soran+1 yılE ayrılmak isteyen bana söylesin sanki yalvaracak mıyım
Soran+1 yılAynen sürekli düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Soran+1 yılBen de mi soğuk durayım hep
- Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılBune son halifemi
01 Yorumla
Soran+1 yılUpuzun elbise de yırtmaç olmaz mı? Uyucam diyor aniden bunu diyor garip değil mi
+1 yılBildiğinden şaşma
012 Yorumla
- +1 yıl
Erkeklerin en güzel huyudur bendede aynı huy var durur durur son dakikada vurur kaçarım o söylemiş içindekini rahatlamış
Soran+1 yılDediğim gibi o elbiseyi kendi de biliyor
- +1 yıl
Başka bir şeyden dolayı kıskanmıştır elbiseyi bahane etmiştir bunu sormadan bilemezsin açık açık sor net cevaplamasını iste
Soran+1 yılNeyi kıskancak ınstagram da tanımadığım herkesi çıkardım az kişi kaldı bildiğin
- +1 yıl
Tanıdığın olmasının önemi yok o instigramdaki resimde kendisinin okmaması bile yeterli kıskanması için
Soran+1 yılKendisi benim takipçimden çok kız takip ediyor ama hepsi de arkadaşı nasıl oluyorsa
Soran+1 yılOnla fotoğraflarım da dolu hemde ınstagramda
- +1 yıl
Ama o fotoğrafta yok
Soran+1 yılE kendi fotoğrafını atıyor ınstagrama onlarda da ben yokum
- +1 yıl
Sende aynısını ona yapcan o zaman
Soran+1 yılErkeğin fotosuna ne deyim ki? O özgür yaşıyorda ben yapınca niye sorun oluyor? Ne yapabilirim ona
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılne soruyorsun?
012 Yorumla
Soran+1 yılBahane değil mi
- +1 yıl
adam kıskanmış sende iplememişsin durum bu.
Soran+1 yılKıskanacak bir şey yok işte upuzun elbise
- +1 yıl
erkek için elbisenin uzun olması önemli değil ki. onun ne gördüğü önemli.
- +1 yıl
zaten olayın saçmalığı o. bildiğin kız tribi yemişsin sen kız olmana rağmen.
Soran+1 yılTrip attı durduk yere sanki aramız bozulsun diye uğraşıyor
- +1 yıl
çok haklısın.
Soran+1 yılNe yapayım sence
- +1 yıl
ayrıl.
Soran+1 yılBence amacı da o zaten
- +1 yıl
sen erken davran.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?