Müthiş bir duygu aşk... En büyüğü, en özeli bizimki ama âşık olurken ne kalbimiz, ne beynimiz önde. Belirleyici olan içgüdüler. Kadınlar için güç, erkekler için güzellik önemliymiş... Sizce de öyle mi?
Kadınlar paraya aşık olurlar yeşil yeşil rengine dolarların üstündeki adamın gözlerine aşık olurlar. Erkekleri maşa olarak kullanırlar, erkekler'de onları obje olarak kullanır bu yüzden. Kadınlar erkeklerin tipini içini dışını umursamaz. Çıkarlarını düşünür ev araba sıcak bir yuva, dışarda kalmayayım bana baksın yeter diyorlar. Kadınlar'da aşk duygusu yoktur. O erkekte vardır zaten teorik olarakta mümkün değil kadınların aşık olması Çünkü binlerce erkek onlarla ilgileniyor hepsi iltifat ediyor peşlerinde koşuyor sevgi ihtiyaçları yok sevgiye muhtaç değiller paraya muhtaçlar. Erkekler kendisine sadece merhaba diyen bir kıza bile aşık oluyorken, kadınlara her gün binlerce güzel sözler geliyor, nasıl aşık olsunlar sadece birine?
İç güdüsel olarak böyle oluyor. Erkekler doğacak bebeğe kadının güzelliği bulaşacak gibi düşünüyor, kadınlar da doğacak çocuğa iyi bakacak, konforlu yaşatacak gibi düşünüyor. Güç=para demek. Çoğu insan inkar etse de iç güdüsel olarak böyle. Kendi istemi dışında yani.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güçten kastın paraysa benim ilgimi çekmez ama erkek özgüvenli olmalı habi vardır ya bir söz kadın her ne kadar kendi ayakları üstünde durmak istese de arkasında onun desteğini de ister öyle bişey sanrm koruyup kollayabilecepine destek olabileceğine inandırması lazım 😌🙏
Güçte çok farklı bir kavram ya içinde farklı şeyler barındırıyor, evet kadınlar güçten etkileniyor orasi kesin zaten. Maddi güç Manevi güç Fiziksel güç Vs..
Mesela ben eski erkek arkadaşımı hiç tanımazken elimi tuttuğunda dünyanın en güçlü insanı hissettim ondan o gücü aldım. Sonrası tabi hayal kırıklığı hüsran.
Güzellikte bu şekilde... aldanmadan ibaret hepsi ya.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İşte bu yüzden kadınlardan nefret ediyorum. Güce tapıyorlar. Bağımsız ruhları yok. İç güdüsel olarak sürekli bir korunaklı sığınak arayışındalar. O yüzden her kadınla konuşmam ya da anlaşmam onlar konuşmak istese de Sadece benim gibi idealist zeki bağımsız ruhu yüksek kadınlar ilgimi çekiyor. Diğerleri kalitesizliğin içinde hayat boyu yaşasın. Umrumda değil ben özel bir kadın arıyorum. Zenginliğimin de entellektüel yaşamımında tadını beraber yaşayalım.
Güzellik ve güç gecici olabilir.. Bizler çok aşırı bir güzellik beklemiyoruz bazılarımız zekaya ve şefkate de aşık oluyor.. Bildiğim kadarıyla kadınlar güven erkekler şefkate aşık oluyor.. Sebebi ise kızların baba gibi güven veren erkekler ise anne gibi şefkatli birini istiyor genelde 😏
Hayâ utanmak gibi hayâ imandandır (hadisi şerif) utangaç hay değil hayâ o ayrıca ne bu samimiyet çocuk Hayriye diyorsun filan kimsin lan sen salak salak konuşan sensin canım beyin özürlü en son yorumu ben atarım senin de mi takıntn var daha önce de görmüştüm senin gibi olanı zilli anaan gibi köle sanma kimseyi baban gibi pezzo değilim çünkü...
ay allam tam ergenussun bide bana çocuk diyor istedigim gibide konusurum sanane kes sesini otur hem hay diyosun hemde kendinde hay yok biraz hayli olda namuslu bisey ol hanımefendi gibi konuş benimle bu ne böyle liseli ergen gibi ay git be
Yav he he yaşın kadar konuş küçüğüm.. İstediğin gibi konuş hakettiğin gibi yazarım... Kesmiyorum ulan en olcak? Hayâ hayâ hay değil... Kişi nasıl gelirse öyle ağırlanır.. Kendin gibi namsusssuz sanma milleti... Engel...
Kızlar sadece popülerliğe aşık oluyor bence. Hoşlandığım kız kıçı kırık tipsiz bir ressamdan hoşlanıyor şu an. Niye çünkü 17bin takipçisi var Twitterda. Benim geleceğim parlak az biraz yakışıklıyım de halbuki
artık ne para nede güç millet artık başka işlerin peşindeler evlilik dışı ilişkiler artık 16lara kadar düştü bu piyasada aşk yaşan varsa helal olsun😏😒😔
Hayır güzellik benim için yeterli bir şey değil zeka ego vicdan önce bunlara bakarım. Kadınlarda önüne gelen herhangi bir güçlüyle birliktelik yaşamaz heralde. Bir çok nitelik ararlar.
Gücün parametreleri belli para kas çevre... ama güzellik çok göreceli hatta benim açımdan güzellik bir ütopya sadece... çünkü sormak gerek mesela güzellerin el değmemişi kaldı mı ki diye?
Erkekler kadındaki şehvete aşık oluyorlar basitiz şehvet yetiyor. Ama kadınlar daha karmaşık aşık olmak için birden fazla sebep gerekiyor onlar için :)
Anlatacak çok şeyi olan insanlar, hüzünlü insanlar, acı tecrübeleri tatmış insanlar, dünyayı ve insanları çözmüş insanlar, yaraları olan insanlar=derin insanlar
Aklıma şu soz geldi erkeğin dekoltesi cüzdanıdır nekadar acarsa okadar ilgi gorur 👍 kesinlikle belli bir yastan sonra erkekler güzelliğe kadınlar güce asık oluyor
Onu gerçekleştirecek olan bir sürü insandan bize daha doğrusu bana denk gelmez, paran varsa insansın bu zamanda. Bu artık kural olmaya başladı maalesef..
Annem ve babam birbirlerini bulmuşlar mesela 🤷🏻♀️ Ama dediğinde de haklısın ben son zamanda bir hukukçunun mühendise aşağılayan gözlerle baktığını gördüm..
Bnce her iki taraf da kendisinde olmayan şeyi karşı cinste bulunca aşık oluyor😎 o yüzden güzeller çirkinlerle uzun boylular kısalarla yakışıklılar çirkin kızlarla birlikte...🤗
Aşka inanmıyorum şöyle ki insanoğlunun üreyip soyunu devam ettirebilmesi için beyninde oluşturduğu bir kimyadan ibaret bence. Beyin buna nasıl karar veriyor? Güçlü erkekten veya güzel kadından gelen soy daha üstündür mantığı.
En İyi Cevaplar