Bir erkek bir kadını ısrarla neden görüntülü arar?

Persembe günü eşimle sorun yaşadım bana eve gelmeyeceğini söyledi gece sabah yarın diğer gün tamam gelme dedimben evde nefes alamıyorum dedim normalde hiç dışarı çıkmam hapis hayatım var desem yeridir arkadasima gittim orada kaldım ben oradayken iş yerindeki kızı 21:19 da armş reddetmiş kiz 21:38 de aramış yine reddetmis 22:06 da tekrar aramış görüntülü 3 dk konuşulmuş ben aradığımn farkında değilim diyor dalga geçer gibi ben o saatte seninle konuşuyor dm diyor kivirmalar hiç uzatmadm tam canım bana yalan soyleme sana inanıyorum olabilir dertleşmek istemis olabilirsin istersen başkasıyla yatmak isteyen bilirsin bu nirmno erkeksiniz sonuçta ama bana sakin yalan söyleme dedim ve kizi aramalarıni sildim girmedim duymadım bilmiyorum dedim. İlk kez boyle yaptim bunları yaparken boğazm düğümlendi. Hala da öyle kızı arayıp eşim seni neden o saatte ardi diye sormak istiyorum sormalimiyim nefes çok kötüyüm
Güncellemeler
+1 yıl
ya da kıza mesaj mı atsam evli bir adam bir kadını uckez ustuste neden görüntülü arar ve 3 dk ne konuşmuş olabilir bunu bana açıklarmısınız? Desem hiç bir açıklama yapmadan kim olduğumu söylemeden
Bir erkek bir kadını ısrarla neden görüntülü arar?