Erkek arkadaşım eski sevgilisine toz kondurmuyor :( neden ?

erkek arkadaşım eski kız arkadaşına toz konduramıyor.kafayı yiyorum.3 senedir beraberiz.beni sevdiğine eminim.ama geçmişinde 5 yıllık beraberliği olmuş bu kızla.ben asla bir erkeğin geçmişine bakmam.geçen sene bu kızı anlattı işte.ilk 2 senede hiçbişey bilmiyordum.geçmişine odaklanmak istemiyordum.erkek arkadaşım 2 ay olmadı yeni hat aldı.kız bu hattını bile biliyor.erkek arkadaşım vermediyse kız nerden bilecek nerden anlayacak.doğum gününde mesaj atmış ona.gece ayrısı.biz o zamanlar ayrıydık.o ayrılmayı istedi.20 gün sonra geri döndü.çok özür diledi.tekrar beraberiz.geçmişimde erkek arkadaşım peşimi bırakmamıştı.ben bu kızı sorunca onu yüzüme vuruyor.ben suçluymuşum gibi :// kıza toz kondurmuyor.şimdi kızı arasam bana geri döner diyor.benim herşeyime katlandı diyor ( ama ben onun herşeyine ama herşeyine katladım) o kızı boğarım yeter dedim. seni ilgilendirmeyen şeyler hakkında yorum yapma dedi.ne yapacağım benden de vazgeçmiyormuş çok sevdiğini söylüyor.ilgisizde değil.sizce o kız hala aklında mı?
Erkek arkadaşım eski sevgilisine toz kondurmuyor :( neden ?