Arkadaşlar, Bir akraba şirketinde çalışıyorum, yani çalışanlarlar genelde yeğen, amca, kuzen.dayı... V.s... Neyse, ben aralarında yabancıyım tabiii... Şirket içinde benimle yaşıt bir kız var. Etkin bir görevde. O da akrabalardan tabiii.. Yaklaşık 2,5 yıldır şirketteyim.
İşim nedeniyle, kızın yanında değil de, başka bir şubede bulunmaktayım. Genelde iş amaçlı ya telefonla arada bir ya da mail yoluyla görüşebiliyoruz. Ayda bir de olsa şirkette yüz yüze görüşüyoruz. Bende kıza karşı bir hoşlantı var ama... kızla yaptığım muhabbetler işten öteye geçemiyor. Ben aradaki samimiyeti artırmak için hanımlı beyli konuşmak yerine direk adıyla hitap etmeye çalışıyorum. Ama o bana ve kendi akrabaları da dahil herkese bey ile hitap ediyor. Bu da araya mesafe koymakta.
Ne yapabilirim?... yardım...
İşim nedeniyle, kızın yanında değil de, başka bir şubede bulunmaktayım. Genelde iş amaçlı ya telefonla arada bir ya da mail yoluyla görüşebiliyoruz. Ayda bir de olsa şirkette yüz yüze görüşüyoruz. Bende kıza karşı bir hoşlantı var ama... kızla yaptığım muhabbetler işten öteye geçemiyor. Ben aradaki samimiyeti artırmak için hanımlı beyli konuşmak yerine direk adıyla hitap etmeye çalışıyorum. Ama o bana ve kendi akrabaları da dahil herkese bey ile hitap ediyor. Bu da araya mesafe koymakta.
Ne yapabilirim?... yardım...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer