Aşk İlişkileri Hayırlı olsun mu yazayım, senin adına sevindim mi? yazayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce ne yazmalıyım? Senin adına sevindim Hayırlı olsun Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hayırlı olsun mu yazayım, senin adına sevindim mi? yazayım? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
PasaaZade Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Fabrika sana girsin yaz 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Sanada yazdığın cevapda ki tüm kelimeler teker teker girsin Yorumla PasaaZade +1 yıl Sanada hem benim yazılarım hemde senin yazılarındaki kelimeler tek tek girsin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sana bu uygulamada yazılan ve yazılmakta olan tüm kelimeler girsin. Yorumla PasaaZade +1 yıl Sanada bu zamana kadar google yazılan tüm kelimeler girsin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sanada tüm evrende konuşulan, yazılan, çizilen ne varsa hepsi girsin 😂 Yorumla PasaaZade +1 yıl Sesli güldüm hakkını helal et 😂 Yorumla PasaaZade +1 yıl Sapıkkk Yorumla Soran +1 yıl Helal olsun 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen de hakkını helal et sayen de yazdım ve sesli güldüm Yorumla PasaaZade +1 yıl Ne demek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ikisini de yaz nolcak
her ikisinide yaz
Fabrika sana girsin yaz
Sanada yazdığın cevapda ki tüm kelimeler teker teker girsin
Sanada hem benim yazılarım hemde senin yazılarındaki kelimeler tek tek girsin 😂
Sana bu uygulamada yazılan ve yazılmakta olan tüm kelimeler girsin.
Sanada bu zamana kadar google yazılan tüm kelimeler girsin 😂
Sanada tüm evrende konuşulan, yazılan, çizilen ne varsa hepsi girsin 😂
Sesli güldüm hakkını helal et 😂
Sapıkkk
Helal olsun 😂😂😂
Sen de hakkını helal et sayen de yazdım ve sesli güldüm
Ne demek