Gerçekten öyle kadınlar var ki, Aslan gibi kükreyen erkeği, süt dökmüş kediye çevirebiliyorlar. :)Peki bu kadınların genel özellikleri nelerdir? #Ankaralı #Aşkİlişkileri
Erkeğini "Aslan" iken, "Süt dökmüş kedi" moduna döndürebilen kadınların formülleri nelerdir?
Erkek ona müsade ediyordur şimdi doğru konuşmak gerekirse zor bir erkeği süt dökmüş kediye filan çeviremezsin naparsan yap o senin dediğin dışarda zor görünen biri gibi görünüp aslında hiçte zor olmayan insanlar oluyor senin dediğin onlardır tam aksine de beyfendi gibi görünüpte kadına kök söktürenlerde var yani diyeceğim aslan gibi zor bir erkeği süte çeviremezsin sannetmediğimden de formülde diyemiyeceğim
Bance ödül ceza yöntemini kullanıyorlar istemedikleri gibi bir davranışa giren erkelere soğuk davranıyolar ya yatakta ya da normalde iletişimde ödül kısmı da tam tersi adamın istekleri yerine getirilir
Pozitif sayı - sonuç veremez diye kural koymadım ben, zaten beynimden duman çıkıyor sabah sabah matematik çözmekten 😒 yandım anam😣😏😒 Bu arada cevap yanlış 😂😂
@AELORA Duman mı 😨 hhüüüüfffff hüüüüfffff 🗣 üflemem iyi geldi mi kanka? sfhsjs Kural koymadıysan o zaman cevap 2dir. Cevap 2 olamaz diye de bir kural koymadın henüz çünki :P 🤓 😌
@AELORA en güzel cevaptır 2 ya 😌 sen ve ben işte 3. bi' kişi yok 😍😍 dermişim 😂😂😂 Geçmiş olsun knki nefes almakta zorlanıyosan suni teneffüs yapabilürün 🤓 😗
@AELORA E şimdi o pozitif dediğin sayı pozitifliğiyle beni de mutlu edemiyorsa bu o sayının hatası yani demek ki yeterince pozitiflik saçmıyor etrafa 😌 Cevap 2 ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
@AELORA lisede de kötüydü benim anlamadım hiç. hoca bayandı bana kılmıydı neydi çözemedim. Bi' kere soru sordu yazmadan kafadan 20 saniyede felan yaptım 12 mi cevap? dedim evet nasıl buldun? doğru bulduysan sözlün 100 dedi yazarak anlatayım hocam çok karışık dedim olmaz sözlü anlat dedi ne zoru varsa. bende anlatamadım karıştırdım işlem sırasını saçmalamış oldum öyle gitti o da işte :( haketmiştim 100ü aslında doğru yapmıştım
Erkeği neden süt dökmüş kedi gibi yapılma çabasına giriliyor anlamıyorum kadın kadındır erkekte erkek ekstra çabalara girilmemeli. Keşke bu noktada insan gibi düşünüp davranıla bilinse. Gençlik dönemlerinde daha hırçın olabilirler zamanla yaşın vermiş olduğu olgunluk ile durulur.
O "yaparım" "ederim" diyen kızlara bir bakın ki hepsi ergen havasındadır, birçoğu ilişkilerinde ya evliliklerinde erkek boyundurluğu altında olacaktır. Hayatta her şey düşündüğümüz ya da planladığımız gibi yürümez.
Sadece tutumla alakalı değil bu... kimin daha çok sevdiği kıyamadığıyla da ilgisi var... tabi bir de karşı tarafın beklentileriyle... o yüzden genel formüller herkesi kapsamıyor... herkes özel ve ne isteyip beklediğine göre değişir bu durumun olup olamayacağı..
Bu kadınların genel özelliği tam bir kadın oluşu , dişiliğini kadınlığını çok iyi kullanmayı bilmesi, tatlı dili , kıvrak zekası , kurnaz ve atik oluşu vb..
Bence sert bir erkeği süt dökmüş kediye çevirebilmek onu şaşırtmaktan geçer şöyle söyliyim normalde sen özgüvensiz ve çekingen biriysen ve yatakta vahşi bir kadına dönüşüyorsan onu itaatkarın yapabilirsin ben böyle düşüniyorum daha önce deneemedim ama deniyin tutarsa rez alın
Karsimda bana itaatkar bir erkek istemem kararlarini soyleyebilen bitini isterim yani bilincli bir erkek sut dokmus kedi olunca bana zarar kole degiller sonucta
@umudunukaybet Anlayamıyorum, normalde sevimsizimdir baya dışarıda falan çok gülmem ve genelde ciddi bir duruşum vardır o yanımdayken bir şey oluyor miyavlayacak duruma geliyorum atarım bir ona sökmüyor🤷🏻♂
En İyi Cevaplar