Şu gif benzerliği tam olarak ifade ediyor mesela 😄
Erkekler kadınları kediye benzetir, peki kadınlar sevdiği adamı hangi hayvana benzetir?
Şu gif benzerliği tam olarak ifade ediyor mesela 😄

Ulan alayı "öküz" demiş. Benim bildiğim öküz; "kedi" sevmez saman sever ot sever olmadı tren seyreder. Bu "kedi" ler zaten "nankör" olur demiş atalar. Başka söze ne hacet
Valla sevdiğim olmadığı için bilmiyorum ama yukardaki pembeli arkadaşların yüzde 80i kancık galiba. Pardon kancıklara hakaret oldu özür.
Kedi mi kaplan mı acaba orası tartışılır...
Bu arada sevdiğim adamı hayvana benzetecek kadar boş bir harekette bulunmam, hayvan hayvandır insan da insan..
Seni ayakta alkışlarım kadın! Neslin tükeniyor haberin olsun.
@RuhuMücerred Çok teşekkür ederim :')
Karakterine ve belki tipine baglidir herhalde bu benzetmeler. Kurt derdim herhalde bilemedim ama koruyucu, sadık. 🤔 hele gelsin o günler karar verirm.
Cevap
22Cevap
Erkeklerin bazıları çitaya benziyor gözüne kestirdikleri avın peşinden hızlı ve nasıl koşacaklarını biliyorlar;bazıları baykuş gibi bilgililer, zekiler, öğretmeyi seviyorlar;bazıları aslan gibi hükmetmeyi seviyorlar ama boşlar.
Her kadın ayrı değil bence bazıları yılanda olabiliyor pandada olabiliyor öyle değilmi erkeklere gelince de şuanda sevdiğim biri olmadığı için cevaplayamıycam
Masumiyet Müzesi’nde şöyle bir söz vardı: Kedi sevmeyen kadın, erkeğini mutlu edemez.”
Yani benzetme tersine işlenmiş, dikkatinize!
Bence erkekler kediye benziyor: kılsa kıl, bıyıksa bıyık, hayvanlıksa hayvanlık... hepsi var ama bir kedi kadar sevilemiyoz hacı
Köpek gibi sadık mesela...
Ama yok ben insanları genelde hayvanlara benzetmeyi tercih etmiyorum...
Bazen aslana sinirlenince sert konusunca. bazen küçük bir yavru kediye sevgiye ihtiyaci oldugunda sirnasinca mutlu olunca falan :))
Hiçbi hayvana benzetemedim. Yumurtaya benzetmişliğim var
Erkeğe koçum , aslanım denir sadece , gücü simgelediği için. Başkada bir şey yakıştırmam.
Biraz sürüngen kendısı soğuk mesafeli baglanmaktan kacan turde 😂😂🙈🙈 .
Sevdiğim adamı hayvana neden benzetiyim? Adı üstünde , benim " Sevdiğim Adam"
Sevgilim olsaydı iddaya girerim vahşi bir ayıya benzetirdi.
Leopar, kızınca hayvana benzetmem hayvanların hepsi kendince güzel.
Bir kaç saat önce bana "yavru ceylan "diye mesaj attı
Aha bunda
*buna
Arı. İğneleri batınca sinir bozucu ama bal yapınca da çok tatlılar.
Asil küheylan gibi efendi adamları sadistçe kırbaçlayan sapkın kadın ırkı azgın boğaların altına güle oynaya girerler. Olay bundan ibarettir.
Devekuşuna 😂.. Islerine gelmeyince kafalarini toprağa gömerler.
Uzun boyle erkek sevdiğim için tatlı mi tatlı bir zurafaya:)
Sevgilim telefonumda öküzüm diye kayıtlı sdğaşfoğajd
İnsanları hayvana benzetemem, hayvanlara ayıp olur.
Beyinsiz hayvan olmadığı için benzetemiyorum
Bak ben bir tane buldum. @gülenkızferide
Hemen isyana başlama yahu hem beyinsiz olmak bence harika
Test edildi, onaylandı diyorsun yani.
Ya af edersin hesabına baktım da sen polismissin ayıp ettim sana da kusura bakma ben Burda makara geçiyom
Özür dilenecek bir durum yok ki. 😀 Ortaya bir laf attın. Erkek olduğum için doğal olarak üstüme alındım. Böyle bir benzetmeyi haketmediğimizi düşündüğümden bana da ifade hakkı doğdu. Ki sen tek hücreli bir canlı olmadığından bir baban da var doğal olarak. Nasıl böyle bir benzetme yapabiliyorsun hayretteyim. Bu arada polis değilim infaz koruma memuruyum. Namıdiğer gardiyan.
Evet babam var ama onu düşünerek yazmadım tabikide benimkisi sıkıntıdan laf sokma ilgi çekme saçmalığı yani öyle eylenmek istedim karşı çıkan insan olsun da biraz uğraşayım istedim filan boş işler
Anladım. Kolay gelsin.
Tabi gömeriz siz ruslari sevin tabi
Yoo öyle bir sevdam yok. Dilini bildiklerimle anlaşamıyorum. Bir de ruslar kaldı.
Soruyu güncelleyene yazmıştım da sen iyiymiş sin aman nedir bu Rus Türk ayrımı saçma
Erkekler güzel kız sever
Her ırk tan güzel kız var yani de fotodaki sen misin
Şefkatli insanları kadın olsun erkek olsun kediye benzetirim hep 🤣😍😍😍
Gördüğüm her kız sevgilisini öküze benzetiyor
Ben 🦁 aslana benzetirim
Öküz ya ötesi var mı davar
Ben eski sevgilimi ayıya benzetiyorum
Ben benimkini sığıra benzetiyorum tam bir sığır 😏
Öküze haksızlık olcak ama tam bir öküzdü
Kuzu veya arslan huzur veren biriyse
Ben kedi, o kaplan. Kedigillerden hrr😏🐈
Ayı koç eşek camış öküz... 😄
İlişkilerde ayı. Arkadaşlıkta aslan, kaplan.😃
Yaldızlı bambu maymunu.
Öküze
Öküze benzetiyorum diğerlerini bilmem 😏
Onu hayvana benzetemem ya. 😝
Çoğu kıymet bilmiyor çogu Öküz diyor ama olsun :)
kardeşim ben ne yazdım gördünmü hepsi öküz yazmış ama bide şöyle baksınlar duruma
Tanrı Kadına kaş vermişken onlar kesip kendileri çizdi
tırnak vermişkesn onlar kesip suni tırnaklar taktı göğüs vermişken beğenmeyip silikon taktırdı. kalça vermişken onlar beğenmeyip cerrahi opresyonla istedgi gibi yaptırdı boy vermişken beğesnmeyip topuklu giymiştir. diyecegim o ki tanrı bile kadınları memnun edemeişken biz erkekler nasıl memnun edelim :D
Tabiki öküz. Hemde tartışmasız
Maymuna benzetiyorum ben daldan dala 😂
Hayvana benzetmem direk hayvan derim
Kartala benzetiyorum 😅
Ben çakal la benzetiyorum
Ben kurda benzetiyordum
ya ayiya benzetir ya da okuze
Daha once sevdigimde olmadi benzettigimde😂
Ayı ya da öküze benzetiriz😂
Bu kızların g. tlerini kim kaldırdı böyle 😠
Böyle güzel ortayı doksana çakarlar :D
Neler dönmüş buralarda...