Sevdiğimiz ve hoşlandığımız kişiye nasıl doğru ve başarılı bir şekilde açılmalıyız?
https://youtu.be/fyaI4-5849w
https://youtu.be/fyaI4-5849w
Bence bu çok kişisellikle paralel değişken bir durum. Hayalgücü ve karşındakini iyi tanıyıp onu özel hissettirecek detaylarla ilgilenmek.
Ama bir ara harika bir video gördüm bir genç hoşlandığı kızın yanına gidip sevgilimin burada olması gerekiyordu buluşacaktık gördün mü onu diyor kız tarif et diyor onu tarif edip bir dakika fotoğrafını göstereyim diyor ve ön kamerayı açıp bir kahve içelim diyor.
Güzel işler.
Hiç anlamam bu konudan valla hiç açılmadım çünkü. Ama önce muhabbet kurarak sonra numarasını isteyerek adım atabilirsin. Devamı gelir zaten
Acilmamaliyiz.. acilirsak kapak oluruz. Once diyalog kurmali ve ilerletmeliyiz. Sonra niyetimizi biraz belli ederiz.. baktik karsilik aliyoruz diyalogu iyice ilerletip o konulara gireriz.. kendiliginden oluverir..
Once karsidaki kisi de ayni seyleri dusunuyor mu bunu bilmek lazim onda da bisey var diyorsak ciddi bir bicimde duygularimizi ifade etmeliyiz kivartmadan kabalasmadan
Rica ederim
Cevap
32Cevap
Bir kisim erkegi kurtarici centilmen olarak goruruz bir kisminida cikarci ve tehlikeli. Kiza hop diye damdan duserseniz kiz sizi yehlikeli olarak algilar ve kendini savunmaya gecer. Ornek yol degistirir yon degistirir ortak arakdaslriniz varsa birakir. Onceden sizinle bakisiyorsa artik bunu yapmamaya baslar. Attigi adimlari hesaplar. Ama ona samimi ve ayni zamanda mesafeli davranip ictenlikle yaklasirsaniz bu defa yolunu size acar, basi sıkısnca size soyler ortak arkadslarda bile sizin verdginiz guvenle onlarla damimyet kurar. Eger size karsi duygusu yoksa bile bu durum onun kalbine tohum eker...
Hoşlandığım kadının, Elini tutup kalbimin üstüne koyardı m, -seni öleceğin yere kadar bırakayım! derdim, hepsi bu... bunun anlamını anlamayan kadını ne yapacam ben? böyle yaptım ve yapmaya da devam ederim.
bazıları sonra bunun yükünü taşıyamıyor, bende yolcu ediyorum kendisini...
Assında düz bir mekanizma, yani fazla kasma kendini, öncelikle al kafede olur böyle güzel bir park ve bunu söylemek için biraz daha geçe saatlerini tavsiye et, cünkü kadınlar geceleri daha duygusal oluyorlar, sonra iste böyle lafı fazla dolandırmdan demeye bak, simdiden kolay gelsin.
Samimi olun dürüst olun açık ve net olun lafı evirip çevirmeyin uzatmayin
Tamam abla
Yanı benim anlamadigim şey şu abla. Tanimadigin kıza git direk senden hoşlanıyorum de sizce çok riskli olmazmi. Başka ne yapılabilir acaba bu konuda
Hımm anladım. Teşekkür ederim ablacığım
Sen benim çok çok çok canımın cireyisin diyerek tab2
Kız yanlış anlamasın
Nasıl
Böyle sözler söylenirse kız yanlış anlıyabilir sanki
Biraz törpüleyip söyle sende
Hımm anladım
Duruma ortama göre degisir aslinda. Bazen bir gülümseme bazen bir yardim ya da baska bisey tanismaya vesile olur ki ileriki asamada acilirsin. Belki de tanisinca acilmaktan bile vazgecersin
Acilma.. Yanina yalalsmaya calis göz kirp gulumse parfumun basini döndursun o zaten sna acilir ;)
Diyosun. İşe yarar mı? Deniyeyim mi
Dene valla benm ise yariyo😂😂
Tamam başka güzel taktiklerin varsa rica etsem benle özelden paylasabilir misin
@Ricy1907 ama erkeklee kizlaei etkiliyebiliryor onun icn benim tavsiyeleriminde bir önemi var :)
Varda mesaj atamiyorm
Taktik yok reis bam bam. Seviyorsan zaten herşeyi göze alırsın. Yaratıcı ol , kendin ol ve en önemlisi samimî ol. Ne demişler. Samimiyet-samimi niyet 😉allah bahtını açık etsin tüm sevenlerin
Valla bence kardeş ilk buluşmaysa sıradanlıktan kaç mesela karşıdan geldi hoş geldin gibi konuşma olacak hafif sarılma durumu olacak tut belinden bir çevir ayaklarını anlık yerden kes ve senin farklı olduğunu düşünmesini sağla 😉
Direk konusman gerekıyor kardesım ne kadar ıcıne atarsan o kadar kotu ama alımlı bır dılle guzel bır dıksıyon sergılemen gerek neyse o ol su akar yolunu bulur elbet
Direk koşmalıyız her şeyi bir çırpıda anlatmalı cevabına göre yolumuza bakmalıyız
Kızı tanımıyorsak eğer
Kıvırtmadan ve fazla edebiyat yapmadan açık açık teklif edilmeli..''Seni çok beğeniyorum varmısın benimle ciddi kararlı bir arkadaşlığa beraberliğe.''yeter..
Öyle özellikle şunu yapmalısın denilemez çünkü herkesin beklentisi farklıdır. Bana göre hissiyatını dile dökme şekli önemlidir mesela..
Bı konuda biraz acemi biriyim. Asla sevdiğimi söyleyebilen biri olamadım belki de o yüzden hala yalnızım.🤔🤔
Açılma işi biraz tuhaf bence. Bu hisler karşılıklı oluşmalı bence. Diğer türlüsü zorlama işler gibi geliyor bana.
Vallahi nasıl açılırsın açıl isterse oluyor istemezse duygularınla oynuyor ya da aldatıp gidiyor
Dürüstçe söylersin ama cesaret işi ya kabul etmezse ya da terslerse diye çekiniyor bazen insan 😊😊
Beklemediği anda sölerdim ona şokun etkisinden 10 dk boyunca cevap veremez kıvama sokardım onu😂
bu konuları bilmem o yüzden açılmam da hatta açılacak biri bile yok
işaret ve orta parmağının arasına baş parmağını koy işte öyle.
Pat kadar söyleyerek bu yapılamıyorsa face vs yerlerden.
Önce samimi bir bag kurarak..
Arkadaş olmadan sevgili olunmaz..
Hiç Denemedim Git Söyle Diyorlar Yüzüne Ama Hayat Kısa
Uygun bir ortam da çatır çatır söyleyeceksin kadınlar lafı dolandıran erkeklerden hoşlanmaz
Dürüst olmak yeterli bence. Duygularını apaçık dürüst bir şekilde açmak yeterli
Çek kolundan söyle açık açık biraz maçoluğun zararı olmaz sanırım
Bence açılmamalıyız. Ama herkesin kendi kararı tabi...
Güzel bir şekilde açıklama yaparak senin sevdiğin kişiye sevdiğini belli etmen gerekir
Gidip karşısında oturup söyleyerek 😊
Ama kızı tanımıyorum. Çok riskli
karşına çık direk söyle strese ne gerek var
Ama kız çok havalı ve kızı tanımıyorum. Bu durumda ne yapmam lazım peki?
çok havalıysa gitme öyleleri çekilmez
Ama neden? Kız beni çok etkiledi. Güzel bir kız. Bu tarz kızlardan korkayım mi sizce? Kızın çok masum güzel bir yüzü var.
ama havalı çok kendini beğenmiş olur
O kadar değilde ama çok kendinden emin rahat sakin tavırları var kızın. Özgüvenli geldi bana kız. Ama kızı tanımıyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum kafam karıştı.
Genel ifadelerle başlanılabilir..
Nasıl yani?
2 insanın biraraya geldiğindeki tanışma, tanıma cümleleri.. Sonraki görüşmelerde tabi karşındakinin biraz daha özeline hitap etmek lazım
Senden hoşlanıyorum ilerisi için bir birimizi tanımalıyız varmısın bu güzel yolda
Sevildigimi anladiim anda direkt konustum ben
Nasıl yaptınız peki
Alıp karşına içinde tuttuğun ne varsa konuşacaksın. Gerisi onun kararı.
bir bilsem zaten :)
onun icin bir kahramanlik yap hemen aşık olur;)
Bence direk konuya girmeliyiz.
Söyle kurtul ikilemiyle
Açılmamalıyız uzaktan sevmek en güzeli azizim
Bunu bende bilmiyorum
Bilmiyom hiç açılmadım
Doğrudan konuya girerek.
Her şeyi baştan konuşarak
Yalan dolan olmadan
Karşına alıp net bir şekilde konuşulmalı.
Utanmadan sakin ve efendi bir şekilde söylenmeli.
Zekanın tavlayamayacağı erkek yoktur
Kosa kosa cekinmeden
Açılma içinde kalsın
Açılamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar