İlk buluşmayı eğlenceli hale getirmek gerekiyor. Yani öyle hadi bir yemek yiyelim efendime söyleyeyim kahve içelim demekle olmuyor bence. Eğlenceli hale getirince karşındaki insanı daha iyi tanıyabiliyorsun. Peki ilk buluşmada ne tür aktiviteler yapılabilir?
İlk buluşmayı eğlenceli hale getirebilmek için ne tür aktiviteler yapılabilir?
Ilk kez bırınle bulustugum da kös kös oturmaktan sıkılmıstım gorustugum kısı baya utangac cekıngendı ben onun ıse bı aksıydım parktaydık ve ben bı anda kalkıp salıncaga bındım baktım o da bana uydu ve benı salladı.. Sonrası eglenerek gectı ısın sırrı kendını fazla kasmamakta oldugun gıbı gotunmekte😉🙃
Bence kesinlikle sakin bir ortamda birbirinize tüm samimiliğinizle kendinizi anlatmalısınız. İlk buluşmadan eğlenmek bence gereksiz bir samimiyet getirir.
doğal olmak en eğlenceli olmak ben, m gibi anormal bir çocukluk yaşayan biriyseniz zati konu çocukluğa geldiği an ilk buluşmada sevgilim kesinlikle gülme krize katarım :) sonra zati kendi çocukluğunu anlatır
Önce kahve içilir sonra başka bir kafe de Tabu, Jenga gibi oyunlar oynanabilir. Birbirini tanımak adına eğlenceli oyunlar. Sonra lunapark ve park olabilir.
Bence öyle tanınmıyor. Bir yerde oturup kendini artı ve eksi yönlerini anlatıp keza onunda olumlu olumsuz yönlerini samimi şekilde konuşulsa daha iyi olur. İyi de hiç mi eğlenmeyeceğiz diyeceksin o da sonraki günlerde buluştuğun zamanlarda yaparsın.
Ortak noktalar belirlenip sevilen şeyler yapılabilir örneğin deniz kıyısında ayakkabıları çıkarıp yürümek gibi lunapark felan olabilir ama ilk buluşma her açıdan çok önemlidir. Bu sebepten bence biraz daha eğlenceli romantik şeyler yapılabilir
Mesela yazın dönme dolaba binersin birlikte dondurma yersin hele bide tepedeyken dönme dolap bir kaç dakika rotar yaparsa çok romantik olabiliritesi var yani bence
Bence başbaşa kalınmalı ınsanlardan uzak durulmalı aradakı herseyı 1 adım daha ılerletmek bırbırınızı daha ıyı tanımak adına daha onemlıdır pıknık gıbı ormanda bas basa el ele gezı gıbı
Iki tarafında ortak hobilerinden faydalanmak lazım. Bence rutin gidilen karelerden çıkıp farklı bir ortam oluşturmak karsindakinin gözünde farkındalık oluşturur. Bunu iyi kullanmak lazım.
Ne eğlencesi ya sakince oturup kpnuşup anlaşmak lazım. Bir birini daha iyi tanımak lazım. bir çay kahve içersin en fasla bir yemek yer kalkarsın. Yol boyu da sohbet edersin olur biter.
En İyi Cevaplar