Sevgilim instagramda tanımadığı kızların bile fotoğrafını beğeniyor takip ediyor.. Bir erkek neden bu şekilde davranır napılmalı?

Lütfen yardım edin ne yapayım ben? İlişkimiz neredeyse 1 yıl olacak.. ve kaç kez uyardım bana diyorki sen kendime bak her gün bir erkek ekliyorsun boy boy çıplak insanları takip ediyorsun halbuki yemin ederim öyle bir durum yok. Her gün takipçi sayımda takip ettiğimde aynı. Vicdanını rahatlatmak için sallıyor sanırım

Benim rujuma makyajıma karışır sadece ona yaptığımda bile niye makyaj yapıyorsun makyaj sevmiyorum der çarşaf giydircem sana en sonunda der. Ama dekolteli 2 3 kat ruj sürmüş dudak büzüştürmüş kızların fotoğrafını beğeniyor.. niyet nedir ne yapmalıyım 1 yıllık ilişki üstelik..
Güncellemeler
+1 yıl
Ha birde en son söylediğimde dediki boş muhabbet yapma 40 kere aynı konuyu açıyorsun diyor. Dedim 40 keredirde yapıyorsun. Gözün dışarda senin dedim benim enerjimi tüketme hadi işim gücüm var boş yapma boş muhabbet yapma dedi.. çok gücüme gitti. Bana açıklama yap dedim. Uyuyalım sonra yaparım dedi şimdi yap dedim uyudu ve halâ konuşmadık 2 gündür.. çok emek verdim ilişkiye 1 yıldır napacağımı bilemedim ne yapmamı önerirsiniz
Sevgilim instagramda tanımadığı kızların bile fotoğrafını beğeniyor takip ediyor.. Bir erkek neden bu şekilde davranır napılmalı?