Kesinlikle HAYIR aldatmak nedir Allah aşkına karaktersizlik serefsizliktir aldatmam çünkü eşime deliler gibi aşığım ve ona büyük bir sadakatle bağlıyım.. Arkadaşlar siz siz olun böyle şeylere kalkışmayın gonlunuz olurda başkasına kayarsa insan gibi esinize durumu izah edin ayrılın sonra ne bok yiyorsunuz yiyin ama karaktersizlik yapmayın öbür tarafta Allah hesap vermeye yüzünüz olmaz
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
imkansizliktan degil karaktersix olmadigim icin aldatmam
20 Yorumla
Aldatmak hastalıktır... Aldatmaya yeltendigin zaman git kocana söyle ben ayrılmak istiyorum de
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de. Böyle bir niyeti varsa ya ayrılmalı ya da söylemeli insan. Evli değilim
Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı. eğer gerçekten sevdiysem adriana lima karşımda kucak dansı yapsın yine de pipim kalkmaz
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Bak burda belki 100 kişi yorum yapıyor veya yapicak ya yarısi altmış yarda meil etmiştir Bizim kadın erkek fark etmez yaratılışımizda var şeytan der harama git diye ceker bizi haram he yapmıyan efendi insan yok mu var ama onun bile aklından geçmiştir ya da zor bı zamanda hayalinden geçmiştir yok yani o kadar temiz insan kimse kimseyi kandirmasin bak yorumlara bak ben öyle şerefsiz miyim mezhebin genismi karakterim zayifmi bı surü şey yazmışlardır ama bı iş klavye de dokunmatik ekranda yazmaya benzemez... kimse kimseyi kandirmasin ben yani dürüst olun
20 Yorumlaaldatırmısın imkanınız olsa gibi düşünceler aldatmak zaten şerefsizliğin ta kendisi , imkan ile alakası yok imkan senin elinde olan bir şey önemli olan o imkan var iken ondan vazgeçmektir, aldatan adam degildir , erkek dir , erkek sevmez aldatır, adam sever aldatmaz , bu ikisinin arasında dağlar kadar fark vardır , gözü dışarda olanın hem şerefinden hem haysiyetinden şüphe duyarım ,
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Hayir asla aldatmam cunku benim esim benim kadinim olmus olur ben onun oyle bisey yapmasini istemedigim oda istemez ve karakterim kisiligim geregi sevgilim olunca bile onu asla baskasiyla aldatmam cunku sadik kalir sadakat beklerim ben
44 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılbence karşı tarafı sevmesen dahi kimse aldatılmayı haketmiyor, eşin seni aldatmış dahi olsa aynısını ona yaşatmak için böyle bişey yapmamalısın, bu senin şerefini düşürür, ha ayrıldıktan sonra istedğini yap ama kimse aptal yerine konmayı haketmez
20 YorumlaBu dünyadan tertemiz bir insan olarak göçüp gideceğim
Öyle şeylerle ilgilenmiyorum
Aldatanı da affetmem41 Yorumla
+1 yılBu tarz şeylerden pek anlamıyorum ama aldatmak yerine eşimi ya da sevgilimi bırakıp ondan sonra o olmak istedigim kisi birlikte olmayı tercih ederim ve tek seferlik şeylere de hiç girmem tabi büyük konusmayayim inşallah yani aldatmak gereksiz seversen birlikte ol sevmiyorsan ayrıl tabi söylemesi kolay dışardan ama bence ilişkiler bazen bu kadar basit olmalı (sevgi derken aşk anlamında demedim bu arada)
20 YorumlaAşık olmadığım biriyle evlenmem aşık olduğum birini aldatmak mı hiç mantıklı geliyor mu
41 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyi düşünüyordum 🤗
Hayır çünkü neden yapayım ki? Canım başkasıyla takılmak istese evlenmem zaten
40 YorumlaHayir boyle bir hainlik nasil yaparim ona sonra vicdanım sizlar omur boyu pisman olurum
22 Yorumla
Soran+1 yılİnsan aşıksa ondan başkasını göremez bence
+1 yılAldatmam..
Karaktersiz değilim hamdolsun..
Bunun yanında taşlanarak ölüm cezası var normalde..
Ben İslam esasları üzerine yaşayan biriyim..
#Vesselam30 Yorumla
+1 yılhayır çünkü bana yapılsa çıldırırdım kendine yapılmasını istemediğini kimseye yapamassın
30 YorumlaSuratımdan kalbimden tenimden düşmeyecek bir hata Allah'ın izniyle yapmam
30 YorumlaÖyle bir adilik yapmam ne bir kadın ne bir erkek bunu kesinlikle hak etmez. Ben bu soruya evet diyen kişilerin ciddi manada karakterini sorgularım tabi varsa (!)
20 Yorumla
+1 yılEvli değilim ama evlenmiş olsaydım asla aldatmazdım eşimden başkasına bakmam ☺️🙊
613 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊 ama öyle olması gerekiyor yaa bana güvenip sevip evleniyorsa sende değerini bilip kıçının üzerine oturmayı bileceksin ☺️🙈
- +1 yıl
Ama ne yazık ki çıkmıyor 😔😔
- +1 yıl
Ben yolumu şaşırmam benimle devam etmek isteyen gelebilir yani başkası istiyor diye değişemem de kaderimize de yalnızlık yazıldıysa yapacak bişey yok varsın dürüstlüğümle yalnız kalayım boyun eğip çekeriz ne yapalım 😊
- +1 yıl
Herşey için teşekkür ederim o senin güzel bakışlarındandır ☺️🙊🙊
- +1 yıl
Estağfurullah 🙊🙊
- +1 yıl
Herşey için tekrardan çok teşekkür ederim iyi kalpli sevecen birisin diye tahmin ediyorum hep böyle ol ☺️🙈
- +1 yıl
Yokk sen etme zahmet olmasın ☺️
+1 yılHamd olsun karaktersiz biri değilim. Sevgim bittiyse bile aldatmam.
20 Yorumla
+1 yılAldatmak icin once es lazim.. Bekarım.. Ama vicdanım var büyük konusnuyorum ama asla yapmiyacagim birseydir ya da nr olursa olsun yapmamaya özen gosteririm
10 Yorumla
+1 yılaldatacak duruma geldiysem bunu yapmam..
ayrılırım..40 Yorumla
+1 yılYanlış olduğunu bile bile birkaç kez yaptım. Tek gecelikler de oldu uzun süreli duygusal da oldu. Sebep olaraksa, erkekler doyumsuz ve farklı heyecanları farklı tenleri seviyor diye söyleyebilirim
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynı değil. Ayrıl bence, buna hakkın yok...
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşim olucak kisiyi aldatmam icin diger kisinin farkli olmasi gerekiyo 3 kolu 4 gozu 5 kulagi olmasi gerekiyor ki aldattim seni baskasiyla diyebilim yani kisacasi eşimi aldatmam 5 dkllik zevk icin ahiretimi yakamamammmmm.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİmkanım oldu hemde çok evlilik uzun sürdüğünde monotonluk oluyor ama yine aldatmadım
315 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEyvallah
Cevap sahibi+1 yılGizli derken 😊
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣 teşekkürler gizlilik iyidir saygılar
Cevap sahibi+1 yılİkiside ama ulasilamamak daha iyi
Cevap sahibi+1 yılEvet güzel olan da bu
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler sizde dosckalin da herkes öyle yaklaşıyor sonra olay başka yerlere kayıyor oyuzden de gizli kalmak daha iyi
Cevap sahibi+1 yılPeki görüşmek üzere ozaman hoşçakalın
Aldatmam. Kendime yapılmasını istemediğim hareketi karıma yapmam.
10 Yorumla
+1 yılaciz insanların ucuz fikirleri, karakterinize s*kayım.
21 Yorumla- +1 yıl
Her yorumunda sokuyorsun çıkarıyorsun. 🤗
Aşk İlişkileri konusunda 680 cevap paylaştı. kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına da yapmam
40 YorumlaAslaa karaktersiz olmak lazım aldatmak için evliysen herşey bittiyse adam gibi gidin boşanın ne haliniz varsa görün
10 Yorumla
+1 yılşu aldatmayı meşrulaştırmayın beyinlerine soktuklarım
41 Yorumla
Soran+1 yılYargısız infaz bu, ben asla aldatmam
Evlenecek karakterde ve kisilikte birini buldun da aldatmasi kaldi. Zaten ondan 2. Bir tane de yoktur.
00 Yorumlailgisiz ve beni doyurmayan biryse aldatırım. zaten ilgisizse o da beni aldatıyırdur büyük ihtimal
15 Yorumla- +1 yıl
ayrılmak daha iyi bir opsiyon değilmi?
- +1 yıl
bana bunu yapandan intikam gibi düşünürüm içim soğur hiç olmazsa... çünkü ben kolay kolay aldatmam hele ki evlendiğim adamdan zor koparım... onu boynuzluycak seviyeye taşımışsa herşeyi beni o noktaya getirmişse kabalıkta umusamazlıkta çığır açmış olması gerek... boşanarak kurtulamaz benden.
- +1 yıl
hm, tamam. sen yorumunu onun kesin seni önce aldattığını varsayarak yapmışsın. ben durup dururken sandım. İlgi odağı olmayabilirsin eşinin herzaman dicektm. bu da tatminsizlik sonucuna getirebilir fakat ille de aldatmaya götürmemeli diye düşündüğümü söyleyecektim de, dediğim gibi yanlış anlamışım.
- +1 yıl
kadının aldatması için ya son raddeye gelmiş olması gerek ya da sevmediği biriyle evlenmiş olması gerek. ya da nemfomanyak olmalı... kolay kolay aldatmaz kadınlar tek eşliliği sever. aldatmışsam intikam almak için aldatmış olurum bilmiyorum içim rahatlar. ki ben aldatmayan erkek tanımadım. şu an burda yapmam diyenlerin hepsi yapacak birgün ahada buraya yazıyorum.
- +1 yıl
Bu söylediğin senin için olabilir belki. Fakat bazı kadınlar da o bahsettiğin erkekler gibi aldatabiliyor.
Her erkek aldatır bakış açısına da ne desem boş. O da senin düşüncen, saygı duyarım ama katılmıyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. İlk eşimi aldattım. Hayatımın ekseni kaydı. Sen aldatacaksın galiba.
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden aldattın? Sevmiyordun o zaman?
Soran+1 yılAyrılsaydon kusura bakma da yaptığın iki yüzlülük. Eşine gülüp aradasından başkasıyla oluyorsun.
Soran+1 yılİntikam için değil, nasıl güvenilmez ve iki yüzlü olduğunu fark ettiği için soğumuştur senden.
Soran+1 yılNe yaşamış anlamadım?
Soran+1 yılAyrıldıktan sonra mı yaptı?
+1 yılSeven aldatmaz. Aldatıyorsa bir bozukluk var demektir.
10 Yorumla
+1 yılaldatmam, bir çok kere imkanım vardı ama yapmam, yapana yaparlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen karsimdaki insana daha evlenmeden kotu gozle bakamiyorum ki evlenince aldatayim buyuk konussmuyorum sadece vicdanim sizliyor oyle birsey yaptim mi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılçok imkanım oldu ama yapmadım
yapmadığım için pişman olduğum oldu ama malum demir tavında dövülür00 Yorumla
+1 yılbüyük konuşmamak gerek. inşallah aldatmam demek mantıklı. bazaen çok zor olur aldatmamak. ben terapilerden biliyorum.
00 Yorumlaeş değil sevgilimi bile aldatmam
60 YorumlaBunu düşünen kişi her zaman imkan yaratır .. kişisel olarak hayır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılben beni bile aldatırken ve o kdar boşluktayken :d
avrad da kımmıs :d00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik durumu kadının tavırları önemli laubali laçka bir evlilikse her türlü
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. ks takılmak aldatmak ise eğer aldatmışım ama yok yahu ne aldatması 🤔🤔
00 Yorumla
+1 yılSenın gibi ruhu bozuk ınsanlar yüzünden ahlak dıye bişey kalmıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka be, evlensem asla aldatmam ben. Sevgilim olsa onu da aldatmazdım...
- +1 yıl
Neden böyle bir soru sorma niyetinde bulundun kı? Niyetin mı var
Soran+1 yılEğer çok kişi aldatırım deseydi evlenemeyebilirdim hiç. Neyse ki pek çok kişi güzel cevaplar verdi. Hiç sevgilim olmadı henüz ama bazen duyduğum şeyler beni ilişkilere karşı korkutuyor. :)
- +1 yıl
Senın bir iraden var bence kendi kararlarını kendjn ver,
Soran+1 yılEvet de birisini çok seversem ama o aldatırsa çok yıkılırım. Aldatma oranı çoksa kendimi korumam gerekirdi uzak durarak ama değilmiş :)
- +1 yıl
Tuhaf birisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatırım. Aldattım. Aynı anda 3 tane kızı birlikte idare ettim.3 ünün de birbirinden haberi yoktu. hahaha :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Hayırrr her şeyden önce kendime saygım var.
40 Yorumla
+1 yılHayir tabi? Aldatiyorsam ne diye evleniyorum
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar malca sorular bunlar
61 Yorumla- +1 yıl
Yavaş beğenin noluyor shdkdkx
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne midem ne kişiliğim buna izin wermez dedem
10 Yorumla
+1 yılSaçmalık ve ötesi..
İmkanım olsa ne ya, asla.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Aldatmam.
11 Yorumla- +1 yıl
Agresif
+1 yılİmkan olsun, olmasın aldatmam.
10 Yorumla
+1 yılEşim olmuş artık niye aldatalim
20 YorumlaAldatmam mezhebim geniş değil.
211 Yorumla- +1 yıl
Erkek dielim kaslı atletik ise
- +1 yıl
Peki bu evli olan bayanlar neden aldatıp sizce
- +1 yıl
Bişe konuşmak istiom sizle
- +1 yıl
Lütfen benim aklım takilio
Soran+1 yıl@Delizikerr vücudu iyi diye aldatmal gerek diye bir kural mı var? Bu insanların hayat görüşü saçma geliyor.
- +1 yıl
Fakat bana öz yazarsan sebep acklarm
- +1 yıl
@Delizikerr çok merak ettim, uluorta söylede hepimiz bilelim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak elbetteki etik bir şey değil fakat şu bir gerçek ki bilimsel araştırmalar insan denen canlının tek eşli olmadığını ispatlamıştır...
01 Yorumla
Soran+1 yılKişiyle alakalı bu. Aldatmayan pek çok insan var...
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Hayır seven insan aldatmaz
10 YorumlaHayır kendimden iğrenirim öyle
10 YorumlaAslaaaa kabul etmicem birsey
10 YorumlaAsla böyle bir insan olmam.
20 YorumlaAldatmaya potensiyellisin
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya çok önyargısın. Sevgilim bile olmadı benim...
Soran+1 yılÖnyargılı olacaktı
Soran+1 yılBana potansiyelli dedin. Ben birisine aşıkken başka birisini görmüyorum çünkü.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. aldatırım benim gibi bir şaheser bir kişiye mal olmamalı
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi karaktersizler kimseyle sevgili olmamalı bence. İnsanları kandıranlar en ufak bir değer bile hak etmiyor o kişilerden.
- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılSen cevap ver bakalim aklindaki nelermis ogrenelim
04 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin çoğu aldatırım diyorsa evlenmem
- +1 yıl
Sen burdakilerin cvp na goremi yol alacaksin🤣🤣🤣burada cogu yapamadiklari seyi yapmak icin geliyor
Soran+1 yılYapma imkanı dedim işte. Yapanları sormadım. Düşünceler de önemli :)
- +1 yıl
Aldatmak karakter meselesi eger insanin icinde varsa sevdigi insanla bile olsa aldatir cunku beyni ona hukmetmis onun icin kimsenin ne dusundugunu bilemezsin yapmam der bir bakmissin sapigin onde gideni olmus
Gizli Üye(36-45)+1 yılImkanim var ama aldatmam
410 Yorumla- +1 yıl
imkan nasıl oluyor :) ?
Cevap sahibi+1 yıl@adamvekadın herkesin imkanı vardır zor bisi değil
- +1 yıl
bilmem erkek kadın tavlayamaz avda avcıda kadındır dimi
yani size imkan var olabilir ama erkek için imkan zordur
dimi bu bir gerçek
Cevap sahibi+1 yıl@adamvekadın artik degil basit kadin cok var
- +1 yıl
yapma arkadaşım
erkek hayatta bir kadını tavlayamaz
kadın cilveleşir pas verir erkek devamını getirir ama asıl işi kadın halleder dimi
Cevap sahibi+1 yıl@adamvekadın bence sen acemisin
- +1 yıl
yapma ya :)
çapkın yanı istekli kadın bakışından belli oluyor tatlım mesele bu değil
mesele kadının erkeği ayartığıdır her zaman
kadın nekadar müsade ederse erkek okadar sokulabilir - +1 yıl
imkandan kastın senin etrafındaki arkadaşların bay bayan hep kaçamak yapıyorlar sanırım
Cevap sahibi+1 yıl@adamvekadın AldAtmak kaçamak olan bisi ztn cevremde kimse yok öyle ayrica
- +1 yıl
fırsat tın nasıl oluyor muş öyle hımmm
Hayır sadakat önemli güven biter ilişki biter
10 YorumlaO kadar şerefsiz olmaya gerek yok
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası