İlk kedi çok mu acemiyim ne
Bu arada dün öğlenden beri hiç su içmedi umarım bir problem yoktur veteriner sağlıklı olduğunu söylemişti
Yardım eden/etmeye çalışan herkese teşekkür ederim
normal benim kedimin yataktan hiç kalkmadığı zamanlar var .sıcak onu mayıştırmıştır zaten.kedi maması verirken market maması yerine ithal mama vermeye çalış en azından biraz büyüyünceye kadar.whiskas mamalar ilerde kedilerde böbrek taşı sorunu yaratıyor.idrar yollarının tıkanmasına yol açıyor.sağlıklı değil
Tesekkürler ilk kedim olduğu için çok araştırmıştım ama mamalar hakkında detaylı bilgi edinmemiştim marketlerde en çok satılan bu diye almıştım internetten sipariş ederim artık
yaş mama verdiğin için çok su içmez su ihtiyacının büyük bölümünü yaş mama karşılıyor
Cok tesekkürler baya yardımcı oldun ^^
süt takviyeside yapabilirsin sütü su ile karıştırabilirsin ..hem yararlı olur hemde alışkanlık kazanır ..rica ederim
Evet laktozsuz süt ile denemiştim fakat süt de içmiyor baya şımarık bu ya mama beğenmiyor su süt içmiyor :D
Neyse ki bu sabah su içti baya fazla sonunda inadı bıraktı
içer merak etme susarsa endişelenme:) .biraz nazlı oluyorlar mama seçerler
Zaten yavru yeni doğmuş bir kedinin günde12-16 saat uyuması gerekiyormus ara ara uyanıp mamasını yiyip geri uyuması falan gayet normal
kediler hele yavru kediler sürekli uyur :)
iştahında çişinde kakasında bir problem yoksa korkma
Cevabın için teşekkür ederim rahatlattın biraz ya dün falan çok oyuncuydu bugün ölü gibi yatınca endiselendim
ulan çocuğunuz olsa böyle bakar mısınız acaba ilginç
Hayvanları seviyor olmam çocukları sevmiyor olduğum anlamına gelmez çocukları da severim.10 aylık bebekten kan alırken bebekten fazla ağladığımı da bilirim (Acil tıp teknisyenliği/Stajda)
O benim ilk kedim ve endiseleniyorum tecrübeli arkadaslardan yardım istedim bu kadar basit
kızdın mı bana :/
Kızmadım -,-
ha iyi o zaman hemşire :) bebek her zaman ağlar kan alırken ağlanır mı hiç ?
Hemşire değilim.Acil tıp teknisyeni yani ambulansta ilk yardım falan yapmaktayım
Ağlanıyor işte hala da duygusallaşırım :)
tamam da hemşirelik de yapabilirsin sonuçta de mi ? yoksa paramedikler miydi onlar
Ünv olarak geçebilirdim ama ben paramedik seçtim dışardan okuyorum bir yandan çalışıyorum falan
Öyle yani ^^
hadi ya.ben hastanede çalıştım 2 tane hemşire vardı sağlık lisesinden mezunuz att yiz demişlerdi kpss ye girip devlete geçicez diyolardı.
hm
Cevap
1Cevap
Küçük minicik uyuması normal ki onun kakasında ve kusma gibi bir sorun yoksa korkma
Yok ama su an aklıma geldi dün öğlen aldım o zamandan beri hiç su içmedi
Süt falan da içmiyor sadece yaş mama falan yedi su içmiyor ama kakası falan normal
Hiç su içmedi dün öğlenden beri ya ama bir problem yok kakasında falan :(
Olabilir bu gece de içmezse öyle yapayım bari tesekkürler
uykusu gelmiştir rahatsız etme kediyi
Ama uzanmış böyle patileri falan dağınık bir acayip uyuyor bu defa :(
Umarım öyledir ya korkutuyor beni ufaklık .s
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar