Canım yanıyor ne yapmalıyım?

21 yaşındayım 19 yaşında annemin istemediği birini sevdim annem ondan o kadar nefret ediyordu abime ablamı karşı herkese doldurdu büyü yapmaya bile kalktı ben ona kaçtım onunla evlendim onunçok seviyordum herkesten çok oturup ayak tırnağını bile kesiyordum o kadar aşıktım ailemi özlemiştim evliliğim güzeldi taki ailemi özleyince olaylar değişti beni dövmeye başladı hamile kaldım düşük yaptım ailem yek şartla seni kabul ederiz sesi boşanırsan babam kabul etmişti beni annem bu şartı koydu sınava girdim hemşirelik kazandım bu hafta boşanma davam var kurban olduğum allahım canım çok yanıyor benim sınavım bu galiba şuna 30 yaşındaki bir kadın gibi kendimi hissediyorum başkasıyla konuşamıyorum bakamıyorum beni dini nikahta boşadı ama kendimi dini nikahla evli hissediyorum okul bitikten sonra karşısına çıkmayı istiyorum ama ya o zaman kadar o evlenirse benim gibi sadık kalabilecek mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes olayın iç yüzünü bilmiyor annemin bana yaptığı kötülükler ettiği laflar ben bunalımdayken kolunu üstümde kırdı beni 2. El diye çağırtıyorlardı bunlar genç bir kadının yaşayacağı normal şeyler değil babam bunları bilse annemden boşanır yine benim merhametim var söylemiyorum hiç kimse boşanmak için evlenmez
Güncellemeler
+1 yıl
Herşeye neden dinle bağdaştırıyorsun düşüncelerine saygı duyulmasını istiyorsan karşındaki insanın düşüncelerini saygı göstermelisin önce @ateistdüşünür
Canım yanıyor ne yapmalıyım?