İnce çoraptan hep çıkar baska dunyada yasıyomus gibi davranmayın , kırılıyorum... :(
Külotlu çoraptan çıkan isyankar kıl sendromu
İnce çoraptan hep çıkar baska dunyada yasıyomus gibi davranmayın , kırılıyorum... :(
Bir gün sıkışık otobüste orta sıradayım otobüsün gidiş izasına göre yan duruyorum dibimde de bir bayan oturuyor kış ayı... Kot etek ve ten çorap giymiş ama çorabın iplikleri arasından Atatürk Orman Çiftliği'ni görmek mümkün... Benim gibi bir fetişist insan bile bu iğrenç görüntüden sonra biraz soğudum
Ben bir kez istemeden gayri ihtiyari lisede bir kızın göğsünü gördüm ama çatal kısmını yani. Orada uzunca siyah bir kıl kalmış ama. O gün o an nasıl gördüm bilmiyorum. Sınavdan dolayı sinirliyim canım sıkkın falan. Utandım bir an öyle görmüş olunca :((
Kışın kimse görmüyor diye almamak nedir yahu :) insanın aynaya bakası gelmez
bacak kol her zaman temızlıgı yapılmalı kımse gormez dıye bırakırsak :)
Cevap
15Cevap
benim sizin güzelliğinizden ve şık ve güzel giyiminizden başka dikkatimi çeken olmaz .olabilir o zaman hazırlanamamış olabilirsiniz .görsemde belli etmem ve o anda unuturum .hiç bir şekilde garipsemem .sizlerde o ana dikkat edersiniz .belli olmaması için uygun renk tercih edersiniz .ben güzelliğinize şıklığınıza bakarım
:DDDDDDDDDD öyle bir sormuşsun ki kahkaha attım resmen :))) kıl kıl dediğin nedir ki gülüm olan yürek olsun kılı neylyimmm
ULAN SENI BULMAK VATANİ GÖREV OLDU !
Sor iste buradan tanımıyorum etmiyorum seni
Gizli kimligimi ifşa edemem
Teşekkürler :))
Bir kaç kez farketmiştim, fakat tüycükler olduğu için artı bir düşünce oluşturmadı bende.
Demek kızlar arasında sırmış, vay ispiyoncu :D
cut.
Kızlardan felan sogudum mk erkekler ekleyin beni <3
oyşş patlamış mısır <3
Özellikle lisede herkeste gördugum bir manzara
Bahcede toplanılan törenlerde her bacaktan ayrı kıl
Yaz zamanı da bacakları etek boyuna kadar alıp, üstünü Necmi Abi'nin bacağı gibi bırakan kızlara da selam olsun.
Hahaha bir arkadaşım anlatmıştı böyle bişeye şahit olmuş kuscaktı çocuk anlatırken :)
la iğrençsin :((( cidden almıyonuz mu ya. ben hayatta öyle kıllı değilim allahtan ıyy
ahahah :D güzel soruuu.. :D öncelikle bir kızda buna raslamadım ve iyikide raslamamışım yani kesin midem bulanırdı kızlardan.. erkeklerde çok sorun olmuyor bu kıl mevzusu ama bir kızda o şeyi yaşamak iğrenç bir durum olsa gerek.. ıyyyy :d
Ben kışta olsa yaz da olsa alıyorum. Ne olur ne olmaz ölür kaliriz rezil olmayalım :D
Guzel tespit , 5 puan canım :D
<3
Şu bilinç herkeste olsa:)
ölüyosun hala kıl derdindesin :D
ahahahha koptum 5* verdim gittim :D
Teşekkürler :))
Güneşe çıkar evvelden ki gözün çok yorulmasın
Bu soru nerden nasıl aklına geldi bilmiyorum ama ;
Hiç rastlamadım öyle birşeye.
guzel yazı olmus az varsa sorun olmaz
:D ahh canımm kıyamam üşendiysen jilete vur annem
yaz dan yaza mı sevişiyon ne yapıyon :)
ilk defa senden duydum.keşke sır olarak kalsaydı:)
gördük gördük kapat çekil ıyhh :S
Ben hiç birşey görmedim
ilk defa böyle bişe duydum
Doğuştan şanslıyım :D
Başlık süper.
Şiir gibi anlatmış
görmüştüm:)
g
Başlık süper
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar