SEVGİLİMLE OLDUM AMA AİLESİ BENİ İSTEMİYOR

Uzun olucak ama okuyun ben mahvoldum sevgilim son bir aydir kaciyodu benden tum davranislarini psikolojim bozuk askere gidicem diyerek gecistirdi. Defalarca dedim ayrilmak mi istiyosun cevap hayir oldu. Hatta surekli sordukca bikti artik sinirlenerek hayir demeye basladi. Askere gidecek yarin ben suskunluga dayanamadim artik kalktim evlerine gittim bugun gitmekle tüm gercegi ogrenmis oldum.şu ansudan cikmis balik gibiyim. Meger ailesi aylardir beni istemiyomus yani biz beraber olduktan bir ay sonra babasi istemedigini karsi oldugunu söylemis kendi tanidiklari hemserileri olan ve babasının arkadaşının kızıyla evlenmesini uygun görüyolarmıs. Kimsenin aramizda gecenleri bildigi yok Bugün sevgilim evde yoktu annesi soguk davrandi bana sonra gitti ben yengesiyle kaldım annesi tel edip cagirmis meger gel anlat diye..

Hatalıyım suçluyum Allah belami versin ama yazikki sevdim cok sevdim. Sevgilimle görünürde hiçbir engelimiz yoktu. O ailesinin istemedigini bana söyleyememiş aramizda geçen şeyden dolayı.. Son bir aydir baya baskı yapmaya başlamışlar bilmiyorum ne doğru ne yalan tek gercek ben artık kiz oglan kiz değilim ;(((( Arkadaşı sevgilimin de o kizdan hoşlandığını hatta haberlestiklerini söyledi sordum evet dedi ama istemeyerek konuşuyomus ne kadar dogru olabilir ki bu hoşlanıyor musun dedim hayir dedi sonra israrla sorunca evet dedi

baskida mi yoksa kizi gorunce hosuna mi gitti bilemem. Ona dedim ki PEKI BEN NE OLUCAM? dediki biliyorum sakin ol halledicemşu anekonomik özgürlüğüm yok aileme karşı gelemiyorumşu anne desemde boş sözümü geçiremiyorum beni bekle ben seni bulucam eger bir gün evleniceksem o evlendigim kiz sen olucaksin! Seni gercekten seviyorum sadece dönmemi bekle hicbirsey yapmadan bekle beni dedi bende bunun farkindayim biliyorum herseyi ben kimsenin üzülmesini istemiyorum dedi ben sordukça eştikce sinirlendi ailesi baski yapiyomus benden ayrilmasi için.. Ama bana bitti demedi ayrılmadı cok soguktu tedirgindi birileri görecek endişesi vardi bir an önce konuşup göndermek istiyodu. Seni cok seviyorum dedi gözleri doldu ben aylardir bu işin içinden çıkamıyorum seni düşünmekten kendimi unuttum dedi. Itiraz ettim hangi devirde yasiyoz falan dedim senaryo yazma dedim cok sasirdim sinirlendi git dedi!

Resimlerimizi cikarttirmistim onları verdim ona defter almıştım onu tokamı bilekligimi verdim tokami ciğerlerine cekerek kokladı resimleri defterin arasına koydu götürücem dedi ya ailen dedim valizin dibine kor götürürüm dedi. Alnimdan öptü bekle ariycam seni dedi ve gitti sürekli arkasina bakarak... ;(((((

BITTIM BEN ALLAH BELAMİ VERSIN KI HAYATIMI MAHVETTIM BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇAREM VAR MI?
Güncellemeler
+1 yıl
Anlamiyorum. Abisi evlendi hemde severek 3 yıl görüşmüş üstelik evlendigi kız ne akrabaları nede hemşerileri.. Memleket başka siyaset başka din başka onu hoş gören aile beni mi hor gördü ?

Neyimi istemiyolar benim. Ben evlerine kahvaltiya davet ettiklerinde bile kendimi agirdan aldım gitmedim
Güncellemeler
+1 yıl
NE YAPABİLİRİM? Gidip annesine anlatmali miyim durumu yüzgöz olucam suçlu olucam ama ne yapabilirim başkasıyla evlenmesine ortada kalmaya göz yumamam ki ;(
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç bir zaman anne olamiycam ben hicbir zaman bir yuvam olmuycak gelinlik yerine ölürken kefen giyerim artik
SEVGİLİMLE OLDUM AMA AİLESİ BENİ İSTEMİYOR