Hiç mi vicdanı onu rahatsız etmiyor dün beni engelledi feystten whatshapptan bir hafta önce görüşmüştük o da sev*şmek ihtiyacı için il*ski hariç herşey oldu aramda evine gittim kimse bisey anlamasın diye herseyi gizlilik içinde yapıyor çevresi var çünkü meslek sahibi çalışıyor son bir aydır benimle bunun için görüşüyor hep daha fazlasını istiyordu yanında olmam yetmedi ona il*ski teklif bile etti red ettim seni yarıyolda bırakmam seviyorum dedi yemin etti yarıyolda bırakırsam şerefsizim dedi evlenicem dedi namazına güvendim yapma demesem zorla ilisk*ye girecekti ben dört yıllık bir bölüm okuyorum öğrenciyim bunu neden bana yaptı dün bişey demeden engelledi baska yerden ulaştım sordum beni suçladı bazen iş yerinede çağırıyor yalnızken orda da sev*smek istiyor ben hayır demedim hicbi zaman yanında olmak ona sarılmak basını omuzuna yaslamak bile yetiyordu bana fazla da konuşmuyorduk annesiyle tanıştıracağını söyledi o da yalandı biliyorum benim babam yok bir annem var o da bilmiyor bu kadarını. ben kaç gündür çok kötüyüm üzülüyorum bu sabah başım döndü bayılacaktım yemek bile yiyemiyorum ben 21 yaşında bir genç kızım ilklerimi o adamla yaşadım. nasıl bu kadar aptalca davranabildim bende bilmiyorum ama üzülüyorum o da üzülsün istiyorum biliyorum umrunda değilim mutlu o benden iki kez ayrılmıştı sonra geri döndü tam onsuz yaşamaya alışmışken aylar sonra evlenmek istiyorum dedi hayatıma girdi ben onunla aylar önce öpmekten elimi tutmaktan başka bişey yaşamamıştım saftım temizdim onu da sevmiştim takdir etmiştim onu o beni sevmemiş başta anlamadım anlamadığım başka bişey de namaz kılması Allah'ın kabul edeceğini düşünüpte bide çevresi var onu iyi karakterli biri biliyor herkes iş yerine giderken de gizlilik içinde yapıyordu bunu geçen gün burdan gideceğim okul için burda son günlerim dedim gelmedi arkadasımlayım dedi onu satamam sonra iki üç gün geçti ne yazdı ne aradı konuşamıyorduk ben sildim arkadaslıktan o da engellemiş sonra tersledi uğraşamam işim var dedi beni?
Güncellemeler
+1 yıl
Benimle işin bitti nasılsa değil mi artık işin olmaz benimle hevesini aldın dedim onunla ne alakası var dedi bana
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer