iyki minnakimmm :)

Bu boy takıntısı nedir ya hiç anlamış değilim dizilerde filan da sanki bilerek erkekleri uzun boylu kadinlarida kısacık boylu seçiyorlar. Yolda gördüğüm kişiler de aynı şekilde boyuniza göre sevgili seçin öbür türlü çok komik görünüyorsunuz. 1.60lık sevgili her zaman idealim.
Ah minnak bizi göme göme bir hal oldun😁. Kız bizden ne istiyorsun. Suçmu sarışın olmak, uzun boylu olmak😁 ama ben çareyi buldum sana ormandan bir ayı yollayacağım, sen sağ biz selamet 😁😂😂😂
yav he kedi erişemediği ciğere pis dermiş. at gibi kızlara selam olsun dik durun eğilmeyin ezin bodurları iyice ki yerlerini bilsinler 😄
Bilmiyor minnoş. Yaşasın minyon kızlar😏
Böyle mi?😕😏 https://i.resimyukle.xyz/CIxcBK.gif
Cevap
68Cevap
Ne kadar küçükse o kadar tatlıdır. Çünkü uzun kızı herkes sever. Ama minnakları çoğu kişi sevmez. Bu durumda ben bir minnnak seversem sadece benim ve sadece bana ait olur. Hem bir minnnak a sarılırsam o da sarılırsa kalbimin sesini duyup heycandan mutluş olabilir. En büyük aşklar, küçük şeylerle başlar. 😊
Minnoşlar tatlılık kozunu oynuyor,
12 dev kadın, cüretkar seçimler yapabilir..
Sarışının adı, esmerin tadı.. Gibi yaman bir çelişkidir
Önemli olan içindeki insanı sevmek, dışındaki form her yaratılanda var
Siz kızlar niye kendinizi uzun ve kısa diye sınıflandıriyorsunuz. Uzun ya da kısa fark etmez herkesin kendi hali güzeldir. Her iki boyununda avantajları var ve dezavantajları. Buladar takmayın kafanıza ^^
Uzun boylu erkek gamyon gibidir, otostopçular biner
Kısa boylu erkek Mini Cooper gibidir parası olan biner.. mi desinler erkeklerde 😂
Bınlar hep polyananın düşleri 😂😂
Bu yazilanlar , yani bilmiyorum bana sadece avuntu gibi geliyor..
Annemin dedigi gibi kör baklanin da alicisi vardir..
Yani cok kasmayin kisa uzun boy vs vs diye :/
Boyum uzun oldugum icin bu soruna guzel bir yanit verecegim. Şunu unutma klasikler her daim vardir. Raflara bir yil girip diger yil cikmazlar. Eger minyon bir cikolatysan sen tam bir petitosun 🙈😘
Biliyordur da şu mantikla hareket ediyordur 😂kızlar uzun boylu erkeklerden hoşlanır +ben kisayim =seni beyenmez 😂😂
Kadının kadına yaptığını düşman düşmana yapmaz ne iğrenç bir zihniyet ve soru bu , bide fenomensin , zavallılık.
😂 😂 Bazılarına nefes alsa farketmez her erkek başka ister bazısı uzun bazısı kısa sever genelleme yapmamak lazımm
Senin boyun kısa diye ne bu çekememezlik, çok sıktı bu kıyaslama
Tamam en güzel sensin en komik sensin herkes seni seçer gece yarısı pencereden dışarı uzun boylu kız gibi sarkabilirmisin 🤪🤪🤪
Bu kısa boylu kızların uydurduğu bir yalan olabilir bence.
Neden fiziksel olarak böyle bir atılımda bulundunki gerek yok huyu güzel olsun boy kilo inan birşey ifade etmiyor bence
Uzun boylu kızlar napsın ölsünler mi yaaa yapmayın bele
Herkesin kendine has güzelliği vardır ama minyon farklıdır ;-)
İnsan kendini avutacak şeyler bulmakta ne kadar marifetli... 😂
Aynen :D mesela ben
@Beyza_nurnb Sende mi minyonsun yoksa? :D
Yes
İnsanoğlu seni 😂
kızım senin psikolojik sorunların mi var-? bildirim gelip duruyor senden açtığın konular hep kız erkek ilişkisi boy takıntısı
Baldırı olamayan kızda sehvet olmaz. Ben buna inanıyorum.
Minyon kızlar candır. Tatlıdır ve sevimlidir. Herşeyin küçüğü makbuldür.
Minyon kızlar çok tatlı oluyo
Aşığım nen onlara 😍😍😍😍
Ya şu kısa boylu kızların hava kasması sinir bozucu tamam kısa boylu kız uzun boylu kız farketmiyo güzel olan kendini belli ediyo sempati kasmayın😂
mınnnak allah ıyılıgını versın bu nasıl karsılastıma dd bılmıyo sankı mınnak
Ama minikler sevimli oluyor nedense ya uzunlar da güzel canimmm
Ne yani ben şimdi karam gurme miyim🤔hiçte sevmem ya başka şey yok muydu onun yerine😂
Uzun boylu kadınlardan da kısa boylu kadınlardan hoşlanan erkekler var zevk meselesi
Kesin yine sen sordun (bakmadan yazıyorum cevaptan sonra bakıcam ve merak ediyorum
Uzun boylu kızlardan hoşlanan erkek daha da uzun boyludur kısa boylu kızlardan hoşlanan erkekler ise kısa boyludur çünkü erkekler de bu prensip meselesidir birlikte olduğu kızın kendinden kısa olması aksini iddia eden kısa boylu erkektir
bence uzun boylu seven erkekler ağzının tadını biliyor:D
Bilmiyorum ama sanki minyon kızlar erkeklerin gözünde bir adım önde gibi
Kısa boylular neden topuklu ayakkabı giyiyor öyleyse 🙄
Gayet biliyor.. cep kanyağı gibi kızları sevenler ağzının tadını bilmiyor..
Çikolatalı gofreti herkes sevecek diye bir şey yok.
Boyun uzun olması hacmi artırır hacim artınca sevişilecek alan çok olur çok sevişme eşittir çok mutluluk uzun boylu kızlarla sevişin
Çoğunun paketi benden önce açıldığı için istemem hiçbirini yaşasın dalındaki ham kakao taneleri 😊👍
Hayır. Koluna taktın mı yakışacak duvara attın mı yapışacak
Hahahah
İyiydi kabul et :)
Hahahaha kesimlikle sesli güldüm. Doğru bir tespit... olsada yesek bir çikilata :)
Ps. 189 um :)
Allah beni minyon yaratmış napim😊hem bence 160 fena değil
Uzunmuş kısaymış ayrıştırmıyorum sevilecek olan her türlü seviliyor
uzun boylu olmayı isterdim yanlız benimde dikkatimi hep minyonlar cekiyo göze daha hoş geliyorlar
Kendinizi cinsel obje olarak mı göstermek istiyorsunuz soruya bak Allah için
Boy moy kovboy fark etmez önemli olan kızın sanatçılığını ustalığını ortaya koymasıdır yani o ışıldayan hünerleri
Ne demişler?
Poposu yere yakın olandan korkacaksın
Gofret severim
bu kısalar ne zaman uzunları kıskanmakdan vazgeçicek anlamış değilim :D
Aynen yha ben de çok kıskanıyorum hahahaha
senin boyun kaç peki :D
1.57
bende 1.80 tam seninle ben sevgili olsak omzumun altında bile kalabilirsin yani :D
Hep korktuğum şey 😄
ama kısa boylu kızlar çok tatlı oluyor oda bir gerçek yani :D
Ne yapacaksınız at gibi kızı de mi :D (kıskançlıktan)
ahaha sen ne tatlı birşeymişsin öyle aahaha :D demi ya napıcaz hem ben zaten uzun boylu kızlardan haz etmiyorum kısa olcak cıvıl cıvıl olucak :D
Moralim yerine geliyordu.. 😄
1. 80 vay bee, aşağıdan sana bakarım 😄
ahahaha :D herşey boy güzellik değildir. Ondan daha önemli ne var biliyormusun. Diğer özellikler. Mesela sen. hayatı seviyosun gibi enerji dolusun kıpır kıpırsın ne bileyim üzgün bir insanın yanında olsan çok iy igelirsin ona onun gibi
Benim düşüncelerime sahipsin, ben de öyle düşünüyorum. Kimin yanında mutluysan onunla vakit geçirmelisin. Dış görünüşü için değil.
aynen öyle takip yolladım sana
Kısa boylu kızla birlikte olucagima şerefine sap gezerim
Uzun kızlarla derdiniz ne anlamadım ki ne bu çekememezlikler falan
Minyonlar daha tatlı bence çok sevimli abi ya aşığım remen onlara
uzun boylunun muamelesi çok farklı oluyor tam bir içim su :D
Ben minyon severim çünkü cok tatlı oluyor lar ve işlevi de süper
Bodur tavuk her daim piliç..
Minyon severim..
150 lerin kendini tatmin etme metodu.
Zevk meselesi
Napalim uzun boyluyuz diye kafamızı mi kestirelim
@adıl-kpz sana Ne?😏
@adıl-kpz benim boyumun kaç olduğu seni ne ilgilendiriyo anlamadım ki kibirle ilgisi yok
@adıl-kpz afedersin amacım kimseyi üzmek değil
@adıl-kpz 1.73 boyum
@adıl-kpz evet degilim
Uzun da olsa kısa da olsa güzel olan avantajlıdır
Ben 1.90 olduğuma göre ☺
Minik olan herşeyi severiz. 😏
Kesinlikle ağzının tadını biliyorlar
kısa severim ama karam gurme gibi acı olmayacak.
karam biraz balıketli oluyor ama
Kısa boylu kız candır çok tatlı ve güzel oluyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar