Yay burcu olan eski sevgilim ne demek istiyor bakarmısınız?

davet etmişsiniz soruya ama burçlardan hiç anlamam
Peki canm teşekkür ederim 👄
Özlemiş ama öfkeli
tsklerrr
Bende yayım. Pişman gibi
Seni istiyor belli ki
Cevap
11Cevap
Muhtemelen özlemis , muhtemelen deli gibi olmus , ama lakin sana direkt yazamicak kadar , cesareti yok :/
Yay burcu olarak ne anladığımı yazayım; seni hala istiyor adam
Aynen öyle ne kebap yansın ne şiş diyor. bana verdiği sözleri tutmayan çekip giden kendisi şu yazdıklarına bak. vallaha benim içim rahat. en son profilime yazdım bende. "Köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı" dedim. beddua edecekmiş çokta umrumda. beni gt gibi braktı defoldu gitti. şimdi ne hakla böyle söylüyor anlamıyorum. hep bir çelişki dolu.
Bu otuzunu geçti 40 üstünde ya. haklısın. iflah olmaz aynen. beddua enden döner dolaşır sahibini bulur zaten. hayır bide ayrılacaz dediginde ben çok üst\ne düşmüştüm. sonra bu suskunlaştı mesajlarıma cevap bile zor yazıyordu. böyle sanki hayattan bıkmış gibiydi. ama şimdi o suskunluğu kalmamış pek bir hırçın olmuş. beni bırakırsan seni daha aramam sormam demiştim ama ve yaptımda. onu tamamen yanlızlığa terk ettim ondanmı bukadar asi hırçın olduki? Yaylar yanlızlığa terk edince çıldırıyorlar galiba?
Vallaha beter olsun artık umurumda degil. onunla artık ne yolda yürürüm nede birşey yaşarm. beni çok yıprattı. ben kendi kendimi topladım. bukadar bencil biri görmedim ben hayatımda ya. hayatıma devam edecem. neşemide bozmicam. haksızmıyım sence?
Başak burcuyum yükselen oğlak
Ona bunu paylaştım 😂 https://youtu.be/lDZXwnD-hJc
Adı üstününde eski sevgili ne demişse demiş barışacaksan barış yoksa ne demiş ne dememiş sana ne
sevgilin boş biriymiş
Seni unutmamış
Sana laf sokuyor.
Nasıl yani? Biz severek ayrılmıştık bununla. kendisi ayrılmak istedi ben istememiştim çok ağladım bitmesin gitmesin diye. gitti ve bitti. bende ona öyle bir ders verdimki. ayrıldıktan sonra ne aradım ne sordum onu komple bağımı kesmiştim. bide bu kişi akrabam benim.
Acaba arayıp sormadm diye sitemmi ediyor bu?
Bana sitem yapıyor dimi. haklısın suçu bana atıyor çünkü giden kendi. beni brakıp gitdiğinde kendimi zor topladm ben. kendime bişey yapamadğımdan saçlarımı kestim bıcakla. anneyim sonuçta. tabiki bunu yaparken kızımın görmeside hoş olmadı ama gerçekten o kadar yalnız gecirdimki o dönemi. kendisi yine kardeşleri biliyordu onu toparladılar bence. ama ben bir başımaydım. kimseye anlatamıyordum derdimi. evliyim sonuçta kime ne diyebilirdim? Kullandı umut verdi. defoldu gitti. kalan ben oldum yarım bıraktı beni. nerem suçlu?
Evet ama sonumuz olacaktı. sonra ne olduda gitti bilmiyorum. anlamadım neden böyle yaptını herşey güzel gidiyordu. bir anda ayrılmak zorundayız dedi hayır dedim yapma dedim. gidersen daha halini hatırını bile sormam dedim. şimdi ne bu yaptıkları. ve ben ne yapayım bilemiyorum.
Ama şu var onun resmine baktığım zaman ağlamak istiyorum kendime acıyorumneden oluyor bu. duygularım çok karışık.
Ona bunu paylaştım :) https://youtu.be/lDZXwnD-hJc
@Themix anlamadım kim için dedinki? Ve nedemek istedim?
Nedemek istedin diyecektim @Themix
Teşekkür ederim @Themix
Mazide kalmissin
7 kişi pişman diyor bir sen mazide kalmışsın diyorsun. nerenle okuduysan artık görseli.
Edebiyatim iyidir guzelim kiymet bilmedim diyor mazidesin artik kabullen 😂😂😂😂yalakalikmi yapiyim sana
Belli oluyor edebiyatının iyi olduğu. ayrıca yalakalık yapta demedim. hiç sevmem yalakalığı. kendi kıymet bilmemiş. senin gözlerde problem var belli. doktora git bence...
Pismanlik
Öpücük
Efendim haşere akrep
Pişmanlık var
Nasıl yani
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
En İyi Cevaplar