- +1 yıl
davet etmişsiniz soruya ama burçlardan hiç anlamam
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki canm teşekkür ederim 👄
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Özlemiş ama öfkeli
01 Yorumla- +1 yıl
tsklerrr
- +1 yıl
Bende yayım. Pişman gibi
10 Yorumla
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Seni istiyor belli ki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Muhtemelen özlemis , muhtemelen deli gibi olmus , ama lakin sana direkt yazamicak kadar , cesareti yok :/
00 YorumlaYay burcu olarak ne anladığımı yazayım; seni hala istiyor adam
010 Yorumla- Soran+1 yıl
Aynen öyle ne kebap yansın ne şiş diyor. bana verdiği sözleri tutmayan çekip giden kendisi şu yazdıklarına bak. vallaha benim içim rahat. en son profilime yazdım bende. "Köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı" dedim. beddua edecekmiş çokta umrumda. beni gt gibi braktı defoldu gitti. şimdi ne hakla böyle söylüyor anlamıyorum. hep bir çelişki dolu.
- Soran+1 yıl
Bu otuzunu geçti 40 üstünde ya. haklısın. iflah olmaz aynen. beddua enden döner dolaşır sahibini bulur zaten. hayır bide ayrılacaz dediginde ben çok üst\ne düşmüştüm. sonra bu suskunlaştı mesajlarıma cevap bile zor yazıyordu. böyle sanki hayattan bıkmış gibiydi. ama şimdi o suskunluğu kalmamış pek bir hırçın olmuş. beni bırakırsan seni daha aramam sormam demiştim ama ve yaptımda. onu tamamen yanlızlığa terk ettim ondanmı bukadar asi hırçın olduki? Yaylar yanlızlığa terk edince çıldırıyorlar galiba?
- Soran+1 yıl
Vallaha beter olsun artık umurumda degil. onunla artık ne yolda yürürüm nede birşey yaşarm. beni çok yıprattı. ben kendi kendimi topladım. bukadar bencil biri görmedim ben hayatımda ya. hayatıma devam edecem. neşemide bozmicam. haksızmıyım sence?
- Soran+1 yıl
Başak burcuyum yükselen oğlak
- Soran+1 yıl
Ona bunu paylaştım 😂 https://youtu.be/lDZXwnD-hJc
- +1 yıl
Adı üstününde eski sevgili ne demişse demiş barışacaksan barış yoksa ne demiş ne dememiş sana ne
00 Yorumla sevgilin boş biriymiş
00 YorumlaSeni unutmamış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı. Sana laf sokuyor.
020 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl yani? Biz severek ayrılmıştık bununla. kendisi ayrılmak istedi ben istememiştim çok ağladım bitmesin gitmesin diye. gitti ve bitti. bende ona öyle bir ders verdimki. ayrıldıktan sonra ne aradım ne sordum onu komple bağımı kesmiştim. bide bu kişi akrabam benim.
- Soran+1 yıl
Acaba arayıp sormadm diye sitemmi ediyor bu?
- Soran+1 yıl
Bana sitem yapıyor dimi. haklısın suçu bana atıyor çünkü giden kendi. beni brakıp gitdiğinde kendimi zor topladm ben. kendime bişey yapamadğımdan saçlarımı kestim bıcakla. anneyim sonuçta. tabiki bunu yaparken kızımın görmeside hoş olmadı ama gerçekten o kadar yalnız gecirdimki o dönemi. kendisi yine kardeşleri biliyordu onu toparladılar bence. ama ben bir başımaydım. kimseye anlatamıyordum derdimi. evliyim sonuçta kime ne diyebilirdim? Kullandı umut verdi. defoldu gitti. kalan ben oldum yarım bıraktı beni. nerem suçlu?
- Soran+1 yıl
Evet ama sonumuz olacaktı. sonra ne olduda gitti bilmiyorum. anlamadım neden böyle yaptını herşey güzel gidiyordu. bir anda ayrılmak zorundayız dedi hayır dedim yapma dedim. gidersen daha halini hatırını bile sormam dedim. şimdi ne bu yaptıkları. ve ben ne yapayım bilemiyorum.
- Soran+1 yıl
Ama şu var onun resmine baktığım zaman ağlamak istiyorum kendime acıyorumneden oluyor bu. duygularım çok karışık.
- Soran+1 yıl
Ona bunu paylaştım :) https://youtu.be/lDZXwnD-hJc
- Soran+1 yıl
@Themix anlamadım kim için dedinki? Ve nedemek istedim?
- Soran+1 yıl
Nedemek istedin diyecektim @Themix
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim @Themix
- +1 yıl
Mazide kalmissin
03 Yorumla- Soran+1 yıl
7 kişi pişman diyor bir sen mazide kalmışsın diyorsun. nerenle okuduysan artık görseli.
- +1 yıl
Edebiyatim iyidir guzelim kiymet bilmedim diyor mazidesin artik kabullen 😂😂😂😂yalakalikmi yapiyim sana
- Soran+1 yıl
Belli oluyor edebiyatının iyi olduğu. ayrıca yalakalık yapta demedim. hiç sevmem yalakalığı. kendi kıymet bilmemiş. senin gözlerde problem var belli. doktora git bence...
- +1 yıl
Pismanlik
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öpücük
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Efendim haşere akrep
Pişmanlık var
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl yani
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar