Aslında affedilir yanı yok büyük bir ahlaksızlık bir evli kadınla neden bekar erkeklerle ilişki Yaşar evde Kocası varken Niye bu tehlikeli yoldan Dönmez etrafım da buna benzer olaylar oluyor teyzemin kızıyla komşusunun oğlu yasak aşk yaşıyorlar sürekli evlerinde huzursuzluk sürekli kavga kaç kere uyardım Bu yoldan Dün yapma diye Ama dinleyen yok
Evli kadınlar bekar erkeklere daha mı cazip geliyor Sizce?
Hayvansı içgüdüleri malesef ahlakın dürüstlüğün sadakatin önüne geçiyor ve 2 karaktersizin ilişkisine dönüyor genelde birden çok çocuklu olan kadınlarda dahi görülebiliyor bu durum. Ben genç. çok şükür tipi yakışıklı kaslı bir fiziğe sahip adamım böyle onlarca evli kadından teklif aldım bazısı hiç çekinmeden alenen yürüdü yani. Kocası varken hastahenede daha önce keseni mi dersin. Ama ben öyle karakterde bir adam olmadığımdan hep reddettim bu durumları çünkü bilirim ki yaşattığını yaşamadan asla ölmezsin hadisi kesinlikle doğru çok yerde bizzati tanık oldum. Devir bozuldu sadakat kavramı yerini sadece şehvete bıraktı Allah sonumuzu hayretsin diyorum.
Bana kalırsa kıyamet yaklaşıyor. Çünkü artık ar, namus kalmadı. Namussuzluktan dolayı damga yerim, öldürülürüm düşüncesi kalmadı. Evli Kadınlar özellikle almış başını gidiyor.
Geçen gün haberlerde izledim. Kadın sevgilisini yatak odasına alıyor kaynanası görüyor onları. Yani artık ölüm korkusu da etkilemiyor insanları.
Bu olaya yanlış bakıyorsunuz bir kadın eşini aldatıyorsa erkekte de bir sorun vardır kadını ilgi göstermessen tatmin etmessen götnü dönüp yatarsan gezdirmessen haşlıgını vermessen eve gelip öküz gibi yemek nerde dersen kadında gider başkasını bulur
Arkadaslarimin yuzde 80i evlendi. Eşleri beni cok severler saolsunlar fakat arkadaslarimla pek gorusmelerimize izin vermiyorlar , yadırgamıyorum belkide bekar oldugum icin istemiyorlar Soyle bir gercekte var arkadasimlarimdan birinin esi bana karsi fazla samimi , uzak durmaya çalışıyorum arkadasima da bu durumu izah etmek istemiyorum Allah sonlarını hayır etsin
bekar kızla yatmak için 6 ay uğraşmak hem de risk almak yerine işin profu olmuş ve çok daha az riskli olan birisiyle yatmak için sadece 2-3 gün gerekiyor, evliler eşlerinden ilgi göremediğinden ve cinsel istekleri tavan yaptıgından ve karşı cinsle sohbet etmek isteyen birisinin ilk amacının cinsellik olduğunun farkında olmasından dolayı konuşmalarda kıvırma evresi çok çabuk atlatılıp, amaç evresine hızlı geçiliyor. kaleci zaten gol bekliyor, evlilik değil :)
Kısaca özetliyeyim. Evli kadının ev içinde huzursuzluğu var belli ki hayal ettiği gibi gitmiyor işler. Artık hangi konudur bu bilemem. Karşına çıkan bir erkekte evli olan kadının o boşta kalan duygularını dolduruyor. Hali ile evli olan kadın erkeğe yanaşmaya başlıyor. Erkekte cinsel amaçlı yaklaşmaya başlıyor. Sonrası malumunuz.
Gelebilir çünkü bekarlara göre erkekelr için basit gözüküyorlar ayartma şansları daha fazla kocalarından ilgi göremezler bazıları o yüzdene vli kadınlarında işlerine geliyor tabi hepsi için geçerli değil bazı evli olupta edepsiz kadınlar var onlar için geçerli bu söylemim
Mesela. Kızın birinin sevgilisi varsa.. Kızın kankasida o çocuğa ilgi duyar. Sebebi ikisinin mutlu olması ve kaynağını sevgilisi olan kisi olarak görmesi bazen ayrılınca bosver kanka affetme cümleleri aslında kıskandığı anlamina gelir. O erkek bu kiza yavsasa kabul bile edebilir.
Evli kadınlar da erkekler için öyle.
Mutlu olacağını mutlu akşamlar geçireceğini düşünür hapsi bu
Evli kadınlarla işim olmaz benim, evli arkadaşlarımlada aramda mesafe olur sonuç olarak o evli ailesi var ben ise bekar uyuşamayız gezme tozma işlerinde.
kadınlar içinde eğlenceli olmalı eğer eşin seninle birlikte olmuyorsa evde kadının olduğunun farkında değilse o kadında kadınlığını yaşamak için başka yollar ara birlikte olduğum evli bir bayan vardı kocasının günleri varmış o günlerin dışında kadınla birlikte olmuyormus kadın dediğim daha 23 yaşında 20 yaşında evlenmiş yazık etmiş kendine
Tam tersi, hiç evlenmemiş genç kızlar çok daha çekici ve seksi geliyor bana. Sevip, şımartasım, canımı veresim geliyor onlara. Bekar genç kızlar candır. Evli kadınlara ise en küçük bir ilgi duymuyorum çok şükür.
genelde evli kadınlarda evli erkeklere daha çok ilgi duyarlar karşısındaki de evli olduğu için başıma buna benzer çok olay geldi. İki tarfından birbirine herhangi bir yanlışı olamıyor çünkü her iki tarafta evli
ömür boyu hayatın öyle gecıcegını mutsuz oldugunu düşünen insanlar yapıyor genellikle , kimseyi suçlamak istemem mutlu olsaydı zaten yapmazdı ama hakedenler var yaptırmayı göze aldıranları
Kocası hasta olduğu için cinsel ilişkiye ac olduğunu söyledi Tabii bu da kocasını aldatmak için bir sebep değil ayrılırsın işinden ne bok yiyeceksen yersin
En İyi Cevaplar