"Erkek aldatır, kadın aldatmaz" inanışı günümüzde değer kaybetti. Eskiden tabu olan "aldatma" son zamanlarda kadınlar tarafından da yaşanır hale geldi maalesef...
Peki, kadınlar hangi durumlarda aldatmaya daha meyilli olurlar?
Herkadin aldatmaya meğilli değil kadınlar zeki olduğukadarda aptal kadin nasil aldatmaya başlar örnek olarak veririm zaten her evlilikte sorunlar var ama insanlarımız artik okadar sahtekar ki sürekli bir kadin diğer kadına kocam böyle iyi şöyle iyi diye paravra atiyor şunu aldi şöyle süpriz yapti diye hepsi böyle bir çoğu diyelim ha sonra ne oluyor örnek ben okadnlardan biriyim şimdi şurdan ahmet diye biriyle tanıştım hoşsohbetettik aonra öyle böyle güzel sohbet başlar ben asla öyle davranmam sen çokk güzelsib zekissin o adam sana yakışmıyor kadına cok ilgi gösteriri öyle gösterirki bir süre sonra kanarim bu sosyal ortam normal ortamda öyle ve bir baltin ki kadin aldatmiş gitmiş şu kadınlar eşleriyle olan her bir boku başkasına anlatmada üstüne 10 katim insanlara nismet yapmazsa bukadar aldatmma olmaz. Görüşüm az karışık oldu
İlgisiz kalinca diyen kizlar görüyorum. Merak ediyorum bu kizlarimiz hangi hakla ilgi bekliyorlar. Özel değiller , iyi değiller , mutlu olmayi, iyi arabalar kullanmayi, iyi evlerde yasamayi , sevilmeyi haketmiyorlar. Güçlü olan haklidir, güçlü olan pahali evlerde yasar arabalar kullanir, diledigi gibi para harcar, istedigi herseye sahip olur. Güzel olan sevilir , ilgi görür hevesler tükenene kadar. Güç güzelligide alir , hakkida satin alir, insanlarida, esylarida. Gucluysen hersey hakkin , gucsuzsen agzini kapa ve bir kenarda ölmeyi bekle
Şimdi hangi kadından bahsettiğine bağlı ama karaktersiz kadından bahsettiğine göre. Şöyle ki aldatmanın sebebi filan olmaz bahanesi olur. İlgisizdir der, soğudum, enerjinimi düşürüyor der der de der. Bahanesi çok. Karaktersizliğin dik alası bu tip insanlar.
Genelde ilgisizlik falan denmiş ama hayatta ters tepki veren durumlar da vardır. Aşırı sevgiye ilgiye boğulmuş birinin özgüveni de artacağından daha ilgi çekici biri olur ve aldatma riski oluşur böylelikle. Bu her iki cins için de geçerli.
Kimisi geçmişinde fazla penis görmeyince evlendikten sonra farklı erkekleri arzulayabilir diyor, kimisi ise tatmin edemezsen elinde tutamazsın diyor hangisi inandırıcı bilemem ama özsaygısı olan insanlar değiller kısacası
Kadınlar bir Şeytandır. Kadınların hepsi birer Züleyhadır. Yusuflarını elde edemeyince onu hapse attırırlar. Kur'an'da belirtildiği gibi "Kadınların tuzağı çok büyüktür" Nefs pislik birşeydir. Kadınların nefsi çok fazladır.
Ne olursa Olsun. Aldatmak kötü birşey. En doğru ilgisinin neden bana karşı eskisi gibi olmadığını öğrenmeye çalışırım. Olmuyorsa ayrılırım. Aldatmak yasak. 😊
Elbette ki kötü bir şey ama sebebi bu erkeği artık kadına ilgi sevgi göstermiyorsa genelde kadın artık sevilmediğini ve bu halihazırda ilişkinin bittiğini düşünür yani istenmediğini düşünür. Bu durumda ayrılmak daha iyi olur ama bir tarafın pasifliği ayrılık konuşmasını gerçekleştirememeye sebep olur ve aldatma gerçekleşir.
Geçen bir yazı okudum kadın biri baba evine gidiyor bayram ziyaretine komşu oğlundan hamile kalıyor Bir kadın dolmuş şoföründen Diğeri tatile gittiği garsondan Ve zavallı kocalari köpek gibi çalışıp o çocukları büyütüyor Herkesin bir sebebi vardır kadın erkek Ama aldatmanın sebebi yoktur işine gelirse Evlilik devam eder gelmezse boşanırsın Hem adamı aldat hem başkasının picini büyütür adama
Hic bir zaman. tabi karakteri yoksa bir zamana ihtiyaçları yoktur o ayri mesele
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Maddi konu dışında en önemlisi sevginin tükenmesidir. Aldatmalar bu yüzden artmakta. Kimse kimsenin nazını problemini çekmekte istemiyor. Aldatmak kolay artık aldatmamak zor.
Erkeğin aldatmak için başka bir kadına ihtiyacı vardır yani bu kadın erkek meselesi değil aldatan kadında olsa erkek te olsa illa bir partnere ihtiyacı var eşit yani herşey
En İyi Cevaplar