Birbirinizi Çok Seviyosunuz Ama İşin Sonunda İhanet Geldi ?
Affeder Misiniz ?
Affeder Misiniz ?
Büyük konuşmak istemiyorum ama, ihanet affedilmez. Nasıl affedilsin ki her dokunuşunda ona nasıl dokunduğu aklıma gelir mesela. Sürekli kavga, gürültü.
bacagina ada yaparim, gobeginden 99 kere bicaklarim, kalbini 20 kere kursunlarim, bobreklerini satarim, karacigerini pisirip kedilere dagitirim, gozlerini midye diye satarim. Geriye hala ask kalirsa affederim tabikide :)
e yuh yanı senı aldatan adam yandı ozaman :))
Affettim.
senı aldattı ve sende hıcbısı olmamıs gibi affettın ölemi ?
Evet. Sürekli kavga vardı, huzur yoktu. Eskiden kavga çıkarmazdım hiç, çok anlayışlıydım ne dese tamam derdim sen nasıl istersen öyle yeter ki mutlu ol derdim aldattıktan sonra böyle olamadım. İçimde kin vardı her kavgada aklıma gelirdi yüzüne vurdum devam ettik ama kavgasız günümüz olmazdı en ufak şeyden kavga çıkarırdım. Sonuç; yine bitti. Bide bitiren oydu. O bitirdi yine. Onu affetmeme rağmen yine terkedildim.
bence sen cok ıyı bırısın okadar iyi davrandıgın halde yınede bırakıp gitti ve üstüne aldattı:(
neden gercek kısıler bırbırını bulmuyo ? neden hep baskalarıyla mutsuz oluyoruz :(( ıyı ınsanlar bırbırını hıc bulamıcak bence he bulanlar oluyo ama onlar nası sevıolar bırbırlerını saf ve temiz bir şekilde:((
yanı sonuc olarak olan bıten kucuk bısey dııl herkese onyargılı bakmanı saglıo sana :((
Aynen mesela simdi cok süpheciyim belki karşımdaki doğruyu söylüyo ama ben süphe duyuyorum kuşkulanıyorum bir zamanlar verdiğim değerin karşılığını görmediğim için bundan sonraki hayatımda değer vermiyorum herşeyin gelip geçici olduğunu öğrendiğim için pek heves etmiyorum nasıl olsa biticek diye düşünüyorum. Oysa eskiden böyle değildim
hani toygar ışıklı'nın bir şarkısı varya ?
sen eşittir ben diye..
işte sen eşittir ben..
bende öyle hıssedıorum artık sankı ılıskı hemen bıtıcek ya da ayrılık olcak..
evlılık dusunmek ıstıyosun olmuyo daha onceden dusunurdum ama sımdıkı olayları gorunce dogru kısıyı bulmak zorlaşıyo..
Simdi 18 yaşındayım düşünmüyorum ama ilerde nasıl düşünücem bilmiyorum. İnsanlar kötü. Sen ciddi düşünürsün kafanda planlar yaparsın ama bi' bakarsın karşındaki evliliği takmıyo aklının ucundan bile geçirmiyo. İnsanlar nasıl evleniyo şaşırıyorum
düşünce tarzımız aynı ben mesela dusunmek ıstemıstım ama karsımdakı dusunmedı..
sonradan o dusunmek ıstedı evlıgı bu sefer ben ıstemedım..
ama şunu cok ıyı biliorum kı bundan sonra olucaksada sonsuza dek olucak..
nerden gelir ya da nasl tanışırız bılmıorum ama o kısı gelicekse bıle sonsuza dek onun olmak ıstıyorum tamamen yalansız saf ve temız bı sekılde
Umarım gönlüne göre birini bulursun..
sohbetın ıyı geldı biliomusun..
senın gıbı bırını nasıl aldatır nası bole ıhanet eder onu anlayamıorm:(
ama senı cok ıyı anlıorum suan..
Cok tesekkur ederim:) Yaşadıkca olgunlaşıyo insan.
Cevap
5Cevap
Affetmem. O seviyorsa bunu yapmaz, yapmissa eger pardon ama o beni hic sevmemis..affetmem. Seviorsam bile yapamam. ASK IHANETI ASLA AFFETMEZ.
Ben affedemedim.ayaklarima kapandi öldür ayrilma benden dedi ama bitti benim icin..
gercekten seversen affedersin bu sna baglı bıse degil
hayır affetmem zaten asıksa ihanet etmezdi bu affedilecek bir sey değil
büyük konuşmaym ama asla. aşk ihaneti affetmez.
tam evlilik hazırlıkları yaptıgın sırada aldattıgını ogrensen tepkın nası olur pekı ?
aşkın olduğu yerde ihanet olurmu?
erkek yurtdışına 1 aylık seminere gitti diyelim ? bir geceliğine kaçamak yaptı ? sana sölemedi ?
sonradan ögrendıgınde naparsın pekı ?
kaçamak?ya o yapsaydı ne farkederki aldatma aldatmadır bence
sen affedermısın ıste onu sole? hem sna asık hemde 1 geceline kacamak yapıo ? tepkın ne olur ?
çok seviyorsam çok uğrasır affettirirse belki.büyük konuşmak istemiyorum ama fena burnunu sürttürürdüm
ama sonunda affedilio yanı almak ıstedıgım cevap budu tskler :))
kişiye göre değişir.ama çok aşıksa vazgeçmek zor
ama içten içe kızarsın ona dimi mesela bı evlılık flan dusunurmusun aldattıgı halde ? ben şahsen sevgılım aldatsa nedakr seversem sevıyım affetmem..
unutmak zor kaybetmek zor şüpe ile ömür geçmez ne kadar barışsanda yara kanar sürekli ve insan paranoyak olur iki ucu b...lu değnek
ihanetin affı olmamalı...
Afffffeeeetttttmeeezzzzz !
Affetmem ihanetin affı mı olurmuş
Hainler hiçbir yerde hoş karşılanmaz
Grurum ağar basar
affetmemeli
affetmez. afedeninde...* okuyomusuz :))
Sevişmek için evet
Affetmem cizerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?