Sizce eşim beni seviyor mu? Karısını seven bir erkek nasıl davranır?

3,5 yıldır evliyim. Bir tane yavrumuz var. Eşimle kaç kez boşanma aşamasına geldik. Hatta bir defasında abisini aradı. Beni şikayet etti. Abisini yani kayınbiraderim herkesi evime topladı "çocuk yokken ayrılmak istiyorum"dedi eşim. Hemde eltimin, kayınbiraderlerimin yanında. O zaman çocuğumuz yoktu. Gururum kırıldı, incindim. Eve beni almamak için kapının kilidini değiştirdi. Ama kayınbabam beni kaç kez uyardı. Bir defasında kayınbabam sahip çıktı bana. Bende çok dırdır yapıyordum. Benden bıkmış olabilir ama keşke gözlerimin içine bakarak benden ayrılmak istediğini söyleseydi bana. Daha az incinirdim. Keşke arkamdan oyun oynamasaydı. Ben boşanmadiysam namusum için. Düşmanlarimi mutlu etmemek için. Babam izin vermediği için. Ekonomik özgürlüğüm olmadığı için. Sonra çocuğumuz oldu. Tartismalarimiz bitmedi. Yine arkamdan oyun oynadı. Eltim WhatsApp ta durum yaptı "ilahi adalet"diye ben yıkıldım yalvardım ona "beni bırakma"diye. Çünkü eltime o mutluluğu yaşatmak istemedim. Çocuğum da var. Seven erkek karısına nasıl davranır? Sizce seviyor mu beni? Eşim şu an çok değişti abisini sildi beni satmiyor yavrumuz var her şeyden önce.
Sizce eşim beni seviyor mu? Karısını seven bir erkek nasıl davranır?