Atm'den yatırdığım param hesabıma eksik geçti garanti bankası ise yanlışlık yok diyor?

1 hafta önce garanti bankası ATM'sinden toplam 2000 lira para yatırmak istedim kendi hesabıma sonra 2000 liralık makbuz aldım. Ertesi gün hesabıma bakıyorum 1800 lira olarak geçmiş durumu bankaya bildirdim inceledik fazlalık yok diyor. Yahu benim saydığım parayı en iyi ben bilirim en ben sayarım ki kaldı ki atmde 2000 lira bile yazdı makbuzu maalesef ki attım başıma böyle bir şey geleceğini bilmezdim. Şimdi garanti bankası bana parayı vermicekmiş bana ukala ukala konuşuyorlar bu adamlar resmen beni kandırıyorlar. ne yapabilirim başka?
Güncellemeler
+1 yıl
"ATM'den yatırdığım para hesaba eksik geçti" şeklinde çok fazla şikayet aldıklarını kaydeden Şikayetvar uzmanları, tüketicilere "ATM'den para yatırdıktan sonra mutlaka hesaplarınızı kontrol edin. Çünkü banka kasasında fazla para çıkmadıkça eksik paranın geri alınması gibi bir şansınız kalmıyor. ATM'den para yatırdığınızda yaptığınız bankacılık işleminizi onaylayan makbuzu mutlaka alın ve sakın yırtıp atmayın, saklayın" uyarısında bulundu.
Güncellemeler
+1 yıl
www.sabah.com.tr/.../atmlerdeki-yeni-tehlike

çoğu kişide bu sıkıntı yaşanmış ve banka ödeme yapmaya yanaşmıyor bile
Atm'den yatırdığım param hesabıma eksik geçti garanti bankası ise yanlışlık yok diyor?