çoğu kişide bu sıkıntı yaşanmış ve banka ödeme yapmaya yanaşmıyor bile
Atm'den yatırdığım param hesabıma eksik geçti garanti bankası ise yanlışlık yok diyor?
çoğu kişide bu sıkıntı yaşanmış ve banka ödeme yapmaya yanaşmıyor bile
makbuzu attın tamam da hesap hareketlerinden kaç lira yatırdığını kontrol edebilirsin. Onu değiştiremezler diye düşünüyorum
Canım ben zaten o hesap hareketlerinden anlıyorum paranın eksik olduğunu
Makbuzu bulabilme ihtimalin yok mu? başka türlü çözülmez sorun.
+1800 Diye gözüküyorsa yatan para onlar da pek bir şey yapamaz. ama kontrol ettiler mi cidden bilmiyorum. Çünkü o işlem uzun sürüyor. Müşteri hizmetlerini ara.
aradık şubeye gittik sonuç olumsuz
geçmiş olsun ya demek ki makbuzu her zaman saklamak lazım.
Ben her işlem yaptığımda eve gelip internet bankacılığından kontrol ediyorum. Ama bu sorunu da çözmeleri lazım 200 lira az değil.
inşallah makbuz bir yerlerden çıkar ya :)
Garanti cep indir bir bak hesap hareketlerine kaç tl yatirdin gözükür veya 200 biyere kesilmiş olabilir
hayır kesilmiş bir şey yok hesap hareketlerine eksik yazılıyor zaten oradan anlıyorum eksik olduğunu ya
Cevap
8Cevap
Bugüne kadar başıma gelmedi... 10 yildan fazladir kullanirim atm mobil banka.. Para saymasını biliosan. O parayi yatirdiginda.. Kabul edilmeyen paralari iade eder.. Büyük ihtimal 200tl iade edilmiş.. Sende parabekle yapmadan devam edip onaylamissindir. 200 tlde. Havaya uctu
bddk ya git , savcılığa suç duyurusunda bulun banka paramı çaldı de, çirkeflik yap
bddkya da yazmışlar olumsuz yanıt
Hesap ekstrasi al orda cekilen yatan gozukur bence sende bir sorun var otomatik odeme falan olmasin
Kesinti yapmış olmasın
Kesintilik durum yok
Elinde dekont varsa bankaya onla git?
İyi de ben zaten eksik yattığını o şekilde anlıyorum o yazan para eksik para
vermiyorlar geri de
www.sabah.com.tr/.../atmlerdeki-yeni-tehlike
o banka hırsız 100 tlem gitti benimde
nasıl oldu
bilgilerini alıyolar malum adamlar istediği gibi çekiyo banka deyil bunu çalışanları yapıyo
makbuzu attiysan is btmistir atmayacaktin
Cebe atıyolardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar