Göz altı morlukları sorunu... Bildiğiniz çözümleri paylaşabilir misiniz?

Merhaba arkdadaşlar çoğu kişide olduğu gibi benimde böyle bir problemim var... çözüm olarak artık ne yapacağımı blmiyorum... biirsiniz ki piyasada bu bahaneyle satılan bir sürü para tuzağı krem mevcut... yaklaşık 3 aydır üzüm çekideği yağı kullanıyorum... yalnızca hafifletti... yine esksine göre çok iyi ama hala var' sonuç olarak bitkin,çökmüş,halsiz ve keş göseriyor insanı... sizlerinde bu %100 çözüm olur dediğiniz önerileriniz var mı? ayrıca göz çevresi krem önerisi almıştım bi aktardan markası mecitefendi hiç bir işe yaramadı... yani göz çevresi kremi değilde direk morluklar için gerebilecek ürün yada bildiğiniz çözümleri tavsiye ederseniz hem bana hemde bu konudan dolayı dertte olan arkadaşlara yardıcı olmuş olursunuz... şimdiden teşekkürler...
Güncellemeler
+1 yıl
Genetik olup olmadigini nasil anlarim? Ayrica uzum cekirdegi yagiyla yari yariya azalma varsa genetik olmasindan soz edemeyiz bence... Ayrica gece uykudan uyandigim zamanlarda 0'a yakin oluyo... Fakat sabahlari yine eski haline geliyo... Tabi bunada raziyim ama % 50 ye yakin azalmasida iyi ama azda olsa cok kotu duruyor... Ve birde karaciger , kan tahlili vs... Hepsini yaptirdim ic organlar hherhangi bir sorun yok..
Göz altı morlukları sorunu... Bildiğiniz çözümleri paylaşabilir misiniz?