Kız parayı görünce değişti beyler işte para önemli değil diyen kızların yüzü! Siz ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar ben üni.2 öğrencisiyim. Ankarada okuyorum. Afyon ve antalyada mermer-granit fabrikalarımız var hem üretim yapıyoruz hemde romanya-ukrayna gibi ülkelere italat-ihracat yapıyoruz. Yani drumumuz çok çok iyi. Bende yönetim kurulu üyesiyim ama tamamen göstermelik şirketle pek ilgim yok yani. Babam bu yaşlarda pek ilgim olmasını istemiyor. Öyle çok para falanda vermiyor yani çok veriyor ama kazandığımız paranın yanında çok küçük paralar. Benim arabamda vw golf yani düşünün normalin biraz üstü. Özel lise mezunuyum tabiki ordan arkadaşlarım drumumun iyi olduğunu biliyor ama bu kadar iyi olduğunu bilmiyolar.

Geçen hafta 3 günlüğüne annem ile babam Romanyaya iş ziyaretine gittiler. Giderken babam imza yetkisini bana vekalet verdi. Onlar gidinca tabi arabalar ve şöförde boşta kaldı. neyse ertesi gün liseden arkadaşlarla cafede eğlenelim dedik 10-12 kişi gittik güzelce eğlendik takıldık sohbet ettik akşam 7-8 gibi ayrılırken kıza (çok güzel ve havalı bi kız) ben bırakayım seni dedim. Herkesi uğurladım. Çıktık kapıdan benim golfü bekliyodu arabayı ve şöförü görünce kızın her yanı ayrı oynamaya başladı.

Bindik yolda işle ilgili telefonlar geliyor büyük bir teslim ve ödeme vardı onlarla ilgili babam da olmayınca beni arıyorlar. Yolda kızın resmen gözleri büyüdü. 'Tamam hepimiz özel mezunuyuz drumunun iyi olduğunu biliyodum da bu kadar zengin miydin sen ya' dedi. Evinin önüne geldik indim ayrılırken ay çok yakışıklı olmuşsun hadi yorgunsurdur bana çıkalım bi kahve içelim dedi. Kabul etmedim nazikçe.

O günden beri bana bi ilgi başladı anlatamam. Sürekli bişeyler yapmak buluşmak istiyor. İşte bi de bu kız drumu iyi olan özel okul mezunu bi kız. Gerisini siz düşünün ben çok şaşırdım paranın bukadar etkileyici göründüğünü söylerlerdi ama kızların buna çok önem verdiğini düşünmezdim öyleymiş demekki arkadaşlar. Çok yazık. Fark edilmiyor sanki.
Kız parayı görünce değişti beyler işte para önemli değil diyen kızların yüzü! Siz ne düşünüyorsunuz?