Merhaba arkadaslar yeni uye oldum. Sirf sorularimi sorup sizlerden destek almak icin. Bir bucuk yillik evliyim. Ve kocami cok seviyorum. Ama o benden cok uzak. Hic ilgi gostermiyor. Cok uzun zamandir seni seviyorum bile demedi. Sanki on yillik evliyiz diye dusunuyor. Eve cok gec geliyor. Yemege bile gelmiyor. Disarda arkadaslariyla olmayi tercih ediyor. Bense sabahtan aksama kadar evdeyim. Dusunuyorum bunaliyorum. Kabuslar goruyorum. Biseyleri bahane ederek kavga cikariyor. Dun gece sarilmak istedim beni itti. Sizce ne yapmaliyim. Kocami yeniden Kazanmak istiyorum. Ciddi yorumlar istiyorum.
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı. Buradaki abartılı yorumları dikkate alma. Buraya kalsa hemen boşanmalısın. Aranızdaki problem hemen çıkmış bir problem değil belli ki. Evli değilim, hiç de evlenmedim ama evliliğin zor kısımlarından bir tanesine girdiniz. Canım cicim vs aylarından sonra çiftler birbirini gerçek anlamıyla tanımaya başlar ve nelerden hoşlanmadıklarını fark ederler. Bunlar da üslup tavır vs nedeniyle ciddi sıkıntıya sokabilir sizi. Öneleştirinizi yapın, kimin daha fazla hatalı olduğu yarışını bırakın ve iletişiminizi düzeltmeye bakın. Oturup konuşun. Olmuyorsa yazarak iletişimi dene. Hoşlandığın şeyleri daha fazla dile getir. Olumsuzluğa değil olumlu olaylara vurgu yapın. Birden olmasa da bir zaman sonra olumlu sonuç alırsınız.
21 Yorumla
Soran+1 yılŞu an kendimi geri cektim sadece kendisini ne zaman duzeltecek onu bekliyorum. Ne yaparsa yapsin karismiyorum. O da bunu istiyordu. Eger istedigi buysa duzelmesi lazim. Bunlara ragmen duzelmezse o zaman ne yaparm bilmiyorm:(
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl gitsin. Zamanın bu evrendeki en kıymetli hazinen, boş insanlara harcama, o sana yanaşmazsa, başkası yanaşır. Ahmet gider Mehmet gelir. Durumu bu şekilde izah et kocana ya deveyi güder ya bu diyardan gider. Yok öyle önce evlenip sonra mızık yapmak.
24 Yorumla
Soran+1 yılEet evlenmeden once her sey daha guzeldi. Evlenince ruyadan uyanmis gibi oldum
- +1 yıl
Şimdi sen onu uyandır uykusundan
Soran+1 yılNasil yapm
- +1 yıl
Artık orası sana kalmış onu tanıyan sensin, misal usulca kenara çek konuş durumu izah et, ya seversin ya gidersin dersin. Unutma bu konular mahkemelik olmuştur ve kadın tarafı hep haklı çikmistir.
Allah yardimcin olsun zor bir durum ama güclü dur dimdik dur karsisisnda ciddi ciddi de seninle birsey konusmam lazim diye ama korkma yani korksan bile onu hissettirme böyle hani yalvavrircasinada konusma net ve acik bagirmada sakin böyle sakin ciddi ama net konus de sorun mu var konudan kacmaya calisirsa de simdi oturup bunu konuscaz de sor derdi ne ya da bir sorun mu var cünki belki birseye alinmis kirilmis da olabilr baktn öyle birsey yumusak yaklas cözmeye calis ama konuyu kapatiyorsa belki is yerinde bir skntisi olabilir de ozmn disarinin skntisini eve getirme ben senin icin geldim buraya sende benim icin birbirimize paylasmazsak kime paylasalim vs konus güzelce
03 Yorumla
Soran+1 yılYa konusmaya calisiyorum. Kestirip atiyor ben de gurur yapiyorum. Tamam bundan sonra ben de konusmam falan gibi seyler soyluyorum. Ama o da umursamiyor zaten. Konusmak olmuyo cok denedim
Soran+1 yılYazamiyorum ki
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İlgisiz bırakma onu boğma sarılmayı sırnaşmayı denemişsin şimdi biraz kendini geri çek giyin süslen kadınsılığını kullan
37 Yorumla- +1 yıl
Evli erkeğe işe yaramaz bunlar boşuna çabalar
Soran+1 yılYapmadim mi bunlari saniyorsun. Biraz guluyor konusuyr. Yarim saat sonra yine laf soyluyor bagiriyor cagiriyor anlamiyorum gercekten
- +1 yıl
Alışsın böyle yaşamaya evlendikten sonra bekarkenki gibi olmaz eskisi gibi peßinizden koşmaz erkekler o işler biter
- +1 yıl
Alakası yok senin ailenin zamanındaki erkekler başka şimdi başka. Evlendikten sonra olay biter erkekler için
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
46Cevap
Üzgünüm ama kocan seni aldatıyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bütün yazılanları okudum. Benim anladığım da şu: Kocan seni aldatıyor olabilir. Çünkü sürekli seni suçluyorsa bu durumda dışarı kayma ihtimali fazladır. Eşini aldatan kocaların en büyük dayanağıdır bu. Bunun imkansız olduğunu değil, olabileceğini düşün. Belki de aldatmıyordur. Ama bunu araştırmadan anlayamazsın. Evlilikler karşılıklı özveri ile yürür. Onu çok sevdiğini ama bu şekilde devam etmesinin seni çok üzdüğünü bilmesini sağla. Hep dışarda olan, yanında iken de sürekli eleştiren, aşağılayan ve döven bir kocayla yaşamayı kim ister. Buna bir çözüm bulamazsan boşanmayı dahi düşünebilirsin.
10 YorumlaEvlilik öncesi nasıldı?
Belki sevmiyor olabilir :(13 Yorumla
Soran+1 yılSuperdi ya simdi hayalim bile olamiyor. Önceeden cok ustume duserdi. Hep arardi sorardi. Her dk yanimda olmak isterdi. Ama simdi oyle degil tabi
Soran+1 yılYine de Tesekkur ederim yorumun ve dusuncen icin. Allah korusun bosanma falan
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik gerçekten zor iş bence güvendiğin birine takip ettir. Aldatmadığından emin ol eğer gerçekten aldatmıyorsa o zaman elinden geleni yapmaya devam et ama baktın olmuyor zorlamanın anlamı yok ne yani dik kafalı olduğun için mi uzak duruyor senden bu çok mantıksız.
Umarım aldatılma yüzünden ayrılık yaşamazsın daha zor olur çünkü
Hem işin gücün yok mu çalış bir yerlerde bence kafa dağıtırsın biraz06 Yorumla
Soran+1 yılHastanede calisiyordum ama isten ciktim. Cocukk istiyorum kendisi pek istemiyor. bu da cok canimi seviyor. cocukla vakit geciririm diyorum. Ona da yok diyo
Cevap sahibi+1 yılYani bilmiyorum ama çok bencil bir arkadaş kendileri evlilik gerçekten çok zor bir taraf olumlu olsa diğer taraf olumsuz oluyor. Keşke işten çıkmasaydın zaman geçirirdin
Soran+1 yılYa oyle ama bu sefer de millet diyordu sen calisiyorsun kocan para yiyor geziyor. Ben de sinir oluyordum ciktim
Cevap sahibi+1 yılNereden tutsan elinde kalıyor arkadaş bu adam kendisine çeki düzen vermeye çalışmıyor mu hiç hep suç karşı tarafda mı ona göre ilk önce kendi yanlışlarını düzeltse ondan sonra senin yanlışlarını söylese çok saçma böyle yapması
Soran+1 yılYa oona gore kendisi kusursuz. Ben kusurluyum. Hep oyle davraniyor.
Cevap sahibi+1 yılİşte bu işleri zorlaştırır herkes kendi kusurlarını örterse ortada kusur kalmaz.
+1 yılBak kuzummm nedenleri var ama yaz yaz bitmez
Ama senin yazdığın durum buysa hayatın da başka birisi var ve o kadın senden daha iyi veya güzel olabilir veya ona senden daha iyi ilgi gösteriyordur
Bende bu erkekleri anlamıyorum evinde karın var ne işin var dışarıdaki kadın da
Tatlımmm sana şimdiden sabır versin ama senin işin sonu iyi bitmeyecek bilgin olsun00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Benim bir dostum vardı erkek arkadaşım adam evlendi eşi bozuk çıktı sonra ondan soğudu da soğudu her gün kavgalar dövüşler felan velhasıl boşandılar ama adam aynen dediğin gibiydi akşam eve gitmez yemek yemez beraber yatmaz mış şimdi o geldi aklıma çok zor bir durum eğer seninde öyle bir şey yok ise ben senin yerinde olsam direk işe başlar çalışırım boşanma ihtimali de olabilir diye çocuk felan da yapmam yazık onlara sonra
00 YorumlaMalesef ki bazi erkekler boyledir. Eger aldatmaya meyilli bir adam degilse muhtemel senin hatani gordugu icin uzak. Birinci adim sicak kadin olman gerek ve rahatsizligi neyse onu gidermeye calis
05 Yorumla
Soran+1 yılEwt hatami gordugu icin boyle olabilir ama bu kadar uzun surdurmesi normal degil. Uzatan biri degil normalde. Son donemde boyle oldu
Soran+1 yılAldatiyor da demiyorum ama meyilli oldugunu dusunuyorum. Kazanmak istiyorum tekrar
Soran+1 yıltamam oyle yapicam
her ne kadar zor bir durum gibi görünüyor olsa da aslında çözümü kolay ve tamamen senin elinde takip ederseniz mesaj atayım yapmanız gerekeni anlatayım bana teşekkür edersiniz emin olun işe yarar.
00 Yorumla4 yıl öncede kocanı tanıyormuydun, konuşuyormuydun, veya başka bir flörtün varmıydı, çünki bir bayan senle uğraşmış seni soğutmak ve ayırmak için.
028 Yorumla
Soran+1 yılKocami on bir senedir taniyorum. Dokuz sene sevgiliydik. Öl desem olurdu. Ama evlendikten sonra hic de oyle olmadi
Soran+1 yılBir bayan senle ugrasmis mi dedin
Soran+1 yılTobe sen nerden biliyorsun anlamadim
Soran+1 yılBu kaniya nasil vardin
Soran+1 yılEvet birisi vardi. Esimle arami bozmak icin bana erkeklerden mesaj attiriyordu. Ama ben hemen esime gosteriyordum. O da biliyordu o kisinin basinin altindan çıktığını. Bana guveniyor yani cok sukur
Soran+1 yılHadi ya. Ee baska ne dusunuyorsun sence kocam beni aldatiyor mu
Soran+1 yılPeki uzerindeki etki dedigin benden mi kaynakli yani. ben mi itiyorum onu
Soran+1 yılPeki ne yapmaliyim
Ve bu dedigin bayani bana tarif edebilir misin ve simdi biseyler yapiyor mudur bu kadin
Soran+1 yılTamam bir sekilde dedigini yapacam. Insallah duzelir kocamla aramiz. Tekrar sorum olabilir size sonradan
Soran+1 yılTamam ama benim burda tanidigim kimse yok nasil yapcam bilmiyorum
- +1 yıl
Abi bende sana bir konuda danismak istiyorum gorusunu merak ediyorum 🙊 @Erek_60
- +1 yıl
@Lifeisshourt buyrun sorun
- +1 yıl
Gorus yapmiyican mi yani bana 🙊
- +1 yıl
@Lifeisshourt 3 yıl olmuş, aile dışı bayan tarafından yaptırılmış, soğutma ve ayırma var musallatları erkek.
- +1 yıl
Abi bana mesaj atar misin
Soran+1 yılTamam tesekkurler
Soran+1 yılBizim ustumuzde de musallat var mi
Soran+1 yılŞu an bile basim agriyor gercekten.
Soran+1 yılBunu bir an once halletircm
+1 yılKonuş eşinle derdini biz bilemeyiz ama muhakkak bir sebebi vardır iyi ya da kötü İhtimalleri değerlendir
10 YorumlaAranızda bir problem vardır konuşmayı denemek vazgeçilmez gećme derim sende
Ona uzak duruyor gibi yapabirsin ayrı odalarda yatıp geç gelince kapıyı açma kendi açsın açmısın diye sorma kız evi naz evi hesabı denederim00 YorumlaYapmadıklarını yap.. Birini çok severseniz sonuç böyle..
Yaradana dua edip şükür etmek yok ama hep birşeyler isteriz..01 Yorumla
Soran+1 yılEwt cok deger verdim. O yuzden boyle oldu. Mesela ne yapmaliyim
+1 yılAile psikologları var gidebilirsiniz. Ondan önce direk sor neden böyle yapıyorsun diye ama sakince.
01 Yorumla
Soran+1 yılSurekli soruyorum. Benden kaynaklandigini soyluyor. Benim hareketlerimi. Duzeltmemi istiyor. Dort dortluk olacaksin diyor. Sanki kendisi dort dortlukmus gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım benim bende yaşadım dediklerini seni aldatıyor olabilir mi çünkü böyle olduğunda aldatıldığımı öğrenmiştim benimde buraya girmedeki amacım aynı senin gibiydi...
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorim. Benden biseyler sakladigi net. Gecen telefonunu kurcaladim. Arkadasinin bir mesaji kalmisti sadece. Mesajlari silersin karin gormez falan diye. Arkadas ortami cok kotu. Her sey olabilir
Cevap sahibi+1 yılolabilir o yüzden dikkat et
- +1 yıl
İkinizede gwcmis olsun aldatilmak kotu bir durum helede bu aldatilmayi ogrenmekmhepsinden kotu naptin. peki ogrendigind
Kaybetmişsin kazanmaya çalışma bence uçmuş o.. insan karısını itemid yaa.
Adam değil kusura bakma.
Bence sende onun gibi davran o seni aldatıyor ama sen yapma.. alçalma oladar05 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki de asla. Oyle bir sey dusunemem bile
Bence bırak o sana gelsin
Kendine biraz daha vakit ayır ilgi alanların olsun
Kaçan kovalanır00 Yorumla
+1 yılIyice uzaklas istedigi zaman verme degerini bil Cok ilgi gostermissin poposu kalkmis
14 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek olarak siz olsaniz kariniz ne yaparsa ona sevginizi cok belki edersiniz
- +1 yıl
Şen beni karistirma erkekler genel olarak fazla ilgiden kacar ya da heyecani azaldigi zaman uzaklasir yapman gerekende basit
- +1 yıl
Ya farkli heyecanlar katacaksiniz iliski ye ya da uzak duracaksin degerin artsin
Soran+1 yılTamam anlasildi
Ustune fazla dusmemeye calis emin ol ise yarayacaktir
00 YorumlaAyrilin ozaman 1,5 yillik evliyken böyle daha, boşa gitsin mk evladini..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDurduk yere bunu yapmaz sanırım arada bir sorun oldu büyğk ihtimalle
09 Yorumla
Soran+1 yılEve gec geliyor ben bunu sorun ediyordum cok fazla. Bir gun 2 de geldi kavga ettik. Beni dovdu sonra ben babamin evine gidince bana cok kizmis. Gittigim icin benden nefret ediyormus falan. Artik boyle davranacakmis
Cevap sahibi+1 yılHangi hakla dövüyor. Hiç tanımadan evlendin galiba
- +1 yıl
Aynı olayı bizde yaşadık ama şu an Allah a şükür eskisinden cok daha iyiyi
Soran+1 yılEvet gercekten tanimamisim
Belki saka gibi gelecek ama. On senedir taniyorum bir bucuk yildir evliyim. Cok pesimden kostu. Ama sonuc boyle degisti iste
Soran+1 yıl@katilpanda sen nasil bir yol izledin peki ne yaptin
- +1 yıl
O beni ittikce ben üzerine gittim iyi davrandım yine giderim diye tehdit ediyorum bazen 😀
Cevap sahibi+1 yılBence sen kaçarak evlendiğin için oldu bu normal evlenmiş olsan bu denli olmazdı rüya bitti kısacası gercekler görülüyor
- +1 yıl
Kaçarak mı evlendin
Soran+1 yıl@katilpanda ewt
+1 yılSadece evlendiğine pişman ona sana olan hislerini hatırlat
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil
+1 yılDilersen yardımcı olayım bunn iki sebebi vardır kaç yıldır evlsisn
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.5 yıllık evliyim. Neymis sebeppleri
- +1 yıl
Yorumda demesem özel durumlar sende az çok tahmn ediyprandr
Çocuk yoksa işin kolay.. Biraz kendi haline bırak bide araştır işyerinde durumu nasıl acaba
03 Yorumla
Soran+1 yılKendi telefon dukkani var. Dukkanda durdugu yok ki. Surekli isim var deyip cikiyor. Tamam iki uc isle birden ugrasiyor ama ben yine kuskulaniyorum
Soran+1 yılInsallah ya tesekkur ederim. Biraz daha sabredicem
+1 yılOncelikle gizlilikten cikarsaniz oyle yardimci. olalim
00 YorumlaBu adamı senden sogutacak ne yapmissinn onu deki, öyle yardımcı olalim
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ne bilim. Bence bisey yapmadim. Yani bizim aramizdaki sorunlar onun eve gelmemesiyle basladi. Sabah sekiz gece oniki.
Haksiz miyim. Adami göremiyorum ki. tek basima evlenmisim sanki
Soran+1 yılBasindan beri oyle degil. sonradan oldu. Zaman gectikce eve daha gec gelmeye basladi. son zamanda artik ben dayanamaz hale geldim. Ve buyuk kavga cikti. Babm gile geldim. beni kendisi geldi aldi ilk gun. ama bu durumdan dolayi benden daha cok sogudunu soyledi
+1 yılDurduk yeremi oldu mutlaka bir süreç vardır böyle olması için çünkü çok yeni daha
02 Yorumla
Soran+1 yılDurduk yere degil tabi ama ben hatami anladim artik. Eskisi gibi yapmiyorum. Ben mesela cok dik kafaliyim keza esimde oyle. Ikimiz de kendimizin dedigi olsun istiyoruz. Ben bu yonumu biraz torpuledim kendimce. Ama o daha fwzlasini istiyor. Bana diyo dort dortluk degilsin degilsin.
- +1 yıl
Anladım canım umarım düzelir
Eşin neden böyle davranıyor büyük sorunlarınız mı var.. Eşinin hayatında başka biri mi var
01 Yorumla
Soran+1 yılBuyuk sorunlarimiz var denemez. Bana gore onun yaptiklari buyuk sorun ve ben buna karsi çıkınca aramiz bozuluyor. Kendini bir sekilde hakli cikariyor
+1 yılsalak olmasan ayrilirsinnn cocuk olmadan
010 Yorumla
Soran+1 yılYa arkadaslar ayrilmak istemiyorum. Biz bu evliligi kolay kurmadik. Kolay kaybetmek istemiyorum. Baana bosan demeyin bosanamam. Allah kimseyi bosanmak zorunda birakmasin. Bana gore bosanmak kolay degil. Ama size gore goruyorum ki cok kolay. Herkes bosan bosan diyo
- +1 yıl
o zaman aldatilmayi goze al yazikk yapiskan gibi yapismissin adama
- +1 yıl
istemiyo iste ne gurursuz kadinsin ya
- +1 yıl
cunkuu neden sana sarilmiyor biliyormusun Allah bilir gerdek gecenizde bile baska kadini dusunuyodur seninle gecicegini dusunmus ama yazik baskasini seviyo adam seni sevmiyo
Soran+1 yılYa sen ne diyorsun gerizekali. Kim oluyorsun da benle boyle konusuyorsun dangalaakk. Sen boyle mal mal yorum yapacağına git bir kkendi hayatina bak. Eminim gercek hayatta yasadiginin ezikliginden kaynaklaniyor bu yazdiklarin.
- +1 yıl
yalan mi adam seni istemiyor gurursuzsun hayla kendini ona yapistiriyosun
- +1 yıl
yazikk yapiskan sulukkk
- +1 yıl
kizimm baskaa kadini hayal ediyoo sen onun icin sadece s*kme aracisisin adam artik ondanda vazgecmis😂😂😂
- +1 yıl
ezikk olann sensinn erkegee kendini zorla yapistiriyo adam istemiyo iste seni sadece sevdigi kadini dusunuyo belkide onu kiskandirmak icin boyle seninle evlenmistir hata yapmis istee
- +1 yıl
zararin neresinden donsen kardir adam zaten seninlee en kisa zamanda bosanir merak etmee kendine yeni koca bakn yazikkk😂😂😂😂
Başka birinin olma ihtimali var mı sence
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum insallah yoktur
+1 yılBence seni aldatıyor net
08 Yorumla
Soran+1 yılDeme yaa. Dayanamamm;(((
- +1 yıl
Eve gec gelmeler yüzüne bakmamalar bunlar hep aldatan adamlar yapıyor bence bir takip falan et bak çok şüpheli
Soran+1 yılBen tam tersi gormeyeye calisiyorum. Bazen. Telde bisey oldugunu dusunmeme ragmen bakmak istemiyorum bile. Gormemek uzumemek icin. Bilmiyorum ya kocam icki de içiyor. Ben ondan da kaynaklandigini dusunuyorum.
- +1 yıl
Seni üzen biriyle devam etme sana değer veren biriyle ol. Hayatını o pislikle harcama. Eğer aldtiyorsa yakala ve mahkemeye delil göster sana layık bir insan bul
Soran+1 yılEwt dusunuyorum ama ben onsuz yapamam ki ayrilamam. Notmal gunde bile babamin evine gidince sıkılıp hemen evime donmek istiyorum. Ayrilirsam ne olur onu bilmiyorum :(
- +1 yıl
Evlenecek başka adam mı kalmadı? Çocuğun falan yoksa dinleme hiç ayrıl. O adam ömür boyu çekilmez üstelik seni aldatan biriyle neden gurursuzca birlikte olmaya devam edesin ki?
Soran+1 yılYa ama kanit yok ki elimde. Sadece sorunun benden kaynaklandigini soyluyor kendisi. Ben biraz daha direnmek istiyorum. Biz cok zor evlendik ayrilmak bu kadar kolay olmamali
- +1 yıl
Tamam kanıtla o zaman dediğim gibi takip et telefonuna bak ne bileyim ortada muhakkak bişeyler vardır ha eğer yoksa da kocan senden sogumustur aranızı düzeltmeye çalış ama kesin var bir işler
+1 yılbelki hayatında başka kadın vardır eğer yoksa güzel ve seksi çekiçi giyin dikkatini sana verecek elbiseler giyin
08 Yorumla
Soran+1 yılYa bak yapiyorum dediklerini. Ama isi bittikten sonra yine ayni sekilde davraniyor. Aninda hem de. Sana kizginim sen boyle yaptin soyle yaptin. Cocuk gibi ayni. Kesinlikle unutmuyor hic bisey. Pisirip pisirip onume getiriyor
- +1 yıl
seks hayatın yok denilecek kadar az ise kesin başkası var hayatında
- +1 yıl
demekki düzelli bir seks hayatınız yok
Soran+1 yılYa ona cok dikkat ediyorum. Acaba benle birlikte olmak istiyor mu istemiyor mu diye. Denedim cok kez. Istiyorm hatta surekli iliski de oluyor.
- +1 yıl
belkide bazı sorunları vardır iş sorunu olabilir gelgitleri olabilir veya senin sylemiş olduğun bir söze veya konusmaya kafasını takmıştır.
Soran+1 yılAynen oyle olabilir. Ama ben bu durumu duzeltmeye calisiyorum. Bana firsat vermiyor.
- +1 yıl
isterse özelden konusabilirz. bence biraz zaman ver ona
- +1 yıl
ne türk gecelik ve iş çamaşırları giyersun eşin içinde esşin sana ilgi duymuyor
+1 yılKlasik evlilik oşte bundan sonra böyle
14 Yorumla
Soran+1 yılHep boyle olursa kaldiramam.
- +1 yıl
Ne demek kaldıramam. esek gibi kaldıracaksın milyonlarca kadın böyle yaşıyor gık'ı çıkmiyor da sana ne oluyor. ne saniyordun sen evliliģi?
Soran+1 yılBoyle dusundugun icin yazik gercwkten. Sen bence evlilik ne demek onu ogren. Bunca zorlugu ben cekiyorum. Ev isi adamin her turlu nazi. Ailesi de cabasi zaten. Sonra klasik evlilik diyip oturcam yerimde. Bisey diyemiyorum.
- +1 yıl
Tamam sen de bunu bilerek evlendin gayet normal yaşadıklarin. evlenmeye can afan sendin
+1 yılBazı duygular gidince geri gelmez..
00 Yorumla
+1 yılBelki ağzın kokuyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılAgiz kokusu butun bunlara sebep midir ya daha neler :):)
- +1 yıl
Dişlerini fırçala
Soran+1 yılYa tabiki de fircaliyorum. Agzim kokmuyor da merak ettm :):)
+1 yılaklıma ıyı seyler gelmıyor.. nedenını sor
00 Yorumla
+1 yılAyrıl boşan...
00 Yorumla
+1 yılSenden sıkıldı ya da yeni manita bulmuş
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden sıkılır bu kadar cabuk bir erkek
- +1 yıl
Bilmem ki adama 1 kadin yetmiyo demek ki
Soran+1 yılYa valla cok sinir oldum Şu an ha deme oyle seyler llutfen. Uzuluyorum zaten
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇocuk varsa bıkkınlık gelmiştir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyü mü yaptılar acaba
15 Yorumla
Soran+1 yılOnu da dusunmedim degil. Istemeyen cok cunku. var etrafimizda buyuculer de.
Cevap sahibi+1 yılYapılmış olma ihtimali yüksek. Sık sık ayetel kursi bakara suresinin son iki ayeti felak nas ihlas ve fatiha oku üfle
Soran+1 yılTamam surekli okuyorum dualar. Bunlari da okuyacam tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim geçmiş olsun
Soran+1 yılTesekkurler
bir konuş derdi neymiş diye...
02 Yorumla
Soran+1 yılDerdi benmisim. Onun istemedigi seyler yapiyormusum. Hareketlerimn duzeldigine inanana kadar böyleymis.
Ama benim acimdan bkinca kendisinin daha cok hatasi var. Kendi hatasini gormuyor bile
+1 yılKendine bakım göster. Seks hayatınız nasıl
03 Yorumla
Soran+1 yılO eve gelmeden yapiyoeum her turlu bakim. Ama yetmiyor demek ki
- +1 yıl
Allah yardım etsin sana
- +1 yıl
Kıymet bil😊😊
+1 yılBiraz zor bence hayatında birisi var
00 YorumlaBaşka biri var kafasında
00 Yorumla
+1 yılAldatıyor boşa gitsin 👍
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir yardım talep ediyrosun ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılBu durumu degistirmek icin ne yapmaliyim fikir istiyorum
- Aile & Toplum konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılAboww kocan aldatıyor olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılOff ama biz tam on yillik sevgiliyiz. Ve babam vermeyince kacarak evlendik. Ben onun icin nelere katlandim. Reva mi bana
- +1 yıl
Tabikide değil sende aynısını yapıcam ona o aldat basit
Soran+1 yılYyok ya aldatamam ben. Bunca yillik emegime yazik degil mi. Bu yuva icin ugrastim cabaladim. Simdi de yaptiklarina karsilik aldatamam. Allaha o kadar dua ediyorum. Bir de aldatirsam hepsi bosa gitmez mi
- +1 yıl
Neden gitsin ki o aldatmış seni düşünmemiş yuvayı düşünmemiş sen niye düşünmesin ki öyle değil mi? Sende aldat içindeki
Öfke biter rahatlarsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocani doktora gotur baska problemi olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılYa psikolojik ya da cinsel problem normal degil istersen beni takip et ordan konusalim
Soran+1 yılIkisinin de oldugunu dusunmuyorum ya.
Cevap sahibi+1 yılpeki
Açık açık söylesene derdin ne diye.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. senden bıkmış olmasın
00 Yorumla
+1 yılHayırli olsun boynuzlanmışsın ayrıl bence
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılsende umursama. o merak etsin o kuşkulansın
01 Yorumla
Soran+1 yılSon bir haftadir kendimi asiri frenledim. Gun icinde aramiyorum sormuyorum. Eve kacta gelirse gelsin ses etmiyorum. Baklim ne olcak
Aldat ona en iyi cevap bu
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun ya.
+1 yılsenden bıkmış, başkası var
00 YorumlaAldatıyor mu acaba bana öyle geldi
00 Yorumlakaç yıllık evlisiniz
14 Yorumla
Soran+1 yıl1.5 yil
Soran+1 yılBilemiyorum
+1 yıltartışmalarınız çok mu
010 Yorumla
Soran+1 yılEwt cok tartisiyoruz
- +1 yıl
o sebeple uzaklaşmış senden
Soran+1 yılIste ben de simdi kendisiyle muhatap olmamaya calisiyorum. Tartismamaya calisiyorum. Bakalim ne zamana kadar devam ettircek. Ama sorun genellikle kendisinden kaynakli. Eve gec geliyorr bu en buyuk sorun degil mi. Icki iciyor.
- +1 yıl
haklısın şöyle düşün acaba senle mutsuz olduğu için mi geç gelip içki içiyor yoksa eskiden de öylemiydi
Soran+1 yılEskiden de boyleydi. Evde durmayi sevmez. Cok hareketlidir. Ama ben sandim ki benle olunca hareketleri degisir. Hic gormedim kotu huylarini hareketlerini. Cok seviyordum cunki
- +1 yıl
sen haklısın o zaman bu tipler özgürlüklerinin kısıtlanmasını istemez
Soran+1 yılEwt kesinlikle
- +1 yıl
sen uzak durdukça daha çok içer onu diyim de
Soran+1 yılBen uzak durmuyorum ki. Yaklasmaya calisiyorum bir laf soyluyor o sekilde uzaklasiyorum. Yoksa ilimliyim hep. Ben kusemem ki ona
- +1 yıl
Özel olacak ama cinsel durumunuz nasıl
+1 yılZor bir durum ama denenebilinir
00 Yorumla
+1 yılSenden soğumuş olabilir. Bakimli ol ve kiskandir
00 Yorumla
+1 yılaldatıyor olabilir dikkat et
00 YorumlaSene de bitiyor her sey
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocam bir aydır benden uzak duruyor sarılınca itiyor. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler