Eski eşim çok acımasız cıktı?

Merhaba arkadaslar profildeki yaş doğru değil yasim 29 resmi nikah olduktan sonra eşimin cebinde ot buldum bana esrar kullandığını söyledi ben de sustunm nikahı atarım aman şimdi kolu komşu ne dicek sustum esrarı bırakır sandım ama meğer içtiği şey bonzaimis beni 3 kere dövdü birinde kamburu mu tekmeledi kamburu m kırılacak ti bonsai içeriğinden ailesinin dahi haberi yokmuş ailesi dahi boşan ondan adam olmaz dedi yinede bakır köy ruh sinir hastalıklarına gönderdim tedavini ol öyle eve gel dedim ol du tedavi sonra yine başladı busefer meğer gizli kullanıyormuş ben bir tartışma esnasında söyleyince boşanalım diyince tamam diyip mahkemeye başvurmuş o sıradada bir sevgili yapmış mahkemede bana internetde beni takip edersen mutluluğunu görürsün dedi meger beni aldatmış ve ben hala aptal gibi pişmanlık çekiyorum ailem kabul etti beni evlerindeyim ama acı çekiyorum sizce bu geçermi 3 ay oldu geçmiyor bu acı piskologa bile gittim bana sen kurtulduğuna şükret dedi sizce?
kiz arkadaşı bonsai kullandığını bilmiyor sizce soylemelimiyim o kıza bir keresinde kızın iyiliği için soyleyecekymtim sonra dedim aman boşver kiz bana acayip ters davrandı selam yazınca bende engelledim kaynanamla kaynbabam hala uzuluyorlarmis beni bıraktığı için sizce pişman olurmu ilerde bu yaptığına?
Eski eşim çok acımasız cıktı?