Babam Annemi Öldürdü Ne Zamana Kadar Başkasının Yanında Kalıcam ki Annemin Vefat Ettiği Evimize Gitmeyi Düşünüyorum?

Annem babamdan şiddet gördüğü için 2 yıl önce boşandı. Ben annemle yaşıyordum geçen ağustos ayında ben işten çıktım eve gidiyordum sokağın başına geldiğimde bizim apartmanın önünde cenaze aracı, olay yeri inceleme 2 tane polis arabası biraz kalabalık vardı anneme birşeymi oldu diye çok korkmuştum ki korktuğumda başıma geldi babam annemi 7 yerinden bıçaklamış annemi sağlık için anket yapan görevli bulmuş olanları duyunca sinir krizi, baygınlık geçirdim bana Ambulans geldi ama ne olursa olsun asla annem geri gelmeyecek babamda benim için yaşarken öldü şimdi cezaevinde bu olay olduğundan beri halamda kalıyorum ama ne zamana kadar onlarda kalcam? artık evime geçmek istiyorum param olmadığı için yeni ev alamam bizim evde kira değil işten aldığım parada bana yeter annemle yaşadığım eve gitmeyi düşünüyorum.
Babam Annemi Öldürdü Ne Zamana Kadar Başkasının Yanında Kalıcam ki Annemin Vefat Ettiği Evimize Gitmeyi Düşünüyorum?