Aklımda güzel bir fikir var. Alkol cezali oyun oynamayı düşünüyorum. Dogruluk oyunu oynayıp vermedigi her cevapta bir shot icebilir. Daha önce tavla oynamıştık köleligine.. Ben kazanıp yeşil uzayli dansına kadar yaptırmıştım 😃 Aklınızda baska fikir varsa alırım oyun fikri 😃 Birlikte yaşayacağımız için aktivite arıyorum 😕 #iamedylinebitches
Sevgilinizle ödül-ceza sistemli oyunlar oynar mıydınız?
bende çok istiyorum eşimle böyle aktiviteler yapmayı ama eşim tam bir öküz öğlene kadr yatıyor sbra kalkıyor işe gidiyor gece saat 1 de geliyor tvnin karşısına tlefonları kapatıyorum tvyi kapatıyorum böyle oyunlar oynayalım sohbet edelim die ama o tvyi kapatınca gel yatlm diyor
Fotoğrafta ki sevgilin ve sen isen, profil fotoğrafı da sana ait ise bu tarz oyunlar oynama derim. Sevgilinden daha dominant duruyorsun, kaybettiğinde kabullenemeyeceğin aşamaya taşınırsa ilişkine zarar verebilirsin...
ah ah tek bir güzel sözüne hatta varlığına bile mutlu olurum ama bir kız olarak benimde isteklerim var ve bunların yerine getirilmemesi daha dogrusu sevgilim tarafından deger gördüğümü hissetmemek beni üzüyor.
işte o seni mutlu edemiyor sen en ufak seyiyle mutlu olacak kadar safsin bir an once degerini bilen birini bulursun umarim boyle erkekler yalniz kalmayi hakediyor
benim daha iyi yöntemim var günlük hayatta yapmak istediğin ama yapmaya iraden yetmediği zaman sevgiliden güç alıp yaparak sonra kendine ödül olarak sevgili ile daha fazla vakit geçirmek
En İyi Cevaplar