Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı. Anneler bile babalar bile evlatlarini döver.
Seven insanda ayni sekilde ama simdi eşinin üzerinde çok kötü bir psikoloji bıraktın. Çünkü cocuklarda oyledir. Seven anne ve babanin şiddetine maruz kalinca sevilmedigini düşünür ve mutluluğu dışarda aramaya başlar. Bence eşine ne olursa olsun böyle bir şey yapma , mutluluğu başkalarinda aramasin. Özür dileme sadece hatanın farkında olduğunu ve af etse bile kendini afetmiyecegini söyle esine.11 Yorumla- +1 yıl
zaten öyle kendimi affetmicem
En İyi Cevaplar
+1 yılGönlünü mü almak istiyorsun sen önce adam ol bence ben o kadının yerinde olsaydım senin suratına kızgın şiş basardım öldürürdüm seni vicdanın mı var da senin pişmanlıktan bahsediyorsun. O bu yaptığını hiç unutmayacak bence sen onun kamburu olmaktan vazgeç ve kadın gitsin. Kimseyle olmayı hak etmiyorsun. Senden korkmayı geçtim tiksinecek senden haberin olsun
81 Yorumla- +1 yıl
of ya ellerim kırılsaydı da vurmasaydım
+1 yılanasını siktiğimin evladı sen yolda karşıma bir çık var ya senin GELMİŞİNİ GEÇMİŞİ SİKECEĞİM O KEMERİİ GÖTÜNDEN SOKUP AĞZINDAN ÇIKARACAĞIM güzel kardeşim bacım EVLADI 2 SAAT KEMERLE DÖVMÜŞ ANASINI SİKTİĞİM SENİN VİCDANIN YOK MU HİÇ AŞŞAĞILIK HERİF SİZİN GİBİ bacım EVLATLARI ''ÇOK SEVİYORUM, KIYAMIYORUM'' DER BİR DE ANASINI SİKTİĞİM SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN KADINA ŞİDDET ARTIYOR SİKİK güzel kardeşim
116 Yorumla- +1 yıl
ağzını topla
- +1 yıl
!!!
- +1 yıl
Asla küfür etmem normalde ama kadına şiddet duydugum anda içime bir şey oluyor ulan şerefsiz hem seviyorum diyorsun hem vuruyorsun için acımıyor mu aşşağılık
- +1 yıl
acımaz mı eşiime bunu yaşattım için kendimden nefret ediyorum
- +1 yıl
Eşinden özür diliyip, bir daha asla olmayacağına, dünya düz dese bile inanacağını söyle güzel sürpriz yap yavaş yavaş o da düzelir
- +1 yıl
inşallah affeder
Bir tek bana inandırıcı gelmedi sanırım bu hikaye. Dövdün ve döver dövmez bir koşu bu siteye gelip, üyelik açtın ve bizimle bunu paylaştın yani öyle mi?
01 Yorumla- +1 yıl
döver dövmez deği ki 1 saat yalvardım resmen özür diledim bu arada zaten üyeliğim vardı da ben soru sormuyordum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılAdamlıktan nasibini almamış birine kim ne tavsiye edebilir?
120 YorumlaKendini as. Böyle bir saçmalık olur mu ya. Kız kardeşin falan var mı senin ablan ya da varsa aynı şeyi yaşamasını temenni ediyorum. Annenin yalanı bile olsa bir kadını kemerle dövmek nedir. Dövmek zaten başlı başına acizlik rezillik ama bir de kemerle dövmüşsün gücün mü yetmedi kemerle dövdün. Birde akıl isiyosun burda milletten. Git anneni aynı şekilde döv şimdi ödeşmiş olurlar.
30 YorumlaUlan sen insan mısın lan nasil bir soru bu.
Allah sana 10 katını versin inşallah. Ölmeden önce ve öldükten sonrada çek.
Senin gibi birini oyle birşey yaparken görsem ben o ak seni 2 saat değil 20 saat diğer öldürene kadar döverim ama öldürmem.40 Yorumlao evden git bence kadın rahat bir nefes alsın yaptıkların kousunda sövmek istemiyorum böyle bişey yapıyosun ve yüzsüz gibi tavsiye mi istiyosun
39 Yorumla- +1 yıl
gönlünü almam lazım
- +1 yıl
benden boşanırsa ben yaşayamam ya
- +1 yıl
ya öyle deme kardeşim ya
- +1 yıl
dövsünler valla
- +1 yıl
haklısın
Lan annen yalan atmasa bile karını dövmek nedir birde kemerle ağlamasını da istemiyorsun birde 2 saat ya şu anda halime şükrediyorum beyninin işlenişine tüküreyim
18 Yorumla- +1 yıl
canı çok yanmış mıdır o kadar ağladı acımadan evam ettim ya allah belamı versin
- +1 yıl
ya çok pişmanım ne yapabilirim gönlünü almam lazım
- +1 yıl
yapmıcam asla hiç bir zaman
- +1 yıl
kapıyı açtı su içti kolları falan mosmor olmuş
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Insalah bu soru yalan bir sorudur eger gercekse nasil bir hayvansin
47 Yorumla- +1 yıl
keşke yalan olsa
- +1 yıl
hamile zaten 3 aylık
- +1 yıl
öyle deme çok kötüyüm zaten
- +1 yıl
Ne kadar şeref yoksunu bir varlıksın. İnsan demeye bile gönlüm el vermiyor. Hamile olduğunu da biliyorsun üstelik.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMesela karının eline kemer verip 2 saatte onun seni dövmesini sağlayabilirsin. Sizin gibi müsvettelerin Allah cezasını verir inşallah
26 Yorumla- +1 yıl
istesede yapamaz ki ben ona kıydım ama eminim ki o bana bunu yapmaz
- +1 yıl
Allah belanı verir inşallah bir şey demiyorum o kadında umarım boşar seni
- +1 yıl
boşamaz ya hem ben onsuz yapamam
- +1 yıl
Ya sen ne biçim inansın Allah ım inşallah trol filansın dır yoksa fena beddua ediyorum sana
- +1 yıl
gerçekten trol değil
- +1 yıl
O zaman Allah senin belanı versin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger ben o kadinin abisi ya da kardeşi olsaydim olsaydım sana yemin ediyorum o kemeri boynuna takar ibreti alem icin seni yerde süründürr ustne su döker seni. kamciyla döverdim buda sana ders olsn
102 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana ulassana sen bir
Cevap sahibi+1 yılYa bu bacım çocuğuna bak bide burda anlatyr yok cıktı su içti kolları mosmor olms bilmem ne o kemer kadr kazik anana girsin elime gecsydn sana öyle bir kazik sokrdm varyaaa
Nasıl bir hayvansın sen? Annen nasıl bir kahpe? Zavallı kadın nasıl bir bok çukurunun içine düşmüş böyle. Umarım senden boşanır.
53 Yorumla- +1 yıl
ya çok ğişmanım okta seviyorum
- +1 yıl
Bir de seviyorum diyor ya çok şiddetli seviyorsun galiba bunu da yazdın mı buraya utanmadan kızarmadan ama unutma Allah bir kadının gözyaşına sebep olandan çok ah çıkartır
- +1 yıl
@kocakulakmahbet ama seviyorum hemde çok
Allah uzun ömür versin ya yalan söylese ne olmuş dövmeni gerektirir mi bide gönlünü alacakmış ne diyelim sana yapma böyle bir şey bir daha
28 Yorumla- +1 yıl
asla yapmıcam bir daha sadece affetsin
+1 yılKarın o senin karın. Kenine gel. O bir hayvan değil insan. canım olmaya gerek yok
28 Yorumla- +1 yıl
çokk pişmanım gerçekten
- +1 yıl
adı üstünde bir yalan ve iftira yüzünden karına neden işkence yaptın
- +1 yıl
yalan olduğunu sonradan öğrendim
- +1 yıl
karına baştan neden güvenmedin
- +1 yıl
sen aşağılık bir herifssin
- +1 yıl
haliyle anneme güvendim
- +1 yıl
neden ama neden annen de senin ailen karın da senin ailen neden böyle bir yalana inandın neden karını bir kez bile dinlemedin
- +1 yıl
Bilmiyorum zaten sinirliydim bir de annem fotoğrafları gösterince olan oldu
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. senin erkekliğini de adamlıgını da karakterini de sıfatını da s. keyim. adam mısın lan sen. utanma denen hiçbirsey yok sende gücün anca kadına yetiro degil mi. yazık senin gibi aciz mahlukata
00 Yorumla
+1 yılArtık çok geç. Srnden gitmesine engel olamayacaksın. Hangi şart ve suçu olur ise olsun kılına dokunamazsın. Yasalarımız ortada ve suç işlemişsiniz ve bir yalana bir de...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. Öfke kontrolü için tedavi olmalısın. Eşin seni affeder mi bilmem. Allah affetsin. Büyük günah işlemişsin.
01 Yorumla- +1 yıl
öfke kontrolü için tedavi olcam zaten
Adam deme sakın kendine o kadındada akıl varsa affetmez seni
30 Yorumla
+1 yılSen adammısın lan demek istedigim kişi. kendin ile aynı güçte veya kendinden güçlü birisine yapsana bunu.
10 Yorumla
+1 yılSon pismanlik fayda etmez bu ne yaa yine yalan atma yine döversin sen onu boşa onu bırak gitsin bundan sonra ne yapsan boş
10 Yorumla
+1 yılSende o halde actin ks yi dur soru sorayim dedin yani trollll ine si*cayim eger gercekse sana si*cayim
32 Yorumla- +1 yıl
burda kendimi yiyip bitiriyorum kapıyı kitlemiş konuşamıyorumda bende sizden akıl almak istedim
- +1 yıl
Ge*beri nie siliyon ks manyagi
Polise teslim ol cezanı çek. Pişman olduğunu belli etme, takım elbiseyle falan da gitme ki cezanda indirim yapmasınlar.
11 YorumlaAdresini versene sen nasıl dövülüyormus sana bizzat göstermek isterim
20 YorumlaOf bende kız arkadaşımı kemerle dövmüstüm cok pisman olmustum. Bana aşık oldugu icin ayrılmamıştı. Baya ugrastım benden korkmasin diye ama malesf :/
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yıladamlık yoksunu olarak hayatını sürdürecen o kadın bunu unutmaz keşke karını dinleseydin
02 Yorumla- +1 yıl
insan haliyle annesine inanıyor
- +1 yıl
annesıne ınanıyor da sen bu kadınla hayatını bırlestımıssın onuda bır sekılde dınlemen gerekırdı artı ne yaptıysa bu kadar dayak atacak kadar sevıyelere gelmemesı gerekırdı keske basta yapmasaydın ama yapmıssın ama bunun telafısı ıkı cıcek ıkı güzel söz olmaz
sen karının gönlünü alacağın yerde buradan akıl danışıyorsun bravo
05 Yorumla- +1 yıl
kapısı kilitli konuşamıyorum ki
- +1 yıl
çok pişmanım gerçekten gönlünü nasıl alabilirim
- +1 yıl
umarım alırım
Gizli Üye(36-45)+1 yılGönlünü almak istiyorsan şunu yap , bir bardak suya bir sarsak domestos dök ve iç , ya da balkondan atla hgeber inşallah
31 Yorumla- +1 yıl
amiiiiiiiiiiin
Adammısın lan ayı gel beni döv gøtün yiyorsa şerfsiz köpek gücün onami yetiyor o sana emanet lan emanet
10 Yorumla
+1 yılUlan şerefsiz kadın lan o kadın! Senin ona dokunmaya kıyamaman gerekirken kalkıp kemerle 2 saat boyunca dövmen ne tür bir adilik? Cahil herif diyecek bir şey bulamıyorum sana
04 Yorumla- +1 yıl
bende kendime hayret ediyorum zaten nasıl böyle birşey yaptım diye
- +1 yıl
İnşallah boşar da hayatını kurtarır. Senin gibiler gebermeli kardeşimsin sen adi köpek
- +1 yıl
ya çok seviyorum ne boşaması
- +1 yıl
Ne kardeşimsin yaa "şerefsiz" o şerefsiz
+1 yılSen kendini bize bırakman lazım aslında. Bir saate içindeki sıkıntıyı hüzünü alırız.
11 Yorumla- +1 yıl
güzel kardeşim hala akıl verin diyor Allah'ın verdiği aklı kullanamamışsın bizimkini mi kullanacan.
Adamsan eger ver adresini bide ben senin ustunden geciyim
11 Yorumla- +1 yıl
yok sağol
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah uzun ömür versin senin şerefsiz adam sana hiçbir şey söylemiyorum
00 Yorumlaİki saat ne ya umarım boşar seni
23 Yorumla- +1 yıl
çok seviyorum ben onu boşamaz inşallah
- +1 yıl
gerçekten çok ama çok seviyorum
+1 yılkısas uygulansın bence
59 Yorumla- +1 yıl
o bana vurmazki istesede yapamaz
- +1 yıl
allah sana erkeklik nimetini kadınına el kaldır onu incit diye mi verdi onsuz yaşayamam diyorsun da ya dayak yediği esnada kalp krizi gecirseydi ulan evlenmek için insanlar dualar ediyor yuva kurayım düzenim olsun diye sana nasip etmiş ama işte insan olmayınca kan olmayınca ınsanlık olmayınca allahtan korku olmayınca himayesi altına giren canlıya işkence eder insan demicem sana değilsin çünkü kardeşimsin alcaksın
- +1 yıl
kardeşim değilsin o. çocuğusun anasının gazına gelen ezan okunuyor seni yaşatmasın
- +1 yıl
kadını bir rahat bırak ağlasın pis herif senin o iğrenç yüzünü görmek istemiyor demekki s. git dışarda bir yerde takıl kadın korkmuş senden cani şerefsiz
- +1 yıl
gidemem
- +1 yıl
karını çok mu seviyorsun?
- +1 yıl
evet canımı isteseler veririm o derece
- +1 yıl
o zaman as kendini şerefinle öl
- +1 yıl
sağol ya
+1 yılEllerin kırılsın gücün kadınlara mı yetiyor!
11 Yorumla- +1 yıl
keşke kırılsaydı
+1 yılbence sen camdan atla
11 Yorumla- +1 yıl
sağol çok yardımcı oluyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılO orda aglıyor ve sen halen burdasın
03 Yorumla- +1 yıl
konuştum da affetmedi odadan kovdu
- +1 yıl
Git çiçek al ve gel affeder
- +1 yıl
oo kadar kolay değil be abi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGel sen benim elime bir gel
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılTedavi olmaya başlayabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin karakterini si... ke yim
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyemin ederim bak içim içimi yiyor o kadını düşündükçe senin ana nı da seveyim seni de si keyim mk çocugu senin mk nasıl döversin mk oglu ben bile kötü oldum burda sikdir git
Cevap sahibi+1 yılben bile gözlerim doldu burda peze venek
Cevap sahibi+1 yılgit özür dile ne yaparsan yap gönlünü al gel buraya yaz bize bizi rahatlat
Cevap sahibi+1 yıllan şerefsiz ne yaptın sonuç
- +1 yıl
biraz konuştuk o ağladı bende ağlamamak için kendimi zor tuttum ne dese haklı zaren
Cevap sahibi+1 yılmk biz agladık burda aglamamak için zor tutmuş erkeklik yaptıgın artık erkek mi oluyorsun dövünce , oda bir anne ve babanın kızı , empati yap senin kız kardeşine , kızına , dövseler
- +1 yıl
çokk kötü bir durum farkındayım
Cevap sahibi+1 yılbir daha döversen senin ananı bacını si keyim
- +1 yıl
asla dövmem bundan sonra
- +1 yıl
anneme de rest cekcem konuşmcam
Cevap sahibi+1 yılgüncelleme yap ve herkes den özür dile senin için beddua edenler den özür dile dua etmesinl
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarın umarım seni noşar hay van
22 Yorumla- +1 yıl
ne boşanması ağzınızdan yel alsın ben onsuz yaşayamam
Cevap sahibi+1 yılSaplantılı psikopat
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdana da mı yaşıyorsun sen 😄
07 Yorumla- +1 yıl
Terbiyesiz misin sen ben de Adanalıyım buralı olunca hayvan mı oluyor insan ayıp ediyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@kocakulakmahbet 1 yazınca oradan söyledim çok agresifsiniz bayım sakin olun
- +1 yıl
Saçmalama allah aşkına kızmam normal ama çok sinir gerici bir yorum napabilirim
Cevap sahibi+1 yıl@kocakulakmahbet neyi kast ettiğimi anlamadan fazla atar fazla tepki gereksiz çıkış umarım daha olgunlaşırsınız
- +1 yıl
hayır
- +1 yıl
Amacını açıklamazsan herkes aynı tepkiyi verir şehir insanlarına sıfat yapıltırırken sen olgun mu oldupunu sanıyorsun hele ki bu görüşü gizli paylaşırken
Cevap sahibi+1 yıl@kocakulakmahbet benim doğal hakkım bu gizli de yazarım gizlenmeden de hem kibarca neden diye sorsanız açıklayabilirdim ama sizi muhattap alamayacağım fazla agresif geldiniz bana kabasınız 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılellerin kirilsin senin adi köpekkk
13 Yorumla- +1 yıl
ellerim kırılsaydı keşke gerçekten vurmasaydım
Cevap sahibi+1 yılseni insallah bosar adi serefsiz. kadina siddet nedir ya insallah seni ölduresiye döverler pislik herif!!!
- +1 yıl
boşamasın ben onu çok seviyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayvanın tekisin. Pis herif
10 YorumlaHoaydaa yakısmadı kanks
00 YorumlaUmarim affetmez
20 Yorumla
+1 yılKendini bıçakla
10 Yorumlatroll?
10 Yorumlakardeşim pic
10 YorumlaKendini becer
00 Yorumla
+1 yılTanrı seni alsın
10 Yorumla
+1 yılTrol
11 Yorumla- +1 yıl
valla değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kemeri g. tüne sok
06 Yorumla- +1 yıl
Kendimi nasıl affettirebilirim
Cevap sahibi+1 yılKarını dövdün sonra buraya yazıp akılmı arıyorsun?
- +1 yıl
Evet ama sen hiç yardımcı olmuyorsun
Cevap sahibi+1 yılBeni takip et mesaj yazayim gonderdim istek
- +1 yıl
Yeni gördüm mesaji
- +1 yıl
Ediyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026