merhaba arkadaş vasıtasıyla bir kızla tanıştım kız benden hoşlanıyormuş aylarca çıkmak istedi sonunda kabul ettim ama kız 16 ben 21 yaşındayım.
sizce sorun olur mu.?
sizce sorun olur mu.?
babacan bak bende kndimden küçük kızla sevgili oldum hani açıkçası bna ilk zamanlar yaşını 19 demişti hani görünüşüde öyleydi neyse aynı seninki gibi kız çok çabaladı istedi falan bende sen gibi kabul ettim çok sonradan kızın 19 yaşında olmadığını öğrendim 17 yaşına girdiğinde neyse dedim yaşını önemsemedim sonuçda bir müddettir beraberiz diye ama yalanı dokundu tabi ki neyse ama kızın aklı sonradan değişti.. yani demem o ki bugün seven yarın sevmiyorum diye rahatlıkla diyebiliyolar.. hani benm gözümce sorun olmaz ama kendini fazla kaptırma derim
Aklı kemale ermemiş insanla sevgili olursan, kullanmış olursun... Onun kafa yapısı sana uygun mu sence? o 21 sen 26 olsan neyse, o başka... Anlatabildim mi?
Ben 17 sevgilim 22ydi çıkmaya basladimizda smdi 2 senelik sevgiliyiz bilmem anlatabildim mi :D vee söyle bsy var erkek arkadasm yalvardi bana. Snrada çıktık ve o senden büyük kiz küçük ölünce daha mantıklı oluo o seni tamamlio ve daha düzgün karar veriyorsun. Kesinlikle sorun yok bizzat yaşadım. Hatta sevgilim askere gtti bekledim geldi ve Allaha şükür çok mutluyuz
Olur olur sıkıntı olmaz önemli olan senin kızı kendine bağlaman
Olmaz da kız daha küçük hani ya sıkılırsa falan yani olur sonuçta
Cevap
5Cevap
18 yaşından küçük biri..bu sıkıntılı olur..bence risk almaya değmez
Aylarca çıkmak istedi sende kabul ettin. Niyet belli.
Daha çocuk, Yarın ne düşüneceği beli olmaz...
ne bekliyorsun o cocuktan.
Kiz ergen yapamassin olmaz
Bildiğin sübyancısın ne duymak istiyorsun ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar