Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Genelde hep tedavi eden taraf olurum.. ama bu kızların ayrılıklarından ve unutamamalarını atlatmaktan artık aşk doktoru bürosu açıcam.. çalıştığım ortamda hem iş arkadaşları bayan hemde onların yanlarına gelen arkadaşları nedeniyle kızların dertlerini dinleye dinleye artık kim ne yapıcam tecrübe sahibi oldum.. bak eğer ben unuturum yeterki biri bana yardım etsin diyorsan yardım ederim... ama birgün gelirde yine ona dönersen o zaman hakkımı helal etmem.. çünkü bikaç krz bu şekilde oldu.. bu resmen emeğe saygısızlık..(aslında çok zor değil)
012 Yorumla
Soran+1 yılBana yardım et dönmeyeceğim ona
- +1 yıl
Saçmalama yaa tanımadığın birinin yanına gitme, bir psikoloğa git
- +1 yıl
Türkçe konuş
- +1 yıl
Evet haksızmıyım
- +1 yıl
Neyse ben kaçar sıkıldım artık
En İyi Cevaplar
Sen Herşeyin En güzeline En iyisine Layıksın Üzme tatlı Canını Dünyalar Güzeli Güzel kadınsın başkası icin Değmez üzme tatlı canını Sen güçlü bir kadınsın
Pesinden gelmeyenler utansin,
Degisme hic kimse icin,
Seni oldugun gibi sevmeyenler utansin.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yureginden kavra butun sevdiklerini,
Sonrasini hic dusunme arkadas,
Birak kiymetini bilmeyenler utansin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen o kızında senden haberi yoktur oğlan sanırım ikinizi idare etmiş sen öğrendiğin için ilişkin bitti o yüzden o kızla devam ediyor o kızda bilse o kızda bitirir. Kıza ulaşıp anlatmalasın ispatlamalasın hatta çocuk baya karaktersizmiş atlatırsın zamanla benide 2 yıllık sevgilim aldatmıştı ilk başta tek yaptığın şey ağlamak oluyor günlerce ama güçlü olursan yenebiliyosun bu acıyı inşallah hemen toparlanman dileğiyle
25 Yorumla
Soran+1 yılKızla birlikte planı kurmuşlar kız biliyo
Cevap sahibi+1 yılNe biçim insanlar bunlar ya merak etme onlar mutlu olmazlar yuva yıkanın yuvası olmaz derler o hesap. Sen onları takip etme hiç bir şekilde bakma ne yaptıklarına biliyorum zor ama bunu yap yani onu hatırlatan herşeyi yok et. Benim Sevgilimde beni aldattıktan sonra ona dediğim tek şey umarım kendin gibi birini bulursun demiştim. Sonra başka kızla sevgili olmuştu mutluluk pozları veriyorlardı 3 ay felan çıktılar sonra bu bana mesaj attı öğrendim ki bu kız onu aldatmış. Hak yerini buluyor sıkma o canını 😊
Soran+1 yılBişey diyicem ayrılmışlarr 😂
Kıyamam sana. Lütfen güçlü ol ve ağladığını yıkıldığını asla ona yansıtma. Acıklı şarkılar paylaşma. Onu gördüğünde telefonla konuluyormuş gibi yap ve gül. ya da ne zaman görürsen havalı havalı yürü geç önünden gülümsemen yüzünden hiç eksik olmasın. İşte o zaman kapında köpek olacak şerefsizzzz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor bir durum gerçekten ama şunu iyi bilirim o kızla mutlu olamıcak çünkü seni yüz üstü bırakıp göz yaşlarına sebeb olan vebal alan mutlu olamaz olamıcakta. Kalp kırmak kabe yıkmak gibidir o yüzden umarım biran önce unutur hayatına devam edersin. Rabbim seni gönlü güzel insanlarla karşılaştırsın
60 Yorumla
+1 yılMerak etme bir buçuk sene seni aldattığı kişide senin şu anki konumunda olur sonra onun aldattigi kişi ve sevgilinin ciddi ilişkisi olduğunda senin ahında çıkar sen merak etme bir zaman sonra onun çok berbat bir hayat yasadini görürsün çünkü senin ahını aldı çıkacak ondan aheste aheste. Lafi bile var
"Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste"31 YorumlaSeni aldatan yarın o kızıda aldatacak sonra diğerini sonra bir diğerini. Karakteri olmayan biri için boşa üzülme. Şöyle düşün evlendiniz hamilesin ve aldatıldın? O yüzden böyle bir karaktersizi erkenden tanımış olduğun için sevin. Çünkü emin ol seni hak edecek bir çok insan karşına çıkacak.
26 Yorumla- +1 yıl
Çok hakklısın bende 7 sene sevgili oldum evlilik hayalini benle kurdu iki ayda başkasıyla evleniyor. ben çok üzüldüm işin doğrusu bendende korkuyorlar ama bişey de yapamıyorsun. sadece bana erkekler metro gibidir birini kaçırırsan beş dakika sonra başka biri gelir dedi bende ona senin gibi kızlar gişe gibidir kartında yeterince paran varsa girip çıkarsın dedim ama zor bir durum
- +1 yıl
Haklisin bende oyle dedim ayrilinca bende habersiz istanbula gitti meger o kizla. tamismaya komusmya gitmis ayrildiktan sonra duydumki istanbuldan sevgili yapmiss
- +1 yıl
Hemen ayrilir ayrilmaz
- +1 yıl
Evet ımthecet ben biliyordum bu sözü oda biliyormuş ama benim bildiğimi bilmiyordu iyi oturdu yani
- +1 yıl
Caresizzzzim kanun diye bişey olmazsa yapışacak çol şey var ama elden bişey gelmiyor
bir süre romantik ve duygusal şeylerden filmlerden şarkılardan uzak dur. komedi ağırlıklı film ve videoları izle. Uyurken tak kulaklığını aç bir komedi videosu izle mesela iyi gelir. Güldür güldür ÇGHB ya da fail videoları falan etkili olur :) Kendini oyala sürekli. bir süre sonra geçiyor merak etme. Ayrıca konuşcak birini bulsan iyi olur. Çivi çiviyi meselesi doğru olabilir
20 Yorumla
+1 yılKızın haberi var mı seni onla aldattığından?
Yoksa o kıza ulaş ve herşeyi anlat.
bir erkeğin sevgilisini benle aldattığını duysam bir daha onun yüzüne bakmam.
Üzülme diyeceğim ama üzüleceksin biliyorum, öyle bir şerefsizden kurtulduğun için şükret bence.
Haa mutlu olduklarına bakma şimdilik cicim ayları, böyle bir şerefsiz yarın onuda aldatır13 Yorumla- +1 yıl
kızın haberi var kızla birlikte kurmuşlar zaten plani
- +1 yıl
@dkodldodpdk
Tam birbirlerini bulmuşlar pislikler o zaman - +1 yıl
@dkodldodpdk
Üzülmeye değmez, kurtulmuşsun seni haketmemiş, ikiside pislik bence tam layığını bulmuş.
Simdilik cicim ayları, bunlar birbirlerine daha ne kazık atacaklar bak demedi deme
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir yas tut. Onun yaptığı bu hareket senin değerini göstermez o yüzden canını sıkma. Böyle bir karaktersizden kurtulduğun için şükret aksine. Sadece güzel bir yas tut, onu sana hatırlatacak bütün anıları eşyaları vs bir yere kaldır, gözün görmesin, sonra 1 ay doya doya ağla, ama sakın onu stalklama.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. Bizzat tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum; şu an sana söylenecek her türlü teselli cümlesi boş. Ağla, sızla, acını yaşa. Mümkün mertebe yalnız kalma. Acılı, melankolik şarkılar falan dinleme. Zamanla duruma alışıp, bunu kabulleneceksin. Sonra umursamaz hale geleceksin. Netice itibarıyla "sende birkaç hazin duygu, kalleşliği onda kalacak."
20 Yorumla
+1 yılAynısı bende oldu 7 senelik kız arkadaşımdı evlilik hayali kurıyorduk benle hayali kurdu başkasıyla iki ayda evleniyor ama bende şöyle bişey oldu onlar el ele gördüğümde bende evlerini tuttum altına şıctılar biraz daha korkuyorlar benden ama yapacak bişey yok bende 4 gündür evden çıkmıyorum seni ben anlarım yemek dahi yiyemiyorum
010 Yorumla- +1 yıl
Hatta şöyle söylüyüm bu durum benim durumum 4 günlük daha bende senin gibi krizdeyim
- +1 yıl
Kardeş resmen boynuz yemişsin
- +1 yıl
Aynen öyle oldu valla ama yapacak bişey yok zor bir durum
- +1 yıl
Baya acı çekiyorum
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun Aldatilmak kadar kotu bisey yok bende yasadim nisanlancaktikk bide o dereceye gelmistikk
- +1 yıl
Nankör e bişey diyemiyorsun insanın canı çok acıyor
- +1 yıl
Allah Hayirli insanlarla. karsilastirsin
- +1 yıl
@caresizzzzim
Yanlız konu sahibi tanımadığı birinden yardım istiyor yorumlara bakın - +1 yıl
Onada inancım kalmadı valla
- +1 yıl
Ama bende şöyle bir durum vad kızlar beni satan kızdan çok çok güzel bir kız beni seviyorum ama ben kullanmak istemiyorum kulanmış gibi olacağım yapmam öyle bişey
+1 yılKolay atlatılmıyor ve unutulmuyor sadece alışıyorsun. Her aklına geldiğinde kızsanda, üzülsende bir işe yaramıyor en çokta sevdiğin, güvendiğin insan tarafından aldatılmak çok koyuyor. Ama dediğim gibi alışıyorsun ihtiyacın olan zaman sadece bir süre uzaklaş oradan kafanı dağıt, aklına getirmemeye çalış. Şunu unutma kimse senden değerli değil kimse için üzülme ağlama ilerde kendine çok kızarsın karaktersiz şerefsiz biri için kendimi üzdüm diye.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/OdogpZ4SjNMhttps://www.youtube.com/embed/03TIkVoHHEAabla erkekleri göme göme nasılda anlatıyor :D
00 Yorumla
+1 yılAtlatacak birşey yok üzülme herşey senin elinde önüne gelene güvenme... hatta kimseye güvenme...
00 YorumlaIyi iste yol yakinken ne mal. oldugunu görmüş oldun evlensin daha buyuk sorun olurdu simdi o kiz dusunsun boyle insanlar hicbir kizla doymaz sen Sanslisin kurtuldun sevinmelisin hayatina bak gercekten seveni bul 👍
10 Yorumla
+1 yılBende buna benzer bir şey yaşadım benim ilişkim 3.5-4 yıl kadar sürmüştü. Aynı yerde oturuyorduk. Ama onların ilişkisi sürmedi belkide sürmüştür bilmiyorum. Takip etme görmezden gel. Hayat akıp gidiyor yani üzülmene değmez.
20 Yorumla
+1 yılHazmediceksin, bunun başka yolu yok. Bekleyeceksin durumu kabulleneceksin. Zaten kabullendikten sonra içinde ona dair kalsa kalsa intikam alma hissi kalır. Hiç bişeyide umursamazsın. Kısayol yok malesef bekleyip sabredip alışıcaksın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. Gececek uzulme. Ilk olarak bunu kabulleneceksin. Aklina geldikce neden diye sormicaksin. daha sonra zaten oyle birinden kirtuldugun icin sansli oldugunu goreceksin. Şu an acin taze ve gerceklwri gormene engel. Yasin kac ve ne kadarlik iliskin bitti
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Napacaksin hayatin gerceklerine aliscaksin..
Mesela , sen su an agliyorsun o sevgilisiyle gülüp oynuyor..
Senin ondan neyin eksik peki?
Hic birseyin aci dedigini icine gömüceksin.. :/20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılAğlamayı bırak, süslen püslen çık dışarı gez toz hayatına bak. Dünya batmış moduna girip onun egosunu şişirtme, gün gelir o'da boynuzlanır olur biter.
20 Yorumla Aldatmak kelimesi artik öyle hoş birsey oldu ki insan oglu artik baska kapilar arar oldu siz ki su sosyal medyadan artik uzak durmaliyiz elimizde bir iliski varken ikincileri aramalim bizlerki iliskileri olan çiftlere lütfen iletişime geçmeyelim !!!👍🏿
00 YorumlaAldatildigini yeni sevgilisine kanitlasana, sonucta onunlaykende sen vardin fotograf falan varsa at gitsin, boyle insanlar mutlu olmamali boz iliskilerini elinden geleni yap
00 Yorumlasanki tekrar istiyor bir halin var..
o seni aldatmış, aldatanı aldatırlar onuda başkası aldatmış..
kocaman bir nokta koy ve daha kaldırma..10 Yorumla
+1 yılPsikologa gitt cok ise yariyor zamaninda bende gittimm ilac kulalndim 2 ay kafa piril piril oldu ondan eser kalmadi
14 Yorumla- +1 yıl
Simdi özeldelerdir
- +1 yıl
Cahilmidir nedir bu kızda
- +1 yıl
İlacın ismi ne?
- +1 yıl
Lustral
Geçmişi unutmayla alakalı meditasyon videoları var onları tavsiye ederim bende kırılma noktası yasatmisti ve sonra hergun biraz daha iyileştin
10 Yorumla
+1 yılAldatildiysan sakin ola. aldatma ayril yani aldatilmak aldatma sebebi degildir kıymetini bilmeyene yol ver senin degerini bilmemis ama intikam demek degildir aldatmak
00 Yorumla
+1 yılAldatıldım nasıl aldatırım? Diye okudum soruyu tam yardıma koşacakken soruyu yanlış okuduğumu farkettim
00 Yorumla
+1 yılkimse kimseyi durduk yere aldatmaz, aldatmak haklı bir tavır değildir çirkidir ama durduk yere yapılacak birşey de değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa aldatılma soruları o kadar çok görüyorum ki nedir insanlardaki bu aldatma
İlklerde çok acı çekersin sonra yavaş yavaş unutursun
Umarım bir an önce herşey Yoluna girer
Allah yardımcın olsun canım benim ya :/00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 657 cevap paylaştı. Git sende aldat ödeşin sonra devam edin ilişkiye. Böyle basit şeyleri sorun etmeyin sizde ayrılmak için bahane arıyonuz.
07 YorumlaO leke ona yeter sen keyfine bak başarılarla dolu bir hayat geçir hayatta hiçbir zaman başkasını kendinden öne koyma senden değerlisi yok
10 Yorumla
+1 yılSevgilimi koluma takarım
Bebekte 3-5 tur atarım
Olmadı bir de sinema yaparım
Gördün mü bak çok unutkanım..
Bu şarkıyı uygula 😁00 YorumlaBende böyle bir olay yaşamıştım sonra gittim başkasıyla sevgili oldum. Hep fotoğraf paylaşıyordum. Bunu gören eski sevgilim de benden özür diledi.
00 Yorumla
+1 yılÇok basit aslında. Üzülebilirsin ama bence onun için değilde geçen bir buçuk sene için üzül. Sana ihanet eden seni sevmeyen biri için ağladığına değmez bence.
10 YorumlaAhın tutmuş işte kardeş bende aldatıldım rabbim biliyor en iyisini ben onu allha havale ettim 🙏
00 YorumlaBendede oldu evlenmisti valla zamanla geciyor yanlis onun yanlisi baskasini bulursun sever unutursun onu daha onemli dertler var
00 YorumlaSizin gibileri üzüyorlar ya ne halleri varsa görsün
00 YorumlaGercekten zor bir durum :/ Senin yapabilecegin tek sey kafayi dik tutup yoluna devam etmek, zor olsada.. Üzme kendini hayat kisa kaderinde varmis belkide böylesi senin icin daha hayirli olucaktir. Birde böyle dusunsen?
10 YorumlaÖldürmeyen acı güçlendirir. saçma şeyler aklına getirmemeye çalış. unutmaya çalış. o yokmuş gibi davran. o utansın basın dik yuru
00 Yorumla
+1 yılAklına onun yaptığı iyi şeyleri getirme , daha çok seni zarara uğrattığı şeyleri getir ama ona büyük bir nefret beslemede...
00 YorumlaYa salla sana mi adam mı yok? Kimse için değmez bu hayatta gözyaşları.. Biraz zaman iyiki de ondan ayrıldım yoksa bu kişiyle tanışamayacaktım dersin
00 Yorumla
+1 yılne agliyorsun ya sen de bul birini gez daha cok gez de 1.5 yilda neler gitti acaba senden neyse gizlisin burdn sorulmaz her sey
00 Yorumla
+1 yılÇok zor gerçekten sevdiysen atlatmak zor olacak senin için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılAtlatamazsın zaman lazım ama zamanda fayda etmeyecek dusunme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kdr arttı bu aldatılma olayları vala korkmaya başladım
00 YorumlaHemen atlatamazsin cok aglayacaksin sürekli uyumak isteyeceksin ama zaman geçtikce alıştığını unutmaya başladığını farkedeceksin o yüzden agla üzül baska yolu yok
00 Yorumla
+1 yılBence seni hak etmemiş o kişi öyle düşün ve hiç umursama
00 YorumlaBoşver gitsin 7 yıllık ilişkim bitti bir kadın ne kadar sevilirse o kadar seviyordum
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Umursama boşa aglıyon asıl onlara ınat hayata devam etmen lazım hayatına bak
00 Yorumla
+1 yılSeni takmamis bile seni sevmeyen aldatan birisi için ağlıyorsun 😕😕
01 Yorumla- +1 yıl
Nerden bilsin onu sevmiceni onu aldatıcagını. Sevmiş aldanmış işte şu an onun yerinde olmadığınız için anlamıyorsunuz bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikoloji okumuş biri olarak yardımcı olabilirim buyur gel konuşalım dertleşelim çözüm yolu bulmaya çalışalım
00 Yorumla
+1 yılAllah belalarını versin. gün yüzü görmesinler.
10 YorumlaDaha iyilerine denk geleceksin
10 Yorumla
+1 yılOndan olabdigince uzak ol
00 Yorumla
+1 yılallahından bulsun sen hayatını yasamaya bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. Onu unutturacak yani aşklara yelken açmalısın...
00 YorumlaBoşver zAmanla geçer güzelim
00 Yorumla
+1 yılnefretin zamanla agir basacak
00 Yorumla
+1 yılGit kendini as bence
047 Yorumla- +1 yıl
Önce sen başla dünya kalabalığı
- +1 yıl
Eylül sizin gibi salaklar ölsün bence aptallar sürüsü
- +1 yıl
Eylulmeselesiydi ulan kah. pe özelden küfür Edip engeliyirsun birde sizin gibiler harbiden ölsün Ka. şar
- +1 yıl
Yo öyle birşey yapmadım neden iftira atıyorsun ki
- +1 yıl
Ayrıca düzgün konuş o ağzını yırtarlar senin böyle konuşmaya hakkın yok
- +1 yıl
Birde inkar ediyor sun ne utanmaz arlanmaz bir bayansin bayan lafin gelişi dedim senden olsa bir cacık olmaz uza şimdi terbiyesiz
- +1 yıl
Hem sana girip çıkan nedir yorumuma gelip laf söylüyorsun? Sonucuna katlanacaksin ozamn senin laf söylemeye hakkın varsa benim de var canım yobaz
- +1 yıl
Ekran görüntüsü alıp gönder sana attığım mesajın eşşek gibi özür dilicem sana asla özelden mesaj atıp küfür etmedim ben
- +1 yıl
İftira atıyorsun yapma
- +1 yıl
Kanıma dokunuyor kardeşim bir insanın üzüntüsünü paylaştığı gönderiyle ölüme sürükleyici yorum yapma hoşuna gitmediyse bırak yazma geç
- +1 yıl
Sen ortaya laf atarsan lafı ağzına tıkarlar senin gibi kalbi kötü insanlardan korusun rabbim
- +1 yıl
Bir de küfür ettin yine iftira attın saba bir küfür mesajı attıysam kanıtla video çekip özür dilicem benim alnım ak
- +1 yıl
Editörler görecek diye böyle yorum yapıyorsun beni hatalı gibi gösteriyorsun ama yukarıda ki şahit
- +1 yıl
Ya salak inkar etme nasıl yapıldığını bilsem şimdi hemen yapardım bas git şimdi bidaha da kimsenin yorumuna atlama ya. rak gibi
- +1 yıl
Dur bekle ben anlatyım
- +1 yıl
Ekran görüntüsü al hızlıresim. comdan yükleyip buraya kopyala yağıştır yap kanıtla kanıtla benim sana küfür ettiğimiz kanıtlayacaksam ana avrat söverin haberin olsun lafta erkeksin ya kanıtla iftiracı pislik seni o bilmem ne gibi atladığın dediğin şey iftira atan ağzına girsin
- +1 yıl
Ulan sizin gibiler yapar yapar sonra Allah i araya sokar şahit gösterir defol git yalancı pislik
- +1 yıl
Eğer şu an günahımı alıyorsan Rabbim hakkımı senden çıkarsan ama eğer ben dediğin gibi sana küfür ettiysem benden 100 misli çıksın benim alnım ak iftira atan dilin kopsun
- +1 yıl
Sen hiç ya. rak yememişsin belli canın istiyor kaşınıyor Sun
- +1 yıl
Allah'ı katma bide utanmaz ulan sizden korkulur uza polemiğe girmicem cahil yobaz
- +1 yıl
Tamam doğru küfür etmedin kızgınlıkla yazdım
Sende dikkat et birdaha insanlara yorum yaparken düşünerek Yaz... benim kötü kalpli olduğunu nereden çıkarıyorsun beni tanıyor musun? Ben onu espiri amaçlı yazdım bilip bilmeden zıplama her şeyin üzerine birdaha okey - +1 yıl
A. mina koydumun kızı
- +1 yıl
Öyle espri olmaz kardeşim böyle espri yapan kişinin zekasından şüphe ederim herkes kötü bir sen iyisin çünkü
- +1 yıl
Sen benim bir yerlerime koymayı geç Saçıma dokunamazsın
- +1 yıl
Anca ordan ego tatmin edersin normal de yüzyüze gelsek böyle konuşabilecek misin bakalım cinsiyetin erkek diye ordan atıp tutma aklını alırlar bu dünya senin etrafında dönmüyor. Espri anlayışında senin gibi ha bu arada tek bir kelime dahi yazarsan yazdıklarının hepsinin görüntüsünü aldım ilk işim siber suç duyurusu şikayetinde bulunmak olacak o zaman görürüz bakalım kim birşeyler yiyor
- +1 yıl
Lan uza ya kaşarı canın yar. rak istiyor anladık
Laf yamek istemiyorsan düzgün yorum yapacaksın ! Aksi halde cvbini alırsın sktirgit şimdi kqhoee - +1 yıl
ya bacım
- +1 yıl
Şi. ktir git
- +1 yıl
Canım hiç birşey istemiyor sana baş kaldırıyorum diye beni bu tür pislik şeylerle suçluyamazsın bak benim adım Ayşegül soy adımı ve bilgilerimi de söylicem ilk işim şirket avukatıma elimdeki belgeler verip sana suç duyurusunda bulunmak olacak az önce iftira attın ya özelden küfür ettin diye heh o özelden şikayet tutamağının resmini gönderirim. Şu ülkede bilgi işlemciler senin gibilerini bulmak için varlar çok şükür. Kimsin kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben öyle pısıp oturan kadınlardan değilim çok yanlış kişiye sabahtan beri atıp tutuyorsun. İstediğin kadar yazabilirsin her yazdığını noktasına virgülüne resmini çekiyorum
- +1 yıl
Hahaha avukatının da severim seni de 😂😂😂
Fransa'da ki bir insana dava açabiliyor saniz açın kah. peeeee ya ka. sari 😂😂😂😂hadi bunu da çek jajajajaj - +1 yıl
Merak etme çektim Fransa da veya cehennemin dibinde olman hiç sorun değil Elinde bir kimlik var ve nufüsa kayıtlı bir bireysen yaptığın terbiyesizliğin bedelini neyse onu ödeyeceksin. Sen beni sevme çünkü ben senden nefret ettim.
- +1 yıl
Sktirgit ya salağı git ne pohh yiyosan ye hadi elinden geleni ardına koyma mall 😂😂😂
- +1 yıl
Yok o konuda için rahat olsun senin ananı arattırıp ağlaya ağlaya kızım davadan vazgeç dedirtmezsem bende namert olayım o zaman senin dediğin gibi canın bilmem ne mi istedi diyip senin bana söylediğin sıfatları sevgili anneciğine kullanıcam.
- +1 yıl
Görelim bakalım can nasıl sıkılıyormuş 🖕🏻
- +1 yıl
Senin Ana ni da senide severim kqh. peee bacım uza yapabiliyorsun yap anani ağzına alma Türkiye ye gelir senin sülaleni severim
- +1 yıl
Seni de ananı da zike. rim
- +1 yıl
Sen ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Kıçını kaldırıp sokağa çıkamazsın. Git kendi ananı yokla 😂😂😂😂 iyi gelir sizin gibilere hahahahahahahahahahahhahaha. Babanın işi bitmiştir ananı sen sev
- +1 yıl
Anami ağzına alma bidaha
- +1 yıl
Ahahahhahahaha çok güldüm vallahş hadi ben gider heee dediklerimde ciddiydim adios My friend 😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Ananıııı s*ksnler😂😂😂
- +1 yıl
Ya gördün mü herkesin bir bak teli varmış sabahtan beri küfür ettin sesimi çıkarmadım ben yapınca işet değişti eee böyle olur
- +1 yıl
Lan kah. pe doğru konuş sen babanı annenle ortakmi kullanıyorsun babanın altına mı yatıyorsun şerefsiz orispu
Düzgün konuş senin sülaleni Türkiye ye gelir zi. kerimn - +1 yıl
Gel hadi valla gel
- +1 yıl
Hahahahahahah gel de göreyim erkek ordan yazmakla olmuyor ahahahhahaha
- +1 yıl
Ankara batıkentteyim gel hadi ama öyle lafta kalmasın
- +1 yıl
Özelden numara bırak ben şu an yurtdışndayim ama birilerini yollarım numaranı Yaz bekliyorum özele
- +1 yıl
Geldim 🖕🏻
+1 yılezik misin kızim hic mi grururun yok
11 Yorumla- +1 yıl
ülkedeki erkeklerin % 95 i boyle zaten niye sasiriyorsun
Olur arada boyle seyler.
00 YorumlaKaldığın yerden yoluna devam ederek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?