bir kadın seni seviyorsa sana aittir bir kadım seni seviyorsa uyumadan önce dua ediyordur bir kadın seni seviyorsa sana zarar veremez ama bağzen tırnaklarınıda geçirir ama sonra çok üzülür bir kadın seni seviyorsa koklayarak öper omzundan bir kadın seni seviyorsa kavga eder bir kadın sarılınca mutlu oluyosa sana aittir
veeee bir kadın gözü yaşlıysa sakın bırakma onu
bak ADAM bu hayatta herşeyi alırsın yalnız seni seven kadını alamazsın bak ADAM kadınlar susmaz susmuş kadın gitmiş kadındır bitmiş bir adamsındır veee bak bana ADAMMMM bir kadın kuşdur onun kanatlarını kırma gülüşünü soldurma Ve bir kadını kesip parçalama yanlış kablaya denk gelirsen sende parçalanırsın BOOM diyeee
Benlik birşey değil genel olan birşey bu kusura bakma yüzlerce duydum seviyorum diyenleri lafta hepsi yaşadım yaşadıklarımı yazıyorum daha bugün gençler ile sohbet muhabbet ettik bunun üzerine konuştuk ne sevmesinden bahsediyorsun milletin aklı fikri seks olmuş heves zevk olmuş evli olanlar bile eşlerine Sadık değil kaç tane kadın eşim beni tatmin etmiyor gezdirmiyor diye aldatıyor kaç tane kadın beni kaçır diyor kaç tane kız tanışır tanismaz gel bana diyor kaç tane kız ilk buluşmada seviyor ne sevmesi alla sen?
Böyle insanlar tabi ki var ama bunun cinsiyetle alakası yok. Karısını aldatan erkekler de var. Genelleme yapacak olursak siz de karınızı aldatırsınız o zaman. Ne kadar saçma bir düşünce değil mi?
Cinsiyet ile alakası yok ki? Soru da kadından bahsetmiş bende ondan örnek verdim erkek deseydi de aynı şeyi derdim ayrıca... Cinsiyet değil karakter meselesi geneli bu kardeşim... Karısını aldatanlar da var yüzlerce biliyorum onları da görüyorum tanıyorum...
Ben genel değilim benim sadece Hickimse değilim hiçkimse de ben değil kardeş... Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede... Düşüncem saçma değil kardeşim senin telaffuzun yanlış... Ben ne diyorsam o dur nefsim için değil Allah için konuşurum ve yüzlerce gençlerim çocuklarım var etrafım kalabalık yaşıyorum ki yazıyorum... Genel olarak insanlar sevmeyi bilmiyor heves zevk almış başını gidiyor daha önce de yazmıştım insanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar uzak durmalı diye vs vs... Hayırlı sabahlar dilerim...
Evet soruda kadınlardan bahsetmiş. Kadınlar hakkında sürekli bu tarz genelleyici konuştuğunuz için ben de yorum yapmak istedim. Bende bir yanlışlık yok. Siz kendinizle çelişiyorsunuz. Hayırlı Sabahlar..
Kadınlar çünkü böyle yüzlerce binlerce kadın kız ile konuştum ben etrafımda da bir sürü var abi diyen kızlar çevrem de de bir sürü kız oldu iş gereği ya da ortam gereği ben kadınları da kızları da biliyorum erkekleri de aynı şekilde orta okulda bile seks yapanlar var küçük çocukların bile aklı fikri seks olmuş...
Yanlışlık var sende yaptığın yanlış bilip bilmeden konuşma yaşın kadar konuş küçüğüm ya da yaşadıkların kadar...
Ben kendim ile çelişmiyorum sadece çekemeyenler böyle söyler genelde...
EyvAllah... Uyumak istiyorum bak şimdi konuştuğum kıza da söz vermiştim uyucam diye senin yüzünden yazmak zorunda kaldım ikile...
İkile uza demek gibi birşeydir... Takibimdeydin sen daha önce hatırladığım kadarıyla... Saygılı olduğumu nasıl biri olduğumu biliyorsun küçüğüm... Teşekkür ederim lütfen gider misin? Önce saygılı olmayı öğren tamam mı? Tutumunuz hiç hoş değil? Sana soran oldu mu hayırdir... Yok saçma bir düşünce değil mi? Filan hayırdır ya sana sen ne anlarsın çocuk ne bilirsin de konuşuyorsun sen he? Senden büyük çocuklar yetiştirdim ben sana laf atan oldu mu da siz de karinizi aldatırsiniz diyorsun ayar ettin gece gece...
Ya tabi tabi ne olduğumu farketmiş miş? Ne olduğunu gayet iyi biliyorum ben sen bana küçüksün filan dedin yaşın küçük bence dedin ben sana haber verdiğim için ulan değer veriyorum ben insanlara haber veriyorum ki o yüzden geç yazıyorum misal sohbet muhabbet önemlidir daha sonra da sana işim var dedim ve yazmadım yazmayı da düşünmüyordum sen de takipten çıkmışsın açık ve net zoruna gitmiş demek mi? Yüzlerce kişi takip etti beni burda sen etsen ne etmesen ne? Ve herkes bilir beni burda aynı zamanda fazlası ile sohbetim olmuştur herkes ile neysem o o kadar...
@sarışınesmer27 abla kusura bakma geldi görüşüme bulaştı bu çocuk sinir oldum bende daha önceden sohbetimiz oldu hafiften değer verdim diye zoruna gitti önemsedim diye çocuk bu daha büyümemiş ablası zoruna gidiyor sonradan resti çekince...
Yalan söylüyorsunuz demek istemiyorum ama beni başkasıyla karıştırdınız sanırım. Ben yine kadınlara hakaret içeren bir yorumunuzu gördükten sonra takipten çıktım.
Yalan söylemiyorum sohbet kutumda sen vardın eğer diyorsan ki ben o değilim o zmaan sen diğerisin konuşmayı bilmeyen karşı taraftan bekleyen mutlu günler demiştim en son mesajımda başkası da olamazsın çünkü başkası yoktu iki tane vardı... Karışmış olabilir kusura bakma mesajları sildim emin değilim aklımda sen kalmışsın engel atmasaydin anlardim sorularından da engellemişsin... Neyse ben kimseye hakaret etmem Allah için konuşurum doğru olan ne ise o menfaatimme de konuşmam hayırlısı ben buyum.. İyi yapmışsın takipten çıkmak ile... EyvAllah ablam 😅@sarışınesmer27
Açıkla veya açıklama beni bağlamaz ön yargılı ve art niyetli birisin. Yargısız infaz yapmışsın... Ben sana yazmadım çünkü sen hep benden bekledin sürekli ben soru soramam yani.. Ben sana karşı edepsizlik terbiyesizlik saygısızlık da yapmadım.. Güzel güzel uğurladım seni zaten sonra sana hiç yazmadım yazmaya da niyetim yoktu... İllaki görürsün beni buralarda.. Yüzlerce kişi ile tartıştım yeri geldi ana avrat sövdüm ben tamam mı adres verdim defalefca klavye delikanlılarına hakedene hakettiğini yaparım kısasa kısas orda kıza hakaret ettiysem sana göre haketmişttir bana göre ben sana da hakettiğini yazdım en son farkında isen at gözlüğünü çıkar tek taraflı bakma olaylara iyi bak kendine kusura bakma tekrar seni diğer kız sandım ondan sert çıktım kıl olmuştum hemde saçma macma deyince iyice kıl oldum...
Takip ettin teşekkür ettim halini hatrini sordum aile iş okul kardeş vs vs ama sen tek taraflı sohbet ediyorsun etmeye çalışıyorsun ya da istemiyorsun her neyse bende zaten uzatmadım iyi günler mi mutlu günler mi ne dedim okul ile ilgili bir konuşma geçti Rabb'im zihin açıklığı versin vs dedim en ufak kötü birşey yazmadım çünkü haketmedin ama haketseydin onu da yazardım karakter olarak iyi bir insansın gördüğüm kadarıyla ama ön yargılısın şu an görüşlerini de görüyorum üzüldüm şahsen bazı görüşlerine Allah için... Hatta dükkanda arkadaşıma da dedim konuşmayı bilmiyor ulan hep ben mi sorucam insan bir sorar sen ne iş yapıyorsun napıyorsun filan diye 😂
Nezaketen cevab yazma konuşmak istemiyorum diyebilirsin nezaket bu değil tamam mı? Büyüttüğüm birşey yok ki yanlış anlaşılma takip atan sensin ben değil... Ben halini hatrini sordum her gördüğüm çocuğa bence insana da sorarım seni de az çok gördüm iyi bir insana benziyorsun diye sordum hepsi bu kadar sen eksik söyledin madem nezaket ailenden niye bahsediyorsun okuldan işten filan? Nerelisin cart curt nezaketen böyle şeylere cevab verilmez tamam mı hıh
Amin inşAllah... Yok yahu sen ilk konuştuğum kızsın o da amin inşaAllah yazardı senin yalanların yiyim ben... Bak kafamın içine ettin tamam mı çalışmaya başladım sezon açıldı sabah iş var sonra devam edebiliriz istersen şimdi uyumak istiyorum.. Hickimse sana yazdığım gibi yazmayacak kulağına küpe olsun... Ameller niyetlere göredir (hadisi şerif)
Hayır alakası yok ama herkes yazmaz ve sen o'sun tamam mı? Ben anladım seni Allah bilir sadece gerçeği bizler görebildiğimiz kadar görüyoruz ya da insanların gösterdiği kadarını.. Bu gibi birşey için neden yalan söylüyorsun anlamıyorum seni.. Adın da Merve değildir senin şimdi?
Aaaa yeter ya ulan iki tane kızla konuştum ikisinden biri ama ilk konustugum kiza benziyorsun ve o Merve demişti MerveNurrrr başkasından bahsetmiyorum ben yeter günah münah madem biliyorsun o zman açık ol tamam mı? Madem takipten çıktın uzak dur
En İyi Cevaplar