Bir erkegin mesajlasmak isteyip istemedigini nasil anlarim?

Hoslandigim cocuk (ve onun da benden hoslandigini düsündügüm) bir üc hafta önce sevdigim bir romani benden ödünc istemisti. Bu sabah mesaj atti dedi ki „kitabin bende firsat buldukca okumaya calisiyorum unutmadim“ gibisinden bisey yazdi. Ben de istedigi kadar onda kalabilcegini söyledim, tesekkür etti gülücükle beraber.
Sanmistim ki bu tesekkürden sonra bir nasilsin gibi devam ettirir sohbeti diye ama sonradan bisey yazmadi 🙈
Sizce bu kitapla alakali mesaji gercekten de kitapla mi alakaliydi yoksa kendini hatirlatmak mi istedi? Cocuk biraz cekingen sanki iltifat falan eden biri ama agiziyla degil de daha cok gözleriyle konusan tipten :D
Yani sizce ben ee neler yapiyorsun diye bisey yazayim mi? Konusmak isteseydi eklerdi biseyler demi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben „gururumdan mesaj atmam“ diye düsünmüyorum öyle bisey yok, burdaki asil sorun o kisi benimle aslinda konusmak istemedigi halde kibarligindan konusursa ve ben de bunu „aa bana yaziyor benden hoslaniyor yani“ diye algilarim diye korkuyorum. Kendi kendimi ümitlendirmek istemiyorum. Yoksa kac kere ben mesaj attim bunda sorun yok :)
Bir erkegin mesajlasmak isteyip istemedigini nasil anlarim?