Frekans tutması ilişki için yeterli mi?

Bir adam var...çok iyi vakit geçiriyorum kendisiyle..ortak zevkimiz hemen hemen hiç yok,ben onun yanında çok bilgili kalıyorum her konuda..onun özellikleri farklı çevresi farklı,benimki çok farklı...ama hayatımda hiç kimseyle bu kadar frekansım tutmadı..çok konuşuyoruz,gülüyoruz,komiğiz bir araya gelince...hoş da çocuk ama yüzüne bakarak konuşunca bazen beğenemiyorum yüz olarak...Fizik çok iyi,maddi durum çok iyi,karakter de çok çok iyi...

sizce önemli olan ne..beraber olmalı mıyım..bu kadar anlaşmak zor bulunan bir şey mi biriyle

düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
Güncellemeler
+1 yıl
tek sorun yüzünü pek beğenmemem açıkçası...ve ortak noktalarımızın olmaması,benim çok bilgili kalmam
Güncellemeler
+1 yıl
bi de açıkçası kendini beğenmişlik yapmak istemem ama ben çok beğenilen biriyim..o yüzden insanlar kolay kolay birini yakıştıramıyolar bana..açıkçası ben de öyle..

yanımda en az benim kadar dikkat çekmesini isterdim,sönük kalıyor.bunu üzülerek söylüyorum kendini beğenmişlik yapmak için değil
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bir de itiraf etmek gerekirse başlarda özlüyordum ama zorunlu olrak ayrı kaldık bir süredir öyle özleme duygum ya da kaybetme duygum yok..
Frekans tutması ilişki için yeterli mi?