Vardır, doğrudur. O kadar çirkef bir hal aldı ki dünya her şeyin olabileceğine ihtimal veriyorum. Bu tiplerin de psikolojinin bozuk olduğunu düşünüyorum açıkçası, ciddi manada tedavi olmaları gerek bence. Her şeyi tadında ve doğru bir şekilde, zevk alarak tatmak varken uçlara gitmek niye anlamış değilim...
Evet bende böyleyim, ama yargılamak yerine anlamaya çalışsanız keşke. Elimizde olan bir durum değil bu. Kendimi bildim bileli kadınların kölesi olmaktan onlara hizmet etmekten, fiziksel acı çektirmelerinden vs.. inanılmaz haz alıyorum. Bu da benim zevkim. Ama benim seçimim değil.
Bır kız bana kölem olurmusun demişti. Hayır olmam dedim. Sadece bir gün deneyelim kırma beni dedi. İyi tamam dedim. Bildiğin köpek muamelesi yapıyordu. Ana bacı sövdüm engelledim shsjdj
Hiç yaşamadım ama bu konuda çok soru görüyorum. Sahibe- köle konusu ile ilgili çok bilgiler var. Çeşitli şekilde yaşıyorlar. Sahibe ayak, Finansal köle, bdsm"li gibi çok çeşitli yorumlar okudum. Size nasıl direkt göndermiş ki mesajı? ya da siz sahibelik yapıyorsanız o şekilde iletişime geçmek istemiş olabilir?
Ben kendimi kadınlara maddi yönden kullandırmayı ve sömürülmeyi severim. Paralarımı yediririm kıza. Sonra da beni aşağılayıp hakaret edip, alay etsinler isterim. Yani kullanılmayı severim
Ben 15 senedir kölelik yapıyorum ve çokta mutluyum çünkü bu olay karşılıklı hissiyat ve duygu gayet güzel ve eğlencelide bir fantezi zaten bir erkeği erkek yapan her zaman arkasında ki bayandır her erkeği bir bayan yönetse dünya çok güzel biryer olur bence
Cvp vermezsin olur biter. tabiki burada paylasacam. sanki millet burada acaba akşama ne yemek yapsam tarzı sorular soruyorda benim mi haberim yok da sorum abes kaçtı. allahim ya
Herkes adam gibi cvpliyor aklına başka bir şey gelmiyorsa kusura bakma ama sende sıkıntı var. basit olmayın derken bile basitleşiyorsun. bidaha da sorularımi cvplamazsan sevinirim oke 😉
Ayakların bakımlı ve güzelse çok yakalarsın stiletto giydiğin veya açık ayakkabı giydiğin zamanlar ayaklarından gözlerini alamiyosa onu köle yapman kolay olur günlük hayatta dikkat et bakalim ataklarınla test yap 😅😅😊
En İyi Cevaplar