Sevgi herşeyi çözer mi?

Ben 1 buçuk yıllık ilişkimi haklı sebeplerden bitiridim ve aniden oldu. Daha sonrasında bu duygu karışımı içinde başkasıyla konuşursam onu unutmam daha kolay olur sandım ertesi gün biriyle tanıştım ve onunla konuştuk 4. gün onunla aşırı içip seviştik ve bu durumdan pişman oldum sevgilimk özledim hemde deli gibi pişmandim. 10. gun ona geri döndüm ağlaya ağlaya birlikte kaldık bir kac gece sonra ona sevistigimizi soyleyemedim görüştük dedim sadece o gece birbirimizi o kadar özlemistik ki birlikte olduk 2 gün sonra yalanlarla yasamak istemedim ve ona ayriyken baskasiyle sevistigimi söyledim o da atlatamadi beni artık sevmediğini söylüyor ama hala konuşuyoruz bense ona deliler gibi aşığım ve pişmanım yaptığımı savunmuyorum asla o ona ihanet ettiğimi söylüyor bende herkes hata yapabilir bu bur hataydı diyorum gitmesin istiyorum benden zaman istiyo bende vermeye çalışıyorum görüşmemeye çalışıyoruz ama affedememesi ve beni unutmasindan cok korkuyorum peki siz ne yapardınız affeder miydiniz sevdiğiniz kadın için unutur muydunuz?
Sevgi herşeyi çözer mi?