Mesafe konusuna gelince, ben güvenir ve üstadım Cemal Süreya gibi uzaktan da severim kadınımı.
Eğer oda bana güvenirse bir sıkıntı olmaz. Sonuçta elbet bir gün buluşuruz be
writer_romantic sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben o kadar şey yaşadım ki sevmeyi ya da sevilmeyi unuttum nerdeyse. Sevilmeyi çok isterdim
Bende artık bunu yıkmak istiyorum işte. artık birbirimize şans dilemek yerine.
Benim gibi biriyle tanışmak istiyorum.
Eğer istersen , özelden yaz tanışalım. belki kafamız uyar ve bir yol içerisinde oluruz
Mesaj atar mısın
sevilmek isterim tabii ki ama sahte sevgiler de var o kalsın
Sahte olarak yazmadım ben bunu , eğer benim gibi varsa birisi tanışmak için yazdım.
Çünkü bu durumlarda hep umarım birini bulursun diyorlar. Ben artık bu durumu yaşamak istemiyorum.
Eğer istersen yaz konuşalım
Her insan sevilmek ister
Benim çok az sayıda kriterim vardır. Tipe , Maddiyata , Siyasete , Dini Görüşe bakmam. Benim baktığım şeyler ise ; Kadın beni seviyor mu, Kadın bana sadık mı, Kadın bana karşı saygılı mı?
Ve son olarak bakın ben cinsel ilişkiye girmedim, eğer girmiş olsaydım bunu söyleme hakkım olmazdı. Ama yapmadım Kendimi evleneceğim kadına sakladım. Bende hakkım olarak bu olayı yaşamamış ve evleneceği erkeğe kendini saklayan bir kadın istiyorum. Çok şey istemiyorum be Bakın bu olayı namus iki bacak arasındadır diye değil veya dini görüş olarak de değil aşk olarak yorumluyorum ben. Ben yapmadım çünkü evlendiğim kadının gözüne her bakışımda aklıma o olay gelecek ve kendimden nefret edecektim. O yüzden aşk ile yorumluyorum. Sevdiğim kadına başkasının dokunmuş olmasına kıyamadığım için yani
Ben sahibi olmayan bir hazineyim. Birkaç küçük şart ile ömür boyu sadece bir kadına ait olacağım.
Ben öyle yapamam ondan ona koşarak, o yüzden doğru kişi olduğuna emin olana kadar sizinle konuşmam ve tanımam lazım... Emin olduğum zaman da o kadını alıp burayı yok edeceğim
Şimdi sevilmek ve sevmek isteyen ve tipe , maddiyata , vb. unsurlara bakmayacak herkes bana yazsın. Belki de dediğim gibi aranızdan birisinin kısmetiyimdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar