Kadınlar erkeklerde çaktırmadan neyi çekici, etkileyici bulur?
Cevabın nedir?
+1 yılGördüklerimle değil; yaşadıklarımla etkilenirim bir insandan.
Dolayısıyla çevresine nasıl davrandığı şu anlamda önemli değil:
Kötü bir durum içinde gördüysem tabii ki beni düşündürür ama çevresine iyi davranmasını da "Aa, ne düşünceli çocuk." vs. diye yorumlamam çünkü bir insan her zaman görünenden fazlasıdır ve neyi, neden yaptığını bilmeden bir yorumda bulunmam. Nötrümdür bu tarz durumlara. Gömlek kolu vs. de benim için önemli değil. Bir insanın doğalına her zaman önem veririm. Bir adam doğalında kasıntıysa, kasıntı olması hoşuma gider ama sırf daha "cool" görünmek için kasan biri hoşuma gitmez. Bir adam duygularını belli etmiyorsa doğalında, duygularını belli etmemesi hoşuma gider, sırf duygularını belli etmesi gerektiği için belli etmeye çalışan biri ilgimi çekmez. İyi biri ya da ideal bir sevgili olmaya çalışmaktansa kötü ya da leş de olsa kendi olan insanlar ilgimi çeker. Kötü yönlerini törpüleme ihtiyacı hissediyorsa ve bu doğalında varsa, tabii ki iyi ama toplum sana "iyi" olmanı dayattığı için iyi olmak zorunda değilsin. Kötü bir insan da gayet sevilebilir çünkü gerçek sevgi, zaten mantığın dışında gerçekleşir. Spor ve sağlıklı beslenme beni bunlar arasında en çok etkileyebilecek madde çünkü kendime yakın bulmamı sağlar ve en çok paylaşım yapabileceğim alan da bu.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
1. Ses tonu
Böyle konuşunca içi pırpır etmeli, içine heyecan dalgası yayılmalı.
2. Gülüş
Öyle güzel gülmeli ki tüm karanlıklara ışık olmalı, toprağı bereketlenip verimli hale gelen çiftçinin sevincini yaşatmalı ruhuma
3. Samimiyet
Oldugu gibi olmalı ne bir eksik ne bir fazla, taşlar tam yerinde olmalı ve içtenliğiyle beni benden almalı.142 Yorumla- +1 yıl
Benimde ses tonum cekicidir 😤
+1 yılbir erkek olarak kadinlar ne tip erkekleri cekici bulurun cevabini baya dusundum. simdilik soyle bir fikrim var, ama ileride degisedebilir. sohbet dahiline girilmedigi muddetce, gorunusu sekli semali, saclari, gozleri, gamzesi, gulmesi vb.. kizlarda farklilik yaratan cekicilik ozellikleridir. ornegin kimi sari sacli mavi gozlu olsun ister, kimi esmer kara kasli kara gozlu olsun ister. kimine rasta cok cekici gelir, kimi ise birakin rastayi uzun saca dahi tahammul edemez.
ama akabinde sohbet imkani bulunabilirse, erkegin konusmasi cok onemlidir. konusmasinda karsisinda ki insana espri anlayisi, zeka piriltisi, bilgi, deneyim vb oldugunu gosterebilirse en cekici gelebilecek sey zannimca bu oluyor. ne kadar yakışıklı olursa olsun, konusmasiyla saftirik oldugu meydana cikarsa vay o erkegin haline00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSöyledikleri ve sustukları ayrı olan
Yaptıkları ve düşündükleri farklı olan
ve son olarak istedikleri ve elde ettikleri apayrı olan KADINLAR bence ne söylüyorsa tam tersini çekici ilgili bulur. Çünkü onlar Kahraman Tazeoğlu'nun da dediği gibi Bukre ( kadın dili) kullanmayı pek severler.
Gözlemlerim bu yönde. Kadınlar= Zıtlık
( Çekici bulduğunu söylemişse itebilir her an dikkat edin )70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
113
Cevap
55Cevap
+1 yılkesinlikle ve kesinlikle temiz koku ilk başta geliyor.
sonrasında gülüş ve bakış :)
aman aman kaslı hayatta sevmiyorum ama orantılı bir vücudu olmalı ve vücudunu doğru taşımalı. Duruşu ve yürüyüşü de önemli.
Uzaktan gördüğünüz ayakta karizmatik duran ve gözleriyle sizi kesen bir erkek düşünün ya da size doğru çok iyi yürüyen bir erkeğin yanınızdan geçerkenki o güzel kokusu :O30 Yorumla
+1 yılKüfür etmesin terbiyesizlik yapmasın saygılı olsun heleki ailesine annesine babasına bide benim aileme anlayışlı olsun boş kıskançlıklar yapmasın yanından geçen adamla yakıstıranı gördüm bunlar ne ya bunlar çekici sanıyor kendini. Etkileyici cekici adamlar değer verip saygı duyandır.👋🏻
24 Yorumla- +1 yıl
Sen evlenilcek adam ariyorsun😄
- +1 yıl
Yok da kaptırmışım kendimi 😂
- +1 yıl
Sakin ol ailene selam😂
- +1 yıl
Aleyküm selam iletirim 😂
Kendim için konuşmak gerekirse hiç sohbet etmediğim bir erkekte ilk dikkatimi çeken dudakları ve elleridir eğer sohbet edecek fırsatı yakalarsam dinleyebiliyor mu konuşurken kendini ifade edebiliyor mu falan biraz daha ilerlersek siyasi görüşlerimiz uyuşuyor mu kıskançlıgin dozunu kacirip huzuru bozuyor mu yanimda güvende hissetmesi sadık olması ortak noktayı bulabilmemiz falan kültür de önemli bir de en onemlisi gururun olmamasi kavga ettikten sonra beni kolay lokma sanmasin deyip özür bekleyen bir erkek ( ya da bir insan) samimi değildir ve tabii ki ondan beklediğim her şeyi ona verirdim dis gorunus boy sac cart curt ilk baslarda dikkat ceker okey ama bir iliski dinamigi saydiklarimla anca olur
00 Yorumlapara yani para derken o kadar önemli değil tabi ama istenilen şeyleri o an yapabilmek için e tabi tarz diksiyon ve ses tonu netliği ama biz erkekler arkadaşlarımızla aynı ortamdayken kahvehanedeki 60 lık dayılar gibi olduğumuzdan biraz yanlış anlaşıla biliyoruz. :D
00 Yorumla1- Elleri
2- Dişleri
3- Kirpikleri.
Daha nicesi sayılabilir bunlar kişiden kişiye göre değişir. Bir kız erkekte en çok duruşunu sever. Olaylara karşı verdiği tepkileri sever. Anlayışını sever, yargilamadan her şeye rağmen yanında olmasını sever. Küs de olsak başkasının yanında belli etmeyip yine kız için iyi konuşmasını sever. Bir kız bir erkekte en çok da üzerine titremesini sever.10 Yorumla
+1 yılKadınlar en çok Erkeğin Poposunu çekici bulur... Onu ellemek,, cimdiklemek,, Göğsünü ve Ayaklarını erkeğin poposunun arasında gezdirip Erkeğin poposuna önünü dayamayi çok arzu eder... tabii erkekler aptal oldukları için ve bunlara izin vermeyecekleri için duyguları bastırılmış bir Kadın ne kadar İyi bir partner olabilir anlayın...
05 Yorumla- +1 yıl
Strapon da isteyebiliyor bazı kızlar?
- +1 yıl
@LeylaErcoskun ben buna çok karşıyım... bir Kadın bazen rol değişimi yapmak isteyebilir... ama strapon Kadının bir uzvu veya organı değil,, erkeklik organının plastikten fotokopisidir... İllaki Kız arkadaşım beni çok becermek istiyorsa bunu Ayağıyla yapmasını tercih ederim...
- +1 yıl
Ben bana bir kızın yapmasını veya bir erkeğe, kıza yapmayı çok isterdim
- +1 yıl
@LeylaErcoskun kusuruma bakma ama Sen bir gay olduğun için bunu seninle yaşayamam.. bunu ancak eğer kendisi de çok büyük zevk alacaksa bir Kadınla Yasayabilirim... Ve Onun da Ayaklarının çok çok çok extra güzel olması ve frekans uyuşması lazım.. bunu her önüme gelen Kadınla da yaşamıyorum...
- +1 yıl
Ve bunu sadece Ayaklarıyla yapmasını isterim
+1 yılDostum seni severek takip ediyorum ama bir eleştiri de bulunucağım.
Kanalın amacı evet senin bizlere bazı taktikler ve bilgiler vermen eyvallah güzel fakat bazı videolarında (bu video da dahil) sanki sen de erkek değilmissin fark bir cinstenmiş havaların beni üzüyor. Klozetin kapağını kapatacaksın falan tarzı söylemlerin çok saçma abi kapatın artık şunu falan tarzı yani.00 Yorumla
+1 yılKadınlar maddi güce makama ve gosterise bakarlar evlenirler. Hayat yaşamanin maddi güç makam ve gosterisle olmadığını anlayınca da evine sahip olsun bana değer versin benimle ilgilensin derler ama bu karakterde olup olmadığına bakılmadığı için huzur mutluluk olmaz. Sonuda genelde hüsran olur. Boşanmalar neden çok fazla sizce
00 YorumlaKızlar çok guzel hikayeler yaziyorlar ama onlarin tek ilgi çekici nokta paradır bu yazilanlar sadece yazi olarak kalir bunu inkar etmeye gerek yok göruyoruz sonucta
31 Yorumla- +1 yıl
muhtemelen yaşları küçük olabilir
+1 yılKitap okuyan boş beleş konuşmayan ve her dişiye dönüp bakmayan erkekler çekicidir bence.
Zor olmalı yani herkesin ulaşabileceği biriyle işim olmaz41 Yorumla
+1 yılBen bile farkında değildim sağolsun arkadaş fark ettirdi. Demekki garsonlar o yüzden havalı görünüyormuş kollarını salgaraya kıvırdıkları için ahahahhaua
20 Yorumlaparası arabası falan ne olacak başka zaten onlar olunca herşey çekici gelir ben senin göbeğini seviyorum ben şaşı gözlerine hayranım topallaman beni benden alıyor kel kafan ne güzel parlıyo diye uzaar gider
10 Yorumla
+1 yılTemizliği
Centilmen oluşu
Kalın bir yapısının olması (bıngıl olsun demiyorum)
Çok düşünceli ve açık görüşlü olması
Entellektüel olması (çok bilmişlik yapmayacak ama)20 Yorumla
+1 yılErkek kadın diye ayrım yapmadan ve videoyu izlemeden söylüyorum. Sevmesi. Seversen tüm kapılar açılır. Çünkü sevmek tek bir duygu değil birçok güzel duygunun bütünleşmiş halidir.
10 Yorumlauzun boylu ve geniş omuz zaten olmazsa olmaz 😂
gülen gözler gamzesi olursa bonusu
merhamet vicdan ahlaki değerleri
eğitimi kültür seviyesi
para da şart ya da saygın bir iş11 Yorumla
+1 yılHiç bir zaman aynı kişide aynı anda bulunmayan şeyleri
20 Yorumla
+1 yılGözleri çok güzel bakıyorsa kesinlikle dikkat çeker.
En onemlisi fizik boy pos sonra gözler ve gülüs...
Maddiyi katmadan soyledim.
Benim malesef herseyden noksan..
:)00 Yorumlazeki olmasi ve basarili olmasi bana cok cekici gelir. yanlis anlasilmasin derdim para falan degil. ama böyle cok zeki ve bilgili erkekler bana cekici gelir!
00 Yorumla
+1 yılel kol
spor ayakkabıları
göğüs kılı 😂
giyim tarzı
bel gamzesi 😍32 Yorumla- +1 yıl
Göğüs kılı , bel gamzesımi?:))
- +1 yıl
evet 😀
Kimi kadın karakteri, kimi kadın hal ve tavırı kimisi dış görünüşü kimisi de parayı..
Kadın her çeşit..10 YorumlaDış görünüş için konuşacak olursak: elinde/kolunda damarlarının belirgin olması, göz kırpışı, derin bakışları.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılHepsi farklı şeyler istiyo lakin sosyal deneylerde herzaman para ön pilanda çoğu güzel bayanın yanında kel şişko adam var lakin maddi yönden etkiliyo ve kaş göz başkış zeka bunlar boş şeyler paran varsa doatun var yoksa kaldın kötekte 😉
00 Yorumla
+1 yılDürüst cevap ister misin?
Refah düzeyi iyi bir meslek, gösterişli çekici bir vücut20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. inanma ne yazdılarsa :D atıyorlar :) Ev araba para :D
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKarakteri, edebi, ahlakı
Adam gibi adam oluşu,
Nerede nasıl davranması gerektiğini bilen.20 Yorumla Bakışları, ve düzgün bir diksiyonu varsa kesinlikle konuşma tarzı. Kültür seviyesi, zeki oluşu
21 Yorumla
+1 yılÖpülesi dudaklar ve sevgiyle bakan gözler..
Sonrası baklava boy çekicilik zaten..
Sonrası ten güzel koku bakım vesayre😂😂00 Yorumla
+1 yılGözlerini kısarak hafiften utangaç tatlı tatlı gülümsemesi olursa belli etmem ama içten içten ne kadar tatlı diyebilirim
10 Yorumla
+1 yılZeki zeka demişler kadınlar hiç bir zaman kendinden zeki bir adamı istemez. Sizler muhteşem bir hayata sahip her türlü adama her şeyinizi verirsiniz. Ucuz rezil bir nesil yetişiyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Yorumların en iyisi Çok güzel yorumladın kardeşim eline sağlık.
+1 yılNe kadar çok yalan söylüyor kadınlar ya yorumlara baktım da hep zeka anlayış falan filan bırakın lan bu işleri
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ve kesinlikle
Ciddi ve efendi olması benim için ilk görüşte bu ilgimi çekiyor ağırbaşlı olan erkek direk ilgi çeker zaten00 Yorumla1-) Bakışları
2-) Ellleri💕
3-) Saçları
4-) Dudakları10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYeter lan su erkek kanalı kaç para veriyor size. 🤣 Ayrıca duyan duydu buradan artık tanıtmaya çalışmayın 🤣
00 Yorumla Kendini ifade etme biçimini konuşma tarzını en çok.
10 YorumlaBir kadin ilgi gösteren erkekege bayilir. Kadinlar ilgiyi sever
10 YorumlaGülüş , gözler (sivri gözlü erkekleri daha Seksi buluyorum ) , duruş, ve saçlar :)
19 Yorumla- +1 yıl
@BozhaneLi keskin bakan gözler anlamadın mı
- +1 yıl
@BozhaneLi ne farkeder gülünce gözleri kaybolan erkeklere bayılıyorum
- +1 yıl
Hipertiroitteki gibi mi sivri göz? lol
- +1 yıl
@BozhaneLi evet sayılıyo çünkü sen gülünce çok güzelsin güzelliğin bedenine sığmıyor 😉
- +1 yıl
@BozhaneLi 😌😌😌😌
Gülünce başlarını öne eğmeleri çok hoş ve çekici =/ bir de gülerken kafasını 180 derece geriye atanlar var bu çekici değil gülerken eğin kafanızı
00 Yorumla
+1 yıletkileyici ses tonu olmali
kokusu seksi filan olmali :D ilgimi cekmeli
konusmasi mest etmeli insani
intelektuel olacak
zekaya cok onem veririm02 Yorumla- +1 yıl
@BozhaneLi Allah Allah
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılZekasi espri kabiliyeti empati kurmasi. daha cok madde sayilabilirde bu ilk aklima gelenler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılSes tonu
Kokusu
Giyimi... saat ayakkabi özenli olmasi.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılSesi , verdiği güven ve hissi, güçlü kollar ve eller, geniş omuz, sadakat, gözler, zeka
18 Yorumla- +1 yıl
Sen süperman istiyorsun anladık 😂👍
- +1 yıl
@zafer09048 bunları ilgi çekici bulur demek istedim bunların hepsini istiyorum değil😂
- +1 yıl
Hm ok ozmn bunların 1 tanesi bile bende yok demekki biz bulamadık 😁
- +1 yıl
@zafer09048 😂😂 kaybedenlerdensin o zaman
- +1 yıl
Eskiden çoktu inanılmaz hemde şimdi ise evlencek 1 tane bile bulamadık 🤔👍
- +1 yıl
Özgüvenim yerine geldi sayende teşekkürler 👍
- +1 yıl
Kas çaktırmadan çekici bulduğum tek şey sanırım 🙊 zekasını falan baya alenen çekici bulurum çünkü
10 YorumlaYanımdan ayrılmayan her seyi paylaşabildiğim biri olmalı
10 Yorumlahımmmm. bunların çoğu var bende :D bazılarından emin değilim
10 YorumlaHem sert Hem komik, en önemlisi sesi ve gülüşü en olmazsa olmazı sağlam bir karakter tabi
16 Yorumla- +1 yıl
aa ben 😁
Temiz dişler düzenli sakal ve saç vee tabi ki burun
10 Yorumla
+1 yılBikeresinde metroda karsimda bir kiz bana bakip dudagini bile isirmisti
00 YorumlaParanın satın alabileceği herşeyi iyi bir ev iyi bir araba marka kıyafetler vs.
00 Yorumlapara ilgi çekici geliyor onlara (parayla alınabilecek şeylerde)
00 YorumlaGenelleme yapmak istiyorum çünkü gözlerin kadını erkeği olmaz
00 YorumlaHızlı kesin mantıklı ve pratik zeka olması bence yanlissam düzeltin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. ses tonu damarlı kol sigarayla karışmış parfüm kokusu
00 YorumlaYürüyüşü mimikler.. pratik zeka.. Evet dediğiniz gibi duyguları belli eden.
00 Yorumla
+1 yılSigara kekoluk küpe para dolu cüzdan vs
Kadın gibi seven ise yürek sadiklik sadakat sevgi karakter00 Yorumla
+1 yılSesi gülüşü ağırbaşlı oluşu ve manali bakislar vee temiz giyim
00 Yorumla
+1 yılKadınlar erkeklerde neleri ilgi çekici bulur? diye sorup bunu erkeğe cevaplatmak...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için gülüşü çok önemli içten gülmeli. Birde bakış öyle bir bakmalı ki sadece o ortamda ikimiz varmışız gibi olmalı. Düşününce bile heyecanlandım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendinden emin duruşu
Parası olmasada karakteri
Arabası yoksada hayalleri00 Yorumla
+1 yılKibar davranışları bakımlı olmaları güzel kokumaları bide boyları ve posları
21 Yorumla- +1 yıl
Saydıgın şeyler ben de var ama bir türlü aşık olmuyorum?
Ahlakı ciddiyeti oteriter sert adam gibi adam oluşu ve koruyucu kıskanç oluşu Baba adam yani 👍🙈
10 Yorumla- Devamını Gör (108)
Devamını Gör(153)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım